Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mulant mój Michał też nie lubi lumpów ale go przekonałam że to nie jest ściągnięte z brudasa co się w gównie tapla, fakt że majtek albo staników nie wyobrazam sobie kupić, ale np. ubrania dla dzieci, ile to dziecko ponosi chwilę i zaraz wyrasta, to tak samo jakby nie pozwalał na noszenie ubrań po innych dzieciach-dzieciach znajomych, jedyna róznica że te dzieci zazwyczaj zna 🤪
moja teściowa też się brzydzi ale ja jej nigdy nie powiedziałam że kupiłam w lumpie bo zazwyczaj metki są ale znanych firm, albo mówię że dostałam od kolżanki i temat urywam

• Mamusia
Spokojnie 😎 Moj M zawsze wyśmiewa mnie , że ubieram się i swe dziecko w lumpie. Mulant zawsze możesz iść do lumpa na zakupy, a mężowi powiedzieć, że to ze sklepu. Nie kapnie się raczej;p
a propo lumpa, właśnie moja mama przyjechała z pracy i kupiła w lumpie kocyk- błękitny, trochę babciny ale wdzięczny do wozka 😁 kaftanik i mi w sklepie bluzkę ciążową 😜
Uratowała mi życie bo nie miałam właśnie w czym iść do gina jutro, bo do leginsow potrzebuję zawsze tunikę aby mi zakrywała tyłek bo takto głupio mi jakoś:/ więc już poszłam ją uprać.

No Sztunia, ja też muszę mojego przekonać, że lumpeks to to samo jakbym od kogoś dostała.. bo są ludzie co wstydzą się tego i brzydzą.:/

• Mamusia
Ehh 😞 moj to sobie nie da nic kupić w lumpie, ale i tak robi postępy, bo ostatnio kupił sobie luzkę na targu 😲 a on musi wszystko w nike, w adidasie i tych innych kupować. Ostatnio kazał, abym mu się rozejżała na targu za kurtką 😲 haaa zostanie tatusiem, portfel się uszczupli, i tu go boli 😎

• Mamusia
teraz ja cie kochana poprawie.. tzn ty popraw bład 🤪 🤪 🤪 heheheheheheh 😜

moj to podobnie, ale nie nike ani jakies inne bo on raczej dziny, koszula i marynarka... 🙂) a zona w lumpeksach... jakby ktos to widzial... ehhhhh to by se pomyslal 🙂) A ja to tak z wyboru

no tak niekotre to zdzierstwo, ale nawet jak drogo a cos jest mega to i tak czasami kupie 🙂 w pl mialam zajebisty jeden i zawsze we wtorki chodzilam bo bylo na wage za 10 zl kilogram... i obladowana wracalam 🙂 hehe a potem było 'gdzie kupilas?' no ale nie mowilam jakos ze to lumpeks 🙂

• Mamusia
Hm... szukam błędu, czyżby sprzedaż? już poprawiam;D
No hehe boj zawsze jeansy, bluzka, albo bluza, albo T-shirt jakiś fajny 🙂 nie powiem, bo mi się podoba jak moj się ubiera 😁
Ale tacy co jeansy i marynarki też mi się to podoba, to jest taki dla mnie luźno-elegancko-seksowny styl 😁
Ja to też obładowana nie raz wracam z tamtego lumpeksu i jak mi się koleżanki pytają to tym co same kupują w lumpach to mowie, że w lumpie, a te co się brzydzą to mowie, że w sklepie albo,że kuzynka przytyła i mi dała 😜

Właśnie, Sztunia mi przypomniała o prasowaniu 🥴 nienawidzę , ale muszę i to teraz zaraz.

• Mamusia
Ż piszemy w wyrazach zakończonych na: - aż, - eż np.:pejzaż, witraż, młodzież, odzież.
Ż piszemy po literach: l, ł, r, n, np.: lżej, ulżyć,małże, małżeństwo,

🙂))
tak to był wyraz sprzedaż 🙂
ja tam nikomu nie mowilam... kij im w oko... mi tez sie tacy podobaja co dziny, i koszulka ale moj to jakby koszuli nie ubral jak gdzies idziemy to chyba chory by byl 😞(( a szkoda.... mlodziej by wygladal 🙂

• Mamusia
Love Ty moja polonistko 😁 teraz będę wiedziała;D

Może w innym stroju źle się on czuje:P ja tam mojego M ubranego fajnie jak Twoj Michu to sobie nie wyobrażam, a jak sobie wyobrażam Twojego Micha choć nie wiem jak wygląda to sobie go w bluzie czy w T-shircie nie wyobrażam. Hm.. napisałam co wiedziałam hahaha 😁 masło maślane 😎

• Mamusia
Astra przez te przedpoludniowe rozmowy z toba o zupie to musialam pomidorówke robic heheheh 🙂nie wybacze ci tego 🙂
Love a moj straszy chyba od twjego jest i chodzi w koszulkach i jeansach a jak gdzies wychodzimy to sie mnei pyta czy ma ubrac koszule 🙂 własnie ile twoj maz ma lat???

O, widzę że nie tylko mnie czeka dziś prasowanie 🙂 Ale jeszcze trochę musi poczekać, najpierw muszę na zakupy skoczyć. Mój mąż na szczęście nie jest typowym mięsożercą, więc na jutro będę szykować naleśniki z białym serem i sosem wiśniowym 🙂 MNIAM!

Śliczne ciuszki któraś z Was kupiła, teraz już nie pamiętam która.