Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Izunia, chyba bo moja mama z ponad miesiąc temu gadała ze siostrą swoją a ta ma corkę- moją chrzestną i mowi, że starali się o 3 dziecko i , że robiła test i wyszedł pozytywny, ale to dopiero kilka dni czy cos takiego.. pewnie ledwo jej się okres zdążył spoźnić, ale to było ponad miesiąc temu także teraz nie wiem.. czy jest w tej ciązy czy nie, jeśli jest to pewnie tak z 3 miesiąc:P
no dokładnie..,na zdjęciu najlepiej. Ja mam siostrę zajebistą ale.. chrzestną będzie siostra mojego M.
a no to Ty masz dziś gości.. to będziecie mieli mini bibkę:P
ja też mam dziś wyżerkę:P

• Mamusia
Izunia, dokładnie 🙂 oj widzę, że tu cicho 🙂 ja się odizolowałam od hałasu i od osob chorych i zarażonych i ściemniłam , że idę spać. W rzeczywistości wale się na łożko, włączam iplę i kabarety niech lecą same po kolei 🙂 i do tego ciepła herbatka, świeczka, termofor i kot 😜
muszę się odchamić:P
to nic. Chyba już tu nie wejdę jak tu takie pustkowie. Więc jakby co, dobranoc 😘

• Mamusia
wróciłam

widze że temat chrzestnych u nas niby powinna być sprawa prosta Michał ma brata aja siosre i oni są u Mai wiec by posowało ich małżonków wziać ale ja tej kurwy szwagierki nie cce bo
1. jak Maja się urodziła to chodziła do nas jak na sranie a jak się dowiedziała że chrzestną u niej nie bedzie to ją olała
2. jak miał być chrzest i jej mąż miał byc chrzestnym to cały czas powtarzała że tyle pieniedzy to kosztuje
3. jest fałszywa, i jak reszta rodziny Michała niezadowolona z zycia
4. nie lubię jej

mnie boli brzuch dzis

Dzień dobry mamuśki 🙂
U mnie temat chrzestnych jest już ogarnięty, bo ja mam jednego brata, a mężu siostrę, w tym samym wieku są. Jak Bartka chrzciliśmy to byli przed bierzmowaniem, więc był brat męża i jego kuzynka, ale naprawdę nie mogę narzekać 🙂
Laski, ja się dzisiaj przekręce. Głowa mnie napierdziela, na dworze zimno, w domu bałagan...i meżu cały dzień w robocie, jak na złość. Wróci po 20:00.Co ja będę robić cały dzień...eh 🤢

U mnie za chrzestną na pewno będzie szwagierka, gorzej z chrzestnym... Jedyną opcją jest jej mąż, ale wolelibyśmy kogoś innego. Mamy paru dobrych znajomych, tylko ze znajomymi nigdy nie wiadomo czy kiedyś się kontakt nie urwie...
Astra, zrób sobie leniwy ranek - gorące kakao i pod kocyk w towarzystwie dobrej książki czy filmu, a potem się rozkręcisz 🙂
Wczoraj miałam zapał do porządków, mieszkanie już dawno tak nie lśniło, a na dziś tylko prasowanie mi zostało. Mąż też się wczoraj postarał, wygonił mnie z kuchni i zrobił sushi na kolację 😁 Tak, randka z mężem to jest to! 😁

Ta już rolady piecze, a ja w rozsypce. Jeszcze mnie poniosło i zadzwoniłam do rodziców,zeby przyjechali, ale czy przyjadą - nie wiem. Ja caly dzień będę w dupie, jak nikt mnie nie zmobilizuje do ruszenia się z wyra.

• Mamusia
Astra napisał(a):
Ta już rolady piecze, a ja w rozsypce. Jeszcze mnie poniosło i zadzwoniłam do rodziców,zeby przyjechali, ale czy przyjadą - nie wiem. Ja caly dzień będę w dupie, jak nikt mnie nie zmobilizuje do ruszenia się z wyra.

Przyjada do Ciebie z obiadkiem 😉Ja dzisiaj zrobie makaron z magii i masłem,bo Niko juz mnie prosi dobre 5 dni.a meza nie bedzie to mozemy jesc taki obiad 😉
Ja moze dzisiaj zabiore si eza prasowanie,ale znajac zycie to bede lezec przed tv jak krowa w oborze 🤪

Ta...im się nie chce do mnie przyjeżdżać, bo to 60 km - dla mnie nic, a dla nich już jakiś tam problem. Nie byli u mnie z rok czasu, stale my jeździmy. Jeszcze żeby byli starzy, ale to młodziaki parę lat po 40-tce i takie leniwe. Ech.
Jeszcze mi wczoraj Dawid obwieścił,że pracuje we wszystkich świętych... 😮

• Mamusia
Astra napisał(a):
Ta...im się nie chce do mnie przyjeżdżać, bo to 60 km - dla mnie nic, a dla nich już jakiś tam problem. Nie byli u mnie z rok czasu, stale my jeździmy. Jeszcze żeby byli starzy, ale to młodziaki parę lat po 40-tce i takie leniwe. Ech.
Jeszcze mi wczoraj Dawid obwieścił,że pracuje we wszystkich świętych... 😮

uuuuu mój mąż pzyjedzie na wszystkich świetych.Chce jechac do mojej mamy,tylko kurde nie pasuje ani w kij ani w oko.Bo do lekarza musze isc gdzies okolo 13.11 i L4 musze zabrac.Musze dobrze pomyslec jak to zrobic.Wszystko sie okaze jak maz bedzie w Be i zobaczy do kiedy bedzi emiec wolne.Musze jechac po ciuszki,wannienke z przewijakiem i takie tam pierdoły.Bo pózniej juz nie wyruszam w tak daleka podroz.Tyle godzin w aucie to tez jest zle.Wiec wole teraz jechac.

rządzi na dużej stacji cpn i na składzie węglowym. Wszystko musi ogarnąć, więc praktycznie cały czas musi tam być. Teraz się jeszcze gazem zajął i jak już wszystko ma pozamawiane i podzieli obowiązki pracowników, wozi butle na punkty po całym województwie.Dobrze,ze po węgiel nie musi na śląsk sam jeżdzić, bo bym ochujała. Więc wiesz, jak to jest.

• Mamusia
Heh.. mojego M też wciąż nie ma, akurat teraz kiedy jest potrzebny 😞 ale na wszystkich świętych raczej będzie i już na stałe 🙂
ja szykuję obiad z mamą 😁 już ziemniaki na kluski ostrugałam, warzywa na rosoł i ogorka na mizerie:P no a kotlety i karczek to już mama przyrządza 🙂 no nic. Idę dalej 🙂

• Mamusia
To tez ma odpowiedzialna prace jak mój Dawid tylko,ze on w Belgii.Tez musi zarzadzac calym transportem.Firma zajmuje sie robieniem fundamentów pod wiatraki wodne.Bylismy tam z malym-firma kolos,ale te rury iles tam ton-to nie na moje nerwy.Mamy ten plus,ze czasmi zjezdza co 2 tyg.na 2 tyg.i ja jestem z tego powodu szczesliwa.Caly dzien moge do niego dzwonic kiedy tylko chce.A jak sie Alanek urodzi to maz bedzie na bank miesiac w domu.Juz sobie tak zalatawil,ale i tak wszystk zalezy w jakim ja bede stanie.Bo po porodzie z Niko miałam mocną anemie i nie moglam sama sie malym zajmowac,bo mdlalam.Zobaczymy 🙂
CZasami tak myle,ze ja mam wiecej uciechy z meza jak wroci na 2 tyg.niz kolezanka co maz ma swoja dzialalnosc i wraca o 21 do domu,a rano o 6 wychodzi.

Bo się wytęsknisz , to później bardziej się cieszysz 🤪
Obdarzona mi narobiła ochoty na mizerię i sobie poszła małpa jedna. Oszaleję tu z Wami 😉 Wiecie co...idę sobie zrobić tą mizerię. I do tego ziemniaki sobie z Bartkiem zjemy i nie wiem, czy rybę, czy piersi z kurczaka...Później wpadnę 😘