Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gregoian nie trafia w moj gust 🙂 a enigma nawet nawet... ale jak spiewają a nie jak czasami jecza 🙂) no ale kazdy ma inne gusta 😉) hihi
ja uwilebniam np rapsody & ll cool j dear mallika
albo stary dobry rock 🙂)) 🤪 czyli np ac/dc, scorpions,
albo 30second to mars 🙂)
hehe i tak bym mogla wymieniac... jak na razie to moje dzieci nie maja wybopru i musza sluchac porytej muzyki matki 🙂

• Mamusia
arleta3razy napisał(a):
love ja wiem ze jeszcze mam duzo czasu ale robie sobie listy by co jakis czas sobie kupic cos bo potem bedzie cięzko i mam taki pytanie do ciebie Ty kupujesz jedno łóżeczko czy dwa??

Hm... no ja raczej 2, ale to pozniej. Na poczatek jedno tylko. Z czasem tez dzieci rosna i razem wiecznie spac nie bedą. Dość ciasno by mialy 🙂

• Mamusia
no ani ja ani ty 😉 nasze to kruszynki beda 🙂
no mysle ze pierwsze 3 miesiace spokojnie jedno wystarczy... nawet dla trojki 🙂 a czy na 3 miesiace sie okaze 🙂 zalezy pewnie jakie dzieci urosna bo kladac je w lozeczku w poprzeg beda mialy nie cale 60 cm dlugosci... ale sie okaze 🙂) na poczatek na pewno wystarczy 😉

• Mamusia
Dziękuję za gratulacje 🤪 na zdjęciu nic nie widać, nawet ja nie wiem.. na serio. Za 2 tyg pojdę prywatnie i poproszę o ładne zdj to w tedy pokażę 😁 😎
ale se pospałam, masakra 😁 aż lepszy humor mam;D

Love, ja jeszcze gdzieś o 14 chciałam obejrzeć PM ze wczoraj, to nie dość, że opis odcinka jakiś odległy, to jeszcze była pra premiera 😠 i dupa. A reklamy to mnie doprowadzają do cholery.. nie raz sobie tam coś włączę, położę na kanapę a tu taka głośna reklama i jak przyciszę to potem serialu nie słyszę..i trwają tak długo, tragedia.

• Mamusia
no koniecznie musisz 🙂)
ja za 6 dni jade do mojego gina 🙂))) kurde ale sie doczekac nie moge 🙂)
no ipla wgl dziwna sie robi, kiedys tych reklam nie bylo o ile dobrze pamietam... no ale le tam... waznez e idzie ogladac 🙂)
ale mam głoda.... wrrr.... nie wiem co jesc bo nic ciekawego nie mam... zjadlam przed chwila dwie czekolady- biala i mleczną, pudelko mrozonych malin i dwie kulki moich lodow... ;/
eh... ta ogorkowa mi sie marzy

• Mamusia
Izunia,No pogoda jakaś nie z tej beczki:/ chociaż jakby na to nie patrzeć, inna już raczej nie będzie..może być już tylko gorzej.
Love, nie było właśnie reklam..ale za to nie było też funkcji, że leci jakiś odcinek a potem sam włącza się następny, a teraz tak jest gdzieś od roku, że po kolei się włącza wszystko, oczywiście z reklamami. Chociaż u niektorych się nie włącza następny, może mają starą wersję ipli 😜
A czasem tak jest, zwłaszcza w nocy albo w niedzielę, albo czasem, że nie ma reklam 🤪 nie wiem dlaczego 😁 ale przeważnie są. Kiedyś były krotsze 😞
Ochoty mi na lody zrobiłaś właśnie takie w gałce..kurde no ja chcę szejka. Nie piłam z 3 lata albo więcej, jak moj M przyjedzie to go poproszę abyśmy pojechali gdzieś gdzie to spożyję:P

U nas to już chyba jakaś telepatia,dziewczyny, bo ja jestem właśnie "po". Tzn po frytach 😁 hehe a nie wiedziałam,ze i Wy dzisiaj macie na nie chęć.

Sztunia, wytrzymamy do 3 listopada z zakupami na pewno 😁 Tzn ja - bo mi chodzi o takie konkretne zakupy, od chemii i kosmetyków po ciuchy dla mnie i moich panów. A na to muszę mieć cały dzień. Bo takie spożywcze to robię prawie codziennie 🤪

• Mamusia
O to widzę , że Frytki przez was już pożarte 🤪
Kurde laski co ja mam zrobić 😞!! moj M do mnie zadzwonił porażony tym jak mnie lekarz dziś potraktował i powiedział,że wraca w ciągu gdzieś tygodnia.
Ale już drugi raz, tylko, że na poważnie powiedział, że FILIP MA NIE BYĆ FILIPEM! ŻE TO IMIĘ KOJARZY MU SIĘ Z TAKĄ CIPKĄ PIPKĄ CO MA DWIE LEWE RĘCE!
dlaczego 😞 powiedział, że Dominik- pfff nie nie nie kurde! ja chcę Filipa, od początku to jest filip, że nawet przez powłoki brzuszne już się do tego imienia przyzwyczaił:/
On chce dojść do kompromisu... ale ja nie umiem, a też nie chcę być uparta i stawiać na swoim.

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
O to widzę , że Frytki przez was już pożarte 🤪
Kurde laski co ja mam zrobić 😞!! moj M do mnie zadzwonił porażony tym jak mnie lekarz dziś potraktował i powiedział,że wraca w ciągu gdzieś tygodnia.
Ale już drugi raz, tylko, że na poważnie powiedział, że FILIP MA NIE BYĆ FILIPEM! ŻE TO IMIĘ KOJARZY MU SIĘ Z TAKĄ CIPKĄ PIPKĄ CO MA DWIE LEWE RĘCE!
dlaczego 😞 powiedział, że Dominik- pfff nie nie nie kurde! ja chcę Filipa, od początku to jest filip, że nawet przez powłoki brzuszne już się do tego imienia przyzwyczaił:/
On chce dojść do kompromisu... ale ja nie umiem, a też nie chcę być uparta i stawiać na swoim.

to może Ty ybierasz pierwsze,a on drugie.....czyli Filip Dominik jakiś tam 😉

• Mamusia
Hm... no ja już wymyśliłam 3 kompromisy: pierwszy taki jak Astra, drugi jak Izunia a trzeci taki, że ja mu wyślę liste imion ktore mi się podobają i tylko z nich ma wybierać.
Albo postawie na swoim, Love 😁 ale będzie ciężko. Bo mi chodzi o to,że Filip nie jest jakieś zajebiste ale ja już tak sobie wyobrażałam od początku, że Filip jest Filipem i w ogole..
coś pomyślę:P