Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Izunia, to dobrze , że już lepiej się czujesz, no a lekarz potrzebny, to już chyba wiesz 🙂 lepiej się zbadać i mieć spokojną głowę 😁
A moj dopiero dziś przyjedzie pod wieczor 😜 bo jest już w Polsce od poźnego wieczora wczoraj. Także dziś będzie noc 🤪 🤪 nie wiem czy bać się już czy się cieszyć:P
Astra, ooo to lipa 😞 kurde akurat w TEN dzień musiał dostac gorączki 😞 no ale, to nie jego wina, jego zęby bez jego wiedzy ani zgody wybrały taki termin boleści i gorączki 😜 a w sobotę też będziecie mieć gorączkę 😁 ale chyba sobotniej nocy 🤪 🤪
Love, te Twoje dzieci to one są chyba zależne od siebie;D bo jak jedno nie śpi to drugie chyba też nie to obydwie dają czadu;D ja czytałam, że w tym tyg co ja jestem czyli w 21 to,że dzieci a bynajmniej większość już mają podział na dzień i noc, i chyba rzeczywiście bo takto byłam kopana wieczorem i w nocy, a wczoraj kopał rano, po południu, wieczorem, przed spaniem i w nocy już nie, bo się budziłam. Rano go obudziłam, to powiercił się ale poszedł spać chyba znow 😜
O to Ty dziś masz fryzjera 😁 to odrosty masz z głowy 😁 też chcę 😞 ale ja to w listopadzie albo nawet w grudniu 😞

• Mamusia
wróciłam na drzemę Majki
ale na dowrze jest pieknie, chodziłysmy w samych swetrach i nawet w kapciach bo Majka wykradła się z domu babci 🙂
u babci spoko oko, potem na szybkie zakupy bo mleka Majka nie ma i odiwedzny moich rodziców bo tata miał dla mnie kartacze wiec co lepszego na obiad? wrzucam do wody i jest 🙂 tam jeszcze ciasto i pyszna herbatka i liścmi się porzucałysmy na dworze.
Wczoraj się ważyłam i nadal +5kg więc nie jest źle 🙂
mam nawet sporo energi dziś chyba przez to słńce
a wczoraj na basenie było spoko tylko cholernie zmarzłysmy z Mają i już raczej do etgo aquaparku chodzic poki co nie będziemy, tylko na ten dziecięcy basen co jest zpaisana, gluty mi lecą, Majka się trzyma, no i wczoraj jeszcze wieśmac był w zestawie i jak przyjechałam to plecy moje odmówiły współpracy, mąż masował poducha między nogami ale ból był potworny , na szczeście dzisiaj jest lepiej, ale skłamałabym gdybym pwoiedziała że nic n ie boli
obdarzona to zaraz będziecie rodzinką w komplecie 🙂
izunia fajnia że jest poprawa i trzymam kciuki za podróż
astra ktoś kiedys planował se pierdnąć a się zesrał, moja mama ma takie przysłowie 🙂 ale jest jeszcze szansa na sobotę, trzymam kciuki
ja z moim Michałem to jakos słabo rocznicowa jestem, nawet zdarzyło nam się zapomnieć kiedyś rocznicy chodzenia, a najlepsze jest to że wtedy spotkalismy się w centrum handlowym przypadkiem i o do mnie wiesz jaki dziś dzień, a ja odpoczynku od ciebie, a on nie mamy rocznicę 🙂 buzi buzi i poszlismy kazdy w inną stronę.
bo my dla higieny w związku nie widzielismy się dwa dni w tygodniu żeby każdy mógł coś dla siebie zrobić, no i akurat wypadłow roczniće hehehe

• Mamusia
chawira posprzatana 🙂 jedynie odkurzę w łazience i przedpokoju bo już nie chciałam hałasowac bo to przy Majce 🙂
mulant a ja jadłam takie pyszne ciasto czekoladowe u moich rodziców, mam nadzije że będą je robić w cukierni bo jest pyszne, z kremem orzechowym mmmmmmmmm pycha, bo poki co to zrobili tylko na spróbę

do majkela dzwoniłam niby wróci normalnie to dzisiaj osattni dzień żeby jechać od ikei i tą lampe kupic bo jutro już idziemy na imprezę 🙃

• Mamusia
wykonczona.................
u lekarza ok.Infekcje maja dwa migdałki,ale jestesmy dobrej mysli,ze syropki i czosnek dadza rade 🙂
Teraz robie sobie obiado-kolazje......a wiecie co?Wątróbke....bleeeee,ale cos dla hemoglobinki musze zrobic.Masakra...jakos to zjem.
Autko posprzatalam ,2h prasowalam pranie tyle tego znowu bylo.Teraz tylko mi zostalo zjesc obiad i spakowac torbe.Ale mysle,ze przed spaniem to zrobie,bo lozko cale mam w ciuchach 🤪

• Mamusia
zaczynam się o was martwić
nie było mnie tyle czasu a tu taka cisza?

u nas zlot brzuszkowy prawie zapiety na ostatni guzik, Majka wykąpana wariuje z nowym kotkiem nabytym w ikei a ja mam wieczór dla siebie bo mąż się alkoholizuje 🙂 więc proszę mi się tu pojawić bo się zanudzę 🙂

• Mamusia
hehehhe....rozpijasz męża 🙂
Ja juz nasze ciuszki mam spakowane.Jeszcze meza sie zmieszcza do naszej walizki.....musze oszczednie sie pakowac,bo...............teraz uwaga 🤪zabieramy:
5 gęsi
2 brojlery
pół świni
i kiełbache
a juz o tych ciastkach,lodach z mleka w proszku nie wspominam.....a sama zabawka dla Denniska to mega karton jest.Mąż si eza głowe złapie jak zobaczy co ja jutro kolo drzwi bede dawac.Ale zawsze tak jest jak sie jedzie w odwiedziny.Czlowiek sie cieszy na szczypte domowych smakow-chociaz tyle im mozemy dac z Pl.
W De chyba głodują-hehehhe

P.s. te gęsi to dla cioci od Dawid 😉

• Mamusia
Sztunia napisał(a):
no tu cicho jak makiem zasiał normalnie
łoooo to niezła wałówkę bierzesz, no tak ale tam takich rarytasów nie ma 🙂

jasne,ze nie.Tam to tylko Milka mi smakuje i kebaby 😉No i ciuchy mozna kupic w fajnych promocjach,bo u nas to smiechu warte te promocje.Czasami prosze i plyny kupuje w niemczech.
Zawsze do mamy kupuje wedliny,bo cos tam trzeba tez jesc-hihihi.A tak to wszystko takie sztuczne i bleeee.
Mam dla Niko kombinezon zimowy 🙂Nawet dwa na drugi rok juz tez.Kolezanka mi przywiozla za 20 euro dwa.Jednoczęściowy,bo na narty czy sanki to nalepiej.A wiec snieg moze leciec 😉

Czeeść 🤪 zaginęły pipy w akcji 😁
Ja idę zaraz włos sobie wyczesać, o 13 jedziemy do rodziców, jakaś niespodzianka na nas czeka podobno 🤪
ooo Obdarzona 😁 Co taki humor? 😠 Powinnaś chyba być cała w skowronkach 😜