Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Nefre no Tobie to już na pewno wyskoczył;D
Mulant, Ty to masz sny:P Ty zboczku jeden Ty 😜
Sztunia, no wiadomo że po ciązy masz już rozmemłany ale np. Twoj brzuch jest tak zajebiście umięśniony i ma taki fajny kolor i to po ciąży , że szok 😜
Ggulek, a no w Krk czy gdzie indziej w mieście to lepiej unikać lekarzy bo człowiek zdąrzy 3 razy umrzeć i zmartwychwstać zanim załatwi prostą rzecz u dentysty.
Moj mały też wierci się jak jem słodkie, bo czytałam że one/oni lubią słodkie bo mają słodkie wody i je połykają. Ponoć w 22 tyg można odczuć czkawkę, ja czułam jak moja przyjaciołka była w ciąży to tak w 7 miesiącu gdzieś jak mała miała czkawkę to śmiesznie było czuć:P
moj mały się powiercił z jakieś 20 min jak zbierałam myśli na kanapie ale chyba śpi teraz 😜

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nooo;D ja dziś liczyłam, że do mojego terminu czyli 9 marca pozostało 130 dni. Być może się jebłam w liczeniu, ale gdzieś 130-145 dni 😜 albo jeszcze raz policzę:P to GGulkowi też tyle zostało do terminu a kiedy urodzimy to tego nawet najstarsi gorale nie wiedzą:P oby w 9 miesiącu rzecz jasna 🙂

• Mamusia
ja rano wstałam się śmiałam a jak myłam naczynia po śniadaniu to płakałam i nie wiem czemu łzy mi leciały jak grochy a mój siedział i się przyglądał co mi jest a potem byłam na niego zła zezwałam go potem się śmiałam i mnie zostawił i poszedł do pracy bo powiedział że już nie nadąża za mną :P

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
Mulant to tak samo jak ja hahaha 😜
ale najgorsze są te momenty jak jestem gdzieś i są ludzie a ja jak na złość pomyślę, że np. moja kocica umiera i już łzy napływają mi, albo , że mama moja umiera to już momentalnie 'drżące ' wargi, łzy hahahaha;p

no ja w sklepie ostatnio się rozpłakałam bo widziałam obrazek pobitego kotka a wczoraj mi kotka ktoś małego podrzucił ale słodziak z niego jejku 🙂

• Mamusia
ŁOoo to dobrze tam będzie miał 😁 ja też jestem taka, że zawsze zwierzęciu pomogę, chociaż mam swoje ale choćby na kilka dni żeby je jakoś uzbroić w nowe siły a potem często daję sąsiadce, ona ma od ch*ja kotow. Bo moja mama mi nie pozwala, mam psa na dworze, kota w domu, krolika w domu i szczura też w domu ale na gorze u siostry i na więcej mama się nie zgadza:P 😞

• Mamusia
obdarzona napisał(a):
ŁOoo to dobrze tam będzie miał 😁 ja też jestem taka, że zawsze zwierzęciu pomogę, chociaż mam swoje ale choćby na kilka dni żeby je jakoś uzbroić w nowe siły a potem często daję sąsiadce, ona ma od ch*ja kotow. Bo moja mama mi nie pozwala, mam psa na dworze, kota w domu, krolika w domu i szczura też w domu ale na gorze u siostry i na więcej mama się nie zgadza:P 😞

szczura???!!!
ja jak byłam młoda to kochałam chomiki miałam ich 21 plus jeden niedojrzały miot he he no i potem robiłam interesy na chomikach sprzedawałam je do sklepu zoologicznego 😁 miałam dwa psy tine i kluskę rybki kanarki kota he he :P

• Mamusia
hehe no wiele osob robi biznes na chomikach i innych 😜 ja pamiętam z jakiś rok temu chciałam zrobić biznes na mojej kroliczce Zosi 😜 ona dziewica, a mojego kolegi krolik Kai prawiczek. No to chcieliśmy ich spiknąć na chwilę, a potem jak by Zosia urodziła to kroliki dajemy do znajomego sklepu zoologicznego i kasę na poł. Ale Kai, choć to mało prawdopodobne ale żył ponad 12 lat..dużo jak na krolika i dzień przed ich pierwszym razem ze starości umarł 😞 a Zocha dalej dziewica 😜

Tak mamy szczura Lolę:P jest ze sklepu , jest czysta, taka damusia śmieszna i sympatyczna ale to bardziej mojej siorki jest zwierze. Moja siostra wszędzie z nią chodzi bo Lola siedzi jej pod ubraniem albo np. pon kitką i chustą śpi a moja siostra np pije z nami kawę.

• Mamusia
Mnie tam nie obrzydzają, trzeba mieć wyobraźnie, że są takie szczury i takie;D
tak jak ludzie, zadbani są i menele też są:P

Ej mam kurde pytanie.
czy waszym zdaniem, umycie okna tarasowego czyli takie większego co się wychodzi na zewnątrz będzie bardzo niebezpieczne dla mnie? kurde bo jest uwalone, że mi humor psuje a co mowie mamie żeby umyła to ona mowi, że ' zaraz zaraz' już od miesiąca.:/