Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ooo jskie fajne foty Montusiu 🙂 małą rosnie jak na drozdzach !!!!
Kasia stara cegielnia jest kolomnie 😉
ja narazie zapuszczam bo moj maz lubi jak mam długie 🙂
ja jakos daje rade z moimi ale na farbe do fryzjera chodze bo jak mi maz zafarbowal to mi włosy odpadły dosłownie mialam za łopatki a spalil mi az do ramiaon!!! i musialam obciac bo mialam dziure na maxa !!!!

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam sie wtorkowo 🙂
Montusia, pozwolilam sobie tez fotki przejrzec.Malutka Nadia urocza, mamuska widac w dobrej formie juz 🙂 i chyba chrzesnego kojarze.Moze pracuje w Żandarmerii? :P
Co to wloskow, to do odwaznych swiat nalezy 😁 Ja osobiscie nie zdecydowalabym sie na az tak krotkie jak Kinga z "na Wsp..", ale kiedys nie mialam problemu z tym zeby pojsc i sciac z polowy dlugosci.Mialam to samo zdanie co Kasia, ze wlosy i paznokcie odrastaja 😉Kasiu a nie martwisz sie ze z krotkimi wlosami tez bedzie klopot???Bo przeciez jak troche odrosna to nie ukladaja sie juz tak jak powinny etc...
Ja jeszcze w dwupaku 😞 wczoraj bylam na KTG i w czwartek znow ide, ciekawe co lekarz powie...on w ogole to jakos malomowny jest i mowi tylko no to wszystko dobrze 😞 juz nie mam sily chodzic, wszystko boli,kolana,stopy mam jak baloniki i w ogole to bleee 🥴

• Mamusia
Gosiu,DUZO ZDROWKA. teraz jakis wirus lata???w moim rodzinnym domu wszyscy sie pochorowali z dnia na dzien, cos jakby grypa?!
Co do farbowania wlosow, to ja tez sama tzn.mama mi farbuje.Najpierw nakladamy rozjasniacz na odrosty, a pozniej farbe wiec za kazdym razem sie martwie ze po takim zabiegu bede miala wlosy dlugosci 2 cm :P hihi poki co niezle nam idzie 😁

• Mamusia
Adriana, czy się boję takiej fryzurki? pewnie, że tak 🙂 jeszcze się zastanawiam jak się ściąć 😁
I przypilnuj lekarzy, byś za długo nie nosiła dzidziusia w brzuszku, potem moga być zielone wody tak jak u Gosi 😞

Aniu, ja mam do starej cegielni jakieś 5 min jazdy samochodem 🙂 często bywam tam w rossmanie

• Mamusia
Ale mam dzis doła przez ból tego kolana - mam nadzieje ze to nie poczatek depresji musze sie pozadnie kopnac w zadek.

Adriana pilnuj lekarzy i chodz na ktg do szpitala - wtedy bedziesz spokojniejsza. Zobaczysz jak zaraz urodzisz to bedzie cudownie i obrocone wszystko o 180*c 🙂 ale dzieci daja tyle radosci i milosci ehhhh

• Mamusia
hej ja tez juz ledwo łaze :/
zła jestem bo budze sie wypoczeta itd ale po godzinie opadam z sił stopy tez mam napuchniete :/ gryyy
mam nadzieje ze bede mogła obejrzec te porodówke w piatek bo poki co szykuje mi sie wyjazd :/ rozmawiałam z połozna powiedziałą ze jak chce wczesniej to musze na oddział zadzwonic ale tam nikt nieodbiera 😞
mam nadzieje ze jakos ten wyjazd sie przesunie ahh ten moj maz niepomysli nic tylko sie umawia gyr

• Mamusia
Ania a jaki masz numer na oddzial? 914253915 ja mialam taki, a jak nie odbieraja to widocznie maja rece pelne roboty 😉 hihi
Ja bylam ogladac... polozna mowila ze mozna zabrac z soba swieczki, kadzila, plyte ze swoja ulubiona muzyka.to co sprawia ze bedziesz mogla choc troche sie zrelaksowac 🙂
A ja mialam koszmarna noc.Caly czas skurcze 😮 jak zaczelo sie wczoraj wieczorem tak przeszlo dopiero o 7 rano po prysznicu. Teraz tez pobolewa mnie, ale chyba mniej.i kawalek czopa mi odeszlo 😲
Szkoda mi mojego faceta,biedny sie nie wyspal, bo co jakis czas pytal czy do szpitala chce jechac.czuwal... 😆

• Mamusia
na opuchnięte nogi polecam włożyć je do letniej wody a potem położyć się z nogami uniesionymi do góry, tak pow. linii kolan 😉
pamiętam, jak siedziałam przed komputerem to pufa na nogi musiała byc obowiązkowo 🙂 miałam nogi opuchnięte ja słoń :P a po porodzie zniknęło, mogłam ubrać swoje sandałki :P wcześniej mogłam chodzić tylko w tenisówkach