Skocz do zawartości

Marcówki 2012 | Forum o ciąży

monikitta1

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Love masz racje;D pierd**** ich 😜
No mama Twoja na pewno sie cieszy 🤪 ojciec też się ucieszy i będzie miły na bank 🤪
sąsiadki to zawsze muszą swoje powiedzieć, może nie wiedzą, że bliźnięta będziesz miała 😁
a wychowawczyni też gały wytrzeszczy 😜 haha;D ale to jest takie dziwne jak wszystkim szczęka opada:P

• Odpowiedzi 21,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• love

2047

• obdarzona

3838

• izunia1986op

2684

• lady_m4ryjane

1995

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
noo ja jestem ciekawa co powie 🙂) hihi bo ona nic nie wie ze w ciazy jestem... wie ze poronilam ale nie ze znowu jestem 🙂
A tata to bedzie ciezko na poczatku ale jako ze mam dobry humor to jakos go zalatwie 🙂
Sąsiadka nie wie, ale ta co mowila to nawet ja lubie... tylko ze wkurza mnie jak ktos pierdoli a nie wie nic o tobie...
hehe sztunia no witam 🙂 w koncu sie czuje jak u siebie 🙂

• Mamusia
love napisał(a):
noo ja jestem ciekawa co powie 🙂) hihi bo ona nic nie wie ze w ciazy jestem... wie ze poronilam ale nie ze znowu jestem 🙂
A tata to bedzie ciezko na poczatku ale jako ze mam dobry humor to jakos go zalatwie 🙂
Sąsiadka nie wie, ale ta co mowila to nawet ja lubie... tylko ze wkurza mnie jak ktos pierdoli a nie wie nic o tobie...
hehe sztunia no witam 🙂 w koncu sie czuje jak u siebie 🙂

a to sama jesteś czy z ślubnym ??

• Mamusia
ja tam kochana jestem 🙂)) tylko czasami na mojego krzycze 🙂)
jak wczoraj mi dojebal ze w samolocie mogl mi 2 miejsca wykupic bo taka gruba jestem to sie smiac zaczelam i w dupe kopa dostal... a nawet sie nie spodziewal 🙂 szkoda ze gdzies indziej nie trafilam 😮 by pozalowal i mialby nauczke 🙂
No ale co prawda to prawda z nami nie jest latwo a my musimy walczyc o swoje jak takie lwice 🙂) hihi no i nie pozwalac sobie na zbyt wiele.

• Mamusia
Anno to tylko faceci z ograniczonym myśleniem, więc trzeba im wybaczyć 🙂) On mnie od grubasa ja go od starego dziada i jesteśmy kwita 🙂 Grzecznie i kulturalnie między nami nigdy nie było i chyba nie będzie 🙂
A mimo wsyztsko co my bysmy bez nich zrobili 🙂

• Mamusia
O matko, widzę rozmowa o facetach 😜 spoko, moj też na mnie głupio woła 😜 ale w tedy jednym ruchem ciała odwracam się na drugi bok i za karę milczę przez 20 min a potem jadę po nim 😜
O matko, nie mam siły. dzis też się nie widzę z moim M 😜 kupił mi i mojej mamie po pączku z bitą śmietaną i po lodzie śmietankowym w polewie czekoladowej 😜 dziś będę z mamą oglądała komedię na polsacie o 20:20 leci, zapowiada się zajebiście haha 😜
Idę dziołchy 😁 bajo bongo;D