Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ło matko ale się umordowałam 😠 całą prawie noc nie spałam, bo coś się stało z piecem i całą noc nie dało się dotknąć grzejnikow, nawet otwarte okno nic nie pomagało a krolik omal się nie przekręcił.
Do tego bratanica pojechała, musiałam poodkurzać cały dom i umyć podłogi 😠 i w ogole ogolnie posprzątać:/
Dziś także mam zły humor, ale inaczej zły niż wczoraj. Dziś wszystko mnie wkurwia, mam pedantyczny nastroj:/
Zaraz mam obiad 🤪 dziś nic specjalnego. Rosoł, ziemniaki, pieczeń i surowka 😜

Izunia, mmm ja jako dziecko uwielbiałam syropek z cebulki :P a wszyscy na odwrot 😜 weź sobie upierz pranie i porozwieszaj na ciepłych grzejnikach 😜 nie no, ja to jak mam ciepłe i do tego mam pranie to rozwieszam a jak nie palimy to właśnie powietrze jest rześkie, zimne i nie jest suche to może pomoże 😁
Sztunia, ważne, że miałaś jaką kolwiek rozrywke 😜 ja to się cieszę nawet jak na zakupy jadę.
Mulant , no oczywiście musisz mieć pospolito-polski obiad 😜 ja to w ogole zauważyłam, że mamy bardzo podobne, a wręcz identyczne smaki 😁 ja też gotuję i lubię i moja mama tak gotuje to co Ty;D czyli dość tłusto..ale smacznie 😜

• Mamusia
napilam sie juz dwa razy tego syropku...do tego stary zestaw lekow i lepiej.....ogien zrobilam,ale juz tak nie grzeje.Wczoraj musialam miec cieplo,bo sie kapalismy i glowe myslam.A to musze miec cieplo,bo zamarzne 😉

Dzisiaj znowu z malym pojde na spacerek,ale wczesniej.Ten wczorajszy byl za pozno i dlatego zaszkodzil mi.
Ale tu cisza masakra.............Love chyba spi-hehhehe

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Ja to dzisiaj będę głowę myła. Takiego tłustego łba to świat nie widział:/
Love pewnie ma kaca po lodach jak wczoraj pisała hehe 😜

hehhe...możliwe.Ja juz właśnie wczoraj musiałam umyc,bo wstyd mi było samej przed soba.Ale teraz mało co wychodze gdzies to mialam to w dupie.Hihiiii.
Od jutra sie zaczyna bieganie .....warsztaty samochode i przygotowania do wyjazdu.Maz rano w sobote ma przyjechac z Belgii,a ja wieczorem/nocy chce juz do mamy jechac.
Ale sie dzisiaj wkurwiałam,bo dzwonilam do mamy i mowi mi,ze szwagirka chce w sobote robic roczek 😠A ja mamie tłumacze,ze przeciez ona robi blizniakow urodziny dla dzieci z przedszkola w sobote.I to bedzie do dupy....wogole tyle ludzi w domu ma byc:blink 😁o malego na roczek jakies 13 osób,a do mlodych na urodziny 7 dzieci no i do tego mama i reszta to daje w sumie 25 osob.Juz do brata pisalam,ze to kijowo lepiej w niedziele.Bo oni nie wiedza,ze my bedziemy w niedziele.Ale jak tak dalej pojdzie to bede musiala szwagierce zadzwonic,ze ma robic w niedziele,bo my bedziemy.A oczywiste,ze chce byc.Mamie chce pomóc,bo na ta od brata nie ma co liczyc 🤨Zobaczymy.....

• Mamusia
Izunia, ja też mało co wychodzę, ale nie wiem czemu jak już tak z 3-4 dni nie umyje( mam dość długie włosy więc czasem mogę) to dziwnie śmierdzą:/ i kitki nawet nie da się uczestać bo takie strączki są:/ ale dziś umyje 😜
Kurde Twoja mama będzie miała zajebistą niespodziankę 😁 widzę, że tam bogactwo dzieckowe jest, dużo dzieci, jakieś urodziny i prezenty 😁 pewnie tam nuda nie panuje 😁
To chyba w pierwsze dni nie będziesz miała okazji z mamą aż tak pobyć bo dzieci, imprezy i sprzątanie 😁

• Mamusia
bleee... umyjcie włosy 🙂
Hehe ja dopiero z imprezki wrociłam 😁 obdarzona- racja, kacyk jest 🙂) ale nie u mnie :P
A co do ciuchów to ale siara.......... tylko ja w dzinsach- inne w kieckach odjebane ze ho ho 😞 Ale dobrze ze chociaz szpilki zabralam i w szpilkach siedzialam. 🙂)
A waszych wpisow mi sie za cholere nie chce nadrabiac 🙂

• Mamusia
Nefre nooo coo 😜 wy wychodzicie a ja ostatnio siedzę w domu to mi się nie chce:P też nie cierpię widoku tłustych włosow, ale ja bynajmniej myję jak wychodzę gdzieś, a jak w domu siedzę to już tak jak są tłuste to myję:P

i jak tam po wizytyacji? mama mowiła coś o brzuchu?
Love, no widzisz szpilki uratowały Ci życieee 😁 ło tam, moda ciążowa nie powala na kolana, ale to każdy wie i rozumie;p

• Mamusia
Izunia o 15 dopiero dojechalismy 🙂) ja tam sie troche przespalam ale moj do konca pil 🙂 i potem w aucie spal.. hehe a teraz w lozku umiera 🙂) ja dzisiaj mojego Bącława wybrałam 😞
A co do mojego picia to popiłam 🙂 tyle ile moglam czyli 2 łyczki wina i koniec mojej imprezy alkoholowej 🙂

• Mamusia
Love no pewnie, że nie zaszkodziły pod warunkiem, że raz 😁 ja tam ostatnio wypiłam 1/3 małego kieliszka cytrynowki bo siostra zrobiła, i i duży łyk takiego likieru co już o nim pisałam 😜 ale tak jak Ty, probowałam tylko, choć na początku bałam się:P
Nefre, ja myślałam , że czasem się widzicie 😁

Idę się kąpać. Tylko pianki do włosow zaś mi brakło 😠 a bez tego nie umiem żyć:/