Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Izunia ale to Ty na kozła musisz??? 😜 No kup mu eleganckie buciki to na bank się ucieszy. Moj sobie wczoraj w Holandii kupił bluzę za 65 euro i koszulkę za 20 euro ten to musi mieć wszystko markowe, inaczej się nie ubierze:/ a ja jakoś nie muszę i jakoś żyję:P

Dawid dzisiaj kurtke i spodnie do pracy.Ale on tez kupuje rzadko,a porzadne.Mi na buty jest szkoda dac 100 euro 🙂A on sobie kupi.....ale w nich chodzi lata.Czasami taniei tez jest dobre,ale widze na ciuchach od Niko.Kupuje mu lepsze ii piore i piore i nic.A jak czasmi tam od kogos dostanie cos to po paru praniach sie zbiegnie,albo bóg wie co sie stanie.

• Mamusia
no wiadomo,że droższe to i wytrzymalsze:P ale Twoj sobie kupi takie i mu starczy na długo, a moj to jak jakiś elegant gejowski, szoping raz w miesiącu w adidasie, nike, pumie czy nie wiadomo gdzie musi być. Aleee to się skończy, już w marcu 😠
A to nie odkurzasz paneli? płytek, czy tam co masz za podłogę? ja to nałogowo odkurzam, a mam i dywany, panele, płytki 🙂 bo nienawidzę brudnej podłogi;/

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
no wiadomo,że droższe to i wytrzymalsze:P ale Twoj sobie kupi takie i mu starczy na długo, a moj to jak jakiś elegant gejowski, szoping raz w miesiącu w adidasie, nike, pumie czy nie wiadomo gdzie musi być. Aleee to się skończy, już w marcu 😠
A to nie odkurzasz paneli? płytek, czy tam co masz za podłogę? ja to nałogowo odkurzam, a mam i dywany, panele, płytki 🙂 bo nienawidzę brudnej podłogi;/

na czarwonicy latam 🙂

• Mamusia
czytalam 2 razy wszytsko i zgubilam 2 razy watek.... ale gapa jestem 😞
obdarzona moj to tak samo jak twoj ale on co tydzien shoping- jak jakis pedal... 😁
a co do sprzatania to nigdy nie zmywalam naczyn recznie- taka dobra jestem 🙂) hehe zawsze unikalam, wymowiki znajdywalam a pozniej rodzice zainwestowali w zmywarke... teraz to tez ja may wszedzie 🙂)tylko jeszcze samo by sie moglo tam klasc 🙂)
podlog nie lubie sprzatac 😁 bo sie mecze szybko przy tym... a za tym idzie to ze zawsze mam uwalone podlogi 😁 hehe np teraz... pustynia z parą brudnych skarpetek pod stolem... nawet juz dywan sprzatalam w kat zeby znowu sie nie uwalil bo dopiero czyscilam 😁
a prasowac? kocham 😁 hehe najlepsze zajecie

Witajcie! Dziś wzięłam sobie wolne w pracy, żeby móc pójść na usg i pozałatwiać jeszcze parę innych rzeczy na mieście, na które normalnie nie mam czasu.
Na dzień dzisiejszy w zależności co wyjdzie na usg to będzie Grześ albo Ula, chociaż to dopiero połowa ciąży, więc jest jeszcze trochę czasu do namysłu a na pewno też rodzina wyrazi swoją opinię na temat IMIENIA IDEALNEGO 😜
Izunia, ja z moim nie mam najmniejszych problemów na zakupach - o ile nie trwają dłużej niż godzina - tyle jest w stanie dzielnie i bez marudzenia znieść, a bardzo często nawet sam mi coś ładnego wypatrzy 🙂

• Mamusia
Love, włosy z głowy rzecz jasna, gdzie indziej albo mam jerzyka albo nie mam wcale 😜
Izunia, aa to Ty masz kozetkę dziś? ja mam w poniedziałek 🙂
Sztunia, oj Maja biedna musiała pewnie przeżywać jakieś boleści 😞
Leliva, może będziesz kolejną mamą synka 😁

Ja wstałam, i idę zrobić sobie śniadanie 😜

weeee...
jakoś mi tak...sama nie wiem. Mój w pracy od bladego świtu, wróci pewnie pod wieczór.
Musimy sobie zaplanować jakiś dzień a zakupy,bo mam 3 osiemnastki w listopadzie, trza by coś sobie kupic. Problem w tym,ze zupełnie nie mam pomysłu...ani ochoty... 🤨

• Mamusia
laseczki wkleiłam na kwietniówkach 2010 moje zdjęcia jak chcecie obejrzec to zapraszam 🙂
jajecznica zjedzona, ale pwoiem wam ze brakuje mi tej godziny co dłuzej spałysmy normalnie nie wyrabiam się a zaraz musze mamę do dentysty zawieżć a potem laski na kawę wpadają 🙂