Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzięki nefre, muszę mojego poprosić, żeby mi do apteki skoczył jak wróci z pracy. 😜
Obdarzona, zacznę liczyć od 22, a co! 😁 No chomiki są fajne, jeśli nie dziczeją, bo później też miałam kilka (żeby skończyć żałobę po poprzednim) i różnie już z nimi było. A jeden to nieźle po całym domu w takiej plastikowej kuli napierniczał 😁

Ej...a jak ja miałam 6 lat, to mój chomik popełnił samobójstwo. Całą noc chyba musiał napierdzielać o ścianki akwarium, bo jak wstałam rano, to było całe czerwone, a on trup 🤨 w sklepie zoologicznym powiedzieli tacie,że on za długo był bez samiczki 😮 🙃 haha
Potem dostałam dwa kanarki, ale brat miał uczulenie, więc zamieniono mi je na świnkę morską. Białą z czerwonymi ślepiami. Weszłam z nią na zjeżdżalnię, podniosłam do góry, a ona nalała mi na twarz 😁 Odruchowo ją zrzuciłam - i do dzisiaj nie wiem, jak to zrobiła, ale dwie ulice przebiegła i czekała na mnie pod klatką 😁 mądre zwierzę 😜

• Mamusia
Ggulek, no rzeczywiście 😁 ale ja liczę od 22 😁 albo od 22,5, jeszcze TYDZIEŃ 🤪 bo ja co czwartek liczę nowy tydzień. Bo ostatni okres miałam 2 czerwca w czwartek , a więc każdy czwartek, każdy nowy tydzień 😁
No chomiki potrafią zdziczeć, wiem coś o tym 😜 moj chomik też miał tą kulę i miał kołowrotek:P a w nocy gryzł szczebelki od klatki więc go wynosiłam. Kupiłam mu kredę na ścieranie zębow ale nie pomogła. To samo mam z krolikiem.
Astra, hahahahahhahahaha o kurwa zajebista świnka 😜 a chomik to jakiś desperat 😜

Moj chomik w klatce pewnej nocy zagryzł mysz. Moj tata wstaje, robi se kawe, przynosi klatkę na stoł i krzyczy ''ale on zrobił wielką kupę'' wszyscy się zeszli, a okazało się, że Kodżak walczył z myszą i wygrał 😎

No fajne Ggulekk są takie czapeczki 🙂 ja zawsze miałam dużo różnych czapeczek dla Bartka i chustek na główkę też, bo lubię dzieci w chustkach, zwłaszcza chłopców.
Wrzuciłam do galerii fotkę mojej chrześniaczki 🙂

Osz kurdęęę...Muszę ogarnąć to mieszkanie, a potem siebie, przecież dzisiaj mamy tą rocznicę 🤪 Babka potem małego zabiera, a ja mam czekać na wieczorną niespodziankę i być gotowa na wyjście. Ja już zapomnialam, jak się robi makijaż 😎

• Mamusia
Ggulek, hehe to rzeczywiście zakochany po uszy w niej był 😞 w sumie udowodnione jest to, że zwierzęta normalnie mają uczucia i kochają swoich właścicieli, czy swoich rowieśnikow.
Czapeczka śliczna 😁 ja też w takich gustuję 😁 albo na zimę podobają mi się te takie co na głowie mają np misia z uszami albo kota z uszami, oczami i wąsami;D

Nie no, dzwonił właśnie i kazał mi się przygotować 😁 hehe
Obdarzona, wyobraź sobie, że ona ma tą czuprynę już kilka razy obciętą, a jak się urodziła, to miała włoski prawie do ramion. Ciotka musiała jechać na usg do Poznania aż, bo u jej lekarza nigdy buzi nie było widać. W Poznaniu w klinice się okazało,ze wszystko jest w porządku, że buzia śliczna, tylko włosy ją zasłaniają 😁 Ona jest w ogóle kochaniutka 🙂

• Mamusia
Ggulek, oba samce 🤢 ? no coż homo nie wiadomo 🤪 🤪 a co do bamboszkow tych to ja mam to samo. Poluje na nie 🤪 tylko dotychczas nie kupowałam, bo nie wiem czemu. Ale tak za dwa tyg poszukam jeszcze raz na allegro i zamowie. Też na nie choruję i marze o nich ☺️ już widzę je na stopkach mojego małego synka 🤨 też mnie wzruszają:P
Astra no no no to może jakaś romantyczna kolacja albo niespodziewanka, a potem unga bunga w sypialni, czy tam gdzieś 🤪

• Mamusia
Astra, ło kurde to nieźle z tymi włosami;D pewnie napędziła wszystkim niezłego stracha 😁 ale moja koleżanka też tak miała, jak zobaczyłam jej zdjęcie jak była pierwszy dzień w domu i miała kilka dni to myślałam , że padnę. Twarz noworodka, a włosy jak u 3-latki 😜 I to takie czoooorne;p

• Mamusia
juz wróciłam.....jaka ta świnia była duza -masakra tyle miesa jest.Ale to dobrze.
Syrop nazywa sie Prenalen.
Moje gardlo tam napierdziela,ledwo łykam sline.Neo-angin mam w buzi i juz lepiej.Musze to zwalczyc.Wieczorem bedzie płukanie gardelka sola.
Teraz leze w lozku i pije herbatke z cytrynka.
Nawet mi sie jesc nie chce 😞

• Mamusia
KOLEŻANKI poszły, w miedzyczasie wpadł michał i powiedział że moze wróci wcześniej no to idziemy na basen całą familią + koleżanki familia, musze zgolić zarost hahaha

czapeczki faje, opowieści o zwierzakach tez, ale ja też miałam jakąś jebnięta parkęchomików, najpierw samica podgryzała nogi samczykowi do takiego stopnia że przednie nóżki mu odgryzła i zdechł a później sama chyba z wyrzutów sumienia się jakby zagłodziła i zagryzła, od tamtej pory nie rozumiem chomików
ja miałam świnki morskie tylko kiedyś kupiłam brata z siostrą a nie wiedziałam no i się pykły i urodziły się downy które zdychały po trzecim porodzie downów pojechalismy z tymi dziećmi do weterynarza a on stwierdził że muszą to być dzieci kazirodcze skoro są takie zniekształcenia, masakra 🙂
ok grochówę wstawiam i obcnam zapury dziecku u nóg , bo od kiedy przycięłam jej palec ma traume i na żywo nie da giry do przycięcia