Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hejo
zabieram się za pakowanie ale póki co sniadanie musze zjeść
obdarzona co do gessler to oglądalismy ją w łózku i jak zachciało mi się jeść to myslałam że zdechnę i Michu załatwił mi ogórki, plasterki wędliny i jogurt z jogurtu zrezygnowałam poszłam w kwaśne 🙂 ale pypcia uspokoiłam 🙂

Ja wczoraj w łóżku 2 snickersy wchłonęłam. Wiecie co.... 😁 Wczoraj rzuciłam okiem na moją kartę u lekarza i od tamtego miesiąca przybyło mi niecałe 2 kilo. Ważę 57,4kg, a dokładnie tyle samo z Bartkiem ważyłam pod koniec ósmego miesiąca, bo też sobie luknęłam hehe 😁
Mała waży 240g i ciągle skakała, nie chciała walnąć pozy do zdjęcia 😉

No, zawsze taka chuda byłam. Mama zawsze mówiła, ze jestem oszukaniec, bo niby skóra i kość, a jednak w miarę szerokie biodra i ramiona, więc nie wyglądałam nigdy jak szkieletor 😉 Co prawda, nóg nigdy nie pokazywałam, bo były, jak u Żyda z Oświęcimia. Przed pierwszą ciążą ważyłam 48kg, przed tą niecałe 55.

• Mamusia
Love pewnie w PL już;D Albo leci gdzieś nad nami 😁
Sztunia, no weź ja to samo, tylko przez Gesslerkę mnie na pasztet naszło 😜
Astra, ja też byłam oszukańcem, bo miałam ręce patyczki, dalej mam:P ale biodra i brzuszek otłuszczony był od czasow gimnazjalnych 😜

nie wyspałam się:/ jem śniadanie i oczy mi się kleją 😜

• Mamusia
Przede mną pojście na gorę po odkurzacz, bo pożyczyć każdy umie, ale znieść na doł nie ma komu, ostrugać ziemniaki, poodkurzać jak zawsze,umyć naczynia, przetrzeć szafki w kuchni i pokoj ogarnąć o krolikowi iść klatkę wyczyścić. Ja pierdzielę, na chce mi się.
A okno też muszę umyć, ale mama ma mi pomoc bo to duże okno.
Ale pierw idę włosy wysuszyć i wyprostować, aby ład na głowie zapanował.

ja już nie mam co prostować, chyba,że grzywkę, bo sobie włosy do pasa zamieniłam na krótką asymetrię - taki impuls u fryzjera 😮 😁 zajebałam zonka, że szok. Trudno, odrosną przeca 😉

• Mamusia
Astra, ooo;D ale zmiany są fajne;D ja myślę, że te zmiany pod impulsem są też objawem ciążowym 😜 Ja przed ciążą nawet mm bym włosow nie obcięła, a też miałam prawie do pasa, zawsze wytapirowane, wyprostowane 😜 jak nie wiedziałam,że jestem w ciąży a byłam fryzjerka robiła mi odrosty- bach 2 cm na moje życzenie 😜 a w 13 tyg też mi robiła odrosty- bach 7 cm na moje życzenie 😜 teraz mam odrosty w pizdu 😜
ale odrastają 😁
Ggulek, mmmm pychotka 😁 daj trochę 🤪
ja dziś musiałam mięso mielone pougniatać z cebulką, jajeczkiem , bułeczką tartą , i przyprawami bo będą się gotować a poźniej poleję je sosem koperkowym ale to mama już zrobi 😜 i ziemniaczki i z głowy;D
Love 😁 doleciałaś już?

• Mamusia
love juz doleciala 🙂) juz rano doleciała 🙂
nawet juz po obiedzie jestem i sobie leze 🙂)) troche musze dopaczac bo potem tescie przyjada i bierzemy ich gdzies na kolacje do restauracji i niech spadaja z powrotem do domu... bedzie masakra :/

• Mamusia
Love a widziałaś się ze swoimi rodzicami? 😜 jeśli tak to jak tam? 🤪 🤪
Co do teściow, to kurwa wspołczuje. Będzie drętwo, ale będziesz miała z głowy żeby nie było, że w ogole się z nimi nie widzisz 😜 kurde dla mnie to nie ma nic gorszego niż takie jedzenie z kimś typu teście i to jak ich się jeszcze mało zna 😜 tak niezręcznie 😜

• Mamusia
Ja się nie zręcznie nie czuje przy nich bo mam ich w dupie glęboko... serio 😁 Idę, najem się, pousmiecham i pójdę do domu. A spotkać się trzeba bo synusia musi zobaczyc... ;/ A tylko coś skomentuje to cicho siedziała nie będę bo już mnie w życiu dośc nawkurzała.

A u rodziców właśnie jestem 🙂) hehe tzn taty nie ma bo w pracy jeszcze jest, ale mama to spoko 🙂) Aż się nie spodziewałam że sie tak ucieszy jak przyjade 🙂) Teraz to ciekawa jestm co ojciec powie 😁 hihi ale jakoś sie nie martwie... mam za dobry humor 🙂
A kurdeee sąsiedzi jak spotkalam pod domem to masakra 😁 haha kurde patrzą się jak na ufo na mnie... chyba zaciążonej nie widzieli nigdy 🙂 jedna to mi sie pyta dzisiaj co mi sie stalo bo jak bylam 3 miesiace temu to nie mialam brzucha a teraz to widzi ze niedlugo urodze... hehe juz rodze jasne ;/
o i w poniedzialek do mojej szkoly jade 🙂))dzwonilam do mojej wychowawczyni kiedy moge wleciec i w poniedzialek przed poludniem sie wybiore 🙂