Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Astra, no z 3 chłopami to ciężko ale jakoś trzeba żyć. A o parce ja też marzę, oby drugie to była dziewczynka 🙂 i u Ciebie też żeby była dziewczynka 😜
u mnie ostatnio był dom 'zapiżdżony'- ze smutkiem wyznawał moj tata, ponieważ on i moj siostrzeniec byli jedynymi chłopakami, a myśmy się śmiały.
Teraz moj chłopak zamieszka u mnie, chłopak mojej siostry u niej zamieszkał a ja spodziewam się chłopca, ' zachuiłyśmy se dom' ze smutkiem przyznała ostatnio mama:P

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiesz, jeszcze zależy, jakie te chłopy mają charakterki, bo ja mam akurat dwa takie egzemplarze, że masakra. Mały to jest klon mojego chłopa z wyglądu i z charakterku też, a mnie czasami oczy na wierzch tylko wyłażą i włosy dęba stają hehe weź tu wytrzymaj i nie oszalej 😁

wiesz, ggulekk, mój mały dopiero w styczniu skończy 4 lata, może się jeszcze zmieni hehe
Po prostu tak to już jest,ze "chłopy z chłopami" 😜 a burdel robią nie z tej ziemi, nawet wtedy, gdy próbują sprzątać oboje naraz 😁 i namówią mnie zawsze do wszystkiego heh
haha to masz chyba ciekawie i nie nudno

O, no to na pewno 😁 kiedyś pojechałam do koleżanki, a oni mi postanowili przygotować kolację... Sprzątałam po tym 2 dni kuchnię, nie zjadłam nic z tych wypieków 😁 ale nie mogłam się gniewać, bo chcieli dobrze 😁

• Mamusia
Ggulek cześć 😁 uffff odbyła się, mam nadzieję że ze skutkiem 😜 na szczęście słuchał i na koniec poprzytulał czule 😜 Ale i tak jeszcze będę mu przypominała żeby sobie czasem nic w głowce nie planował 😜 Także mam to za sobą 😜 A i teraz będzie mi łatwiej już z nim gadać 😉
a co do podobieństw to z wyglądu ja do nikogo, z charakteru do mamy 😜 jestem dzik jak ona 😜

a Ty Ggulek jak tam z Twoim?? 😁

• Mamusia
Astra wiem coś o tym 😜 wspołczuje, na szczęście masz to za sobą:P u nas co niedzielę tata robił jajecznice jak był w Polsce. Taką z cebulką i boczkiem. Burdel na kołkach robił, a jajecznica zawsze stawała w gardle , cebulka krojona na prostokąty - 1cm na 2 cm. Ale wszyscy mruczeliśmy też przy stole , bo on chciał dobrze. A potem sprzątanko 😜

• Mamusia
Czesc 🙂
My juz powoli pakujemy sie od mamy i jedziemy do wujka od meza.Narescie bede miec zimowki 😉
Moze pojde zobaczyc malutka co sie urodzila od kuzynki meza.Jeszcze sa w szpitalu,ale juz mala nie jest w inkubatorze.Miala problemy z oddychaniem.
Mysle,ze w sobote wkoncu bede w swoim lozku.Kur.....fajnie zobacz mame i maluchy,ale jednak wiole byc w domku.Maz sie smieje,ze mnie wszystko teraz denewuje.

Ide sie dalej szykowac. 😉

• Mamusia
Astra to na razie masz przechlapane, jak się mężczyźni buntują 😁
Obdarzona to dobrze, że słuchał i teraz musisz z nim gadać na bieżąco, jak coś Ci nie pasuje 😉 Ja ze swoim wczoraj trochę się poprztykałam i powiedział mi, że czeka na odpowiedni moment, żeby mi powiedzieć te słowa 😜 Więc chyba rzeczywiście mnie kocha, na swój sposób 😜

• Mamusia
Izunia, wszędzie dobrze ale w domu najlepiej 😜 i choćby ktoś miał cholera wie jakie luksusy i choćbyśmy nie widzieli kogoś wieki, to własne łożko to skarb;p To macie jeszcze trochę jeżdżenia 😜
Mulant, aha 😜 a uzależnienie całkiem fajne i zdrowe 😁
Ggulek, no właśnie zamierzam na bierząco 😜 haa a widzisz, kocha Cię tylko czeka na odpowiedni moment, czyli na bank przydarzą się 2 momenty w tym połroczu kiedy może to powiedzieć:P ślub i narodziny 😁
Moj mi zabrał pierścionek z palca, ledwo go ściągnął, myślałam, że włożył go spowrotem a on schował go do portfela 😎 to oznacza tylko jedno 😎 nie zna rozmiaru , a ma zamiar wiadomo cooo 🤪 🤪