Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
widzę, że Cie napadł wilczy głod 🙂
ja też bym coś wszamała ale wole nie 😜 może za godzinkę coś pojem 😁
Ej Ty a oglądałaś ostatnie dwa odcinki PM oprocz dzisiejszego? ja wiedziałam , że ta Aurelia oszuka tego Śmiałka, jaki ten Śmiałek jest tępy, on zawsze był jakiś niedowalony jak z plemienia murzyńskiego 100 lat temu 😜 A myślisz, że Kinga wpadła z tym Adamem? czy, że się okaże że nie jest w ciąży?? kurde nie obejżałam odcinka ze wczoraj na ipli do końca, nie wiesz czy Sabinie coś się stało z tym nożownikiem?

• Mamusia
Mam Was gdzies.....ile tego tam naskrobałyscie 😠 😠

Bedzie Alanek 🤪2 sny sie sprawdzily.Mamy zajebista fote jajek.....hihihih
Zaraz bede ogladac plytke z usg.Kobiety warto,polecam.
Mały uchem sie bawil,ale wiercipieta po mamie bedzie.I na koniec bylo mu juz za dlugo i buzie zaslonil raczka 🙂Wszystko dobrze w badaniu.Jestem wedlug usg 19tyg5dni.Lekarz zalecił kolejne badanie w 26-28 tyg w celu badania czegos tam 😉

• Mamusia
love napisał(a):
obdrzona no dzisiejszy- kinga chce usunac dzicko, sabine napadl ten fiut nozownik ale tamci 2 supermeni go zlapali....
izuuuuuuuuuuuuu gratulejszyn 🙂)) hehe Alan- górniakowej syn tak ma na imie nie?? Bedzie sliczny alanek- syn number tuuu 🙂

własnie Cd ogladam...na usg to az sie łezka mi zakrecila jak sie ruszal......Nikos byl taki zachwycony,a maz zdziwiony.Jajek nie poznal lekarz sie smial.Bo pokazal krocze,a ja mowie o i bede nadal sama kobieta u nas w domu.Lekarz potwierdzil,a maz mowi ja tam nic nie widze 😉Dopiero jak mu pokazalam kuleczki to potwierdzil 🤪