Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No Gabryś jest bardziej takie tego niż Filip, ale Filip..to tak jakby on już był na świecie i po 5 miesiącach kazano zmienić imie na Gabryś, czy jakieś inne.
Izunia, nie mi nie, ale moj pępek ( mam naturalnie głęboki bardzo pępek i okrągły taki jak jakieś oczko wodne w ogrodzie) to on się rozszerzył i płytszy jest 🙂
Izunia, pokaż no tego brzucha Twojegoo bo jestem ciekawa 😁 moja dzidzia dziś plecami jest do brzuch i cały czas z tyłu czuję odbicia a właściwie na dupie od wewnętrznej strony.
Idź się kładź kobieto jeśli chrypisz 😁
Love śpij jak masz jutro tak wcześnie wstać 😁 nie ma nic gorszego niż rachunki i tego typu sprawy, bynajmniej dla mnie 😞

a ja teraz myślę co by tu porobić. Czy książka, czy spać:P

• Mamusia
hejko
ja mam pępek normalny ale juz taki rozlazly u Majki taki nie był, dokładnie izunia teraz wszystko szyciej się dzieje, i miejmy nadzieje że szybciej wyskoczy hehehehe
Ikea podejście trzecie, i raczej nie zapowiada się zeby michał sie wyrobił, więc skoczymy chyba same, bo jak znowu mam siedzieć sama w domu to mnie strzeli, ale poki co mam lenia jak ch...
jajecznica zjedzona, dzidzior w brzuchu się przewala, a Majka mnie atakuje książeczkami i kotkiem idę się bawić

ja chce dynie!!!!!!!!! i chce z niego lampion

• Mamusia
Ło matko ale się nie wyspałam 😞 ale jakoś trzeba żyć.
Sztunia, a masz tą taką linię brązową, albo miałaś ją w tamtej ciąży??
bo ja sama nie wiem, czy ona mi się czasem nie robi 😜
ja też wybieram się do Ikei ale za jakieś 2 tyg 🤪 muszę komodę , lampkę i jakąś naklejkę, jakiś ornament czy coś takiego na ścianę dla siebie 🤪 . Idź pobaw się z Majeczką, ja to dzisiaj dla dziecka mego nie byłabym przychylna, bym do tatusia na zabawę wysłała:P
Co do imienia, to ja już nie wiem 🥴 Gabryś też mi się kojarzy z takim heeellllooł słodziakiem rozpieszczonym przez wszystkich, ale podoba mi się. Ja już nie wiem, sporządzę listę 😁
Idę śniadanie zjeść, odkurzę i książkę poczytam 🤪 🤪

• Mamusia
Hmm jak na razie wie tylko mój dziekan, a reszta jak już to może się domyślać 😜 Hmm wydaję mi się, że za dużo tych taryf ulgowych nie będzie... Najbardziej mnie wkurza gniecenie się stojąc w autobusie, muszę cały czas małą asekurować, bo nikt nie ustąpi nawet jak brzuch widać... No i uroki krakowskich korków 😜

• Mamusia
Hehe dzięki Obdarzona 😉 Wydaję mi się, że dziennych bardziej szkoda rzucać niż zaocznych, chociaż za nie nie płacisz. Ale spędzasz dużo czasu na uczelni i przyzwyczajasz się bardziej 😉 Mój nie dałby mi rzucić, a i ja fatalnie bym się czuła, że tamte 2 lata poszły się paść. Kurde, ludzie nie rozumieją, że jak autobus mocniej zahamuje to leci się na rure np. i można się uderzyć... Raz były takie korki, że stałam już jakąś godzinę w pełnym autobusie, słabiło mnie i jakaś babeczka podeszła do mnie : Czy pani się dobrze czuje? Ja powiedziałam, że nie za bardzo. A ona podeszła do miejsc siedzących i zaczęła ich opieprzać, żeby Pani w ciąży ustąpili bo się źle czuje :P Musiałam być rzeczywiście zielona 😁

• Mamusia
No owszem szkoda szkoda...dzienne i to to jeszcze Twoj kierunek to w ogole szkoda bo pewnie musiałaś dużo nauki włożyć aby jakoś utrzymać się 🙂
No chociaż jedna mądra w autobusie się znalazła, bo ludzie to nie myślą, albo są egoistami..
Ja miałam tak jak czekałam na przystanku autobusowym i wszyscy siedzieli pod budką a ja już nie zmieściłam się, a padał deszcz a Ci co siedzieli to jeszcze mieli w ręku złożone parasole. Deszcz lał mi na łeb i jeszcze musiałam brzuch zasłaniać reklamowką bo mi odstawał i by się zmoczył, a ja płaszcza nie zapinam bo się nie dopinam. Normalnie ludzie są okropni:/ ja to zawsze w takich sytuacjach staram się jakoś pomoc ale Tobie już nikt się nie odwdzięczy.
😞

• Mamusia
Heh no musiałam sporo siedzieć nad książkami 😉
Kurde to ludzie, rzeczywiście są straszni, ale w sumie standardem jest patrzenie w czubek własnego nosa. Kiedyś jeszcze stała w autobusie babeczka co była w 8/9 miesiącu i widać, że było jej ciężko, a ludzie mieli to gdzieś... Czyli dzielnie zasłaniałaś brzusio 😉

• Mamusia
jezu w autobusach to jest banda ciuli, ale ja już tak dawno środkami lokomcji nie jechałam że juz zapomniałam jak to jest

ale mnie ostatnio babka przepuściła w markercie w mięsnym w kolejce, ja byłam chyba z 5 w kolejce i za mna tez baby i ogólnie zamieszanie się zrobiła to jedna baba co kupowała tak skakała a tu na kurczaki na wołowine i w sumie potem ta babka nie wiedziała kogo ma obsługiwać i taka młoda dziewczyna krzykneła to niech pani obsłuży panią w ciaży, no nie powiem część była wręcz oburzona, frnace jedne
no i ostatnio w realu jak podchodziłam do zawalonej kasy to kasjerka mi krzyknęła żebym przeszła do kasy pierwszej bo tam obsłużą mnie bez kolejki, ale powiem wam że i tak znieczulica panuje