Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja dziś na nogach od 5.30. Małzonek szanowny trochę za dużo wymieszał alkoholi, doprawił sie winem domowym i od 5.30 zaczął zwracać.. wszystko oczywiście w łózku no i dzisiaj już 4 pralki wstawiłam, bo trzeba było wyprac pościel, poduszki.. eh, juz się na niego nie gniewam, ale rano miałam ochotę mu łeb urwać!

• Mamusia
Gosiu, on tez nie pije, czasami piwko, baaardzo rzadko wódkę, bardziej drinki. No ale coś mu odbiło i posmakował sobie wina domowej roboty ( swoją drogą ja też po nim miałam kiedyś sensacje ).

Słuchałam dziś w tvn24, że od 10 czerwca ma być ciepło 🤪 🤪20-30 stopni 🙂 musze pojechać kupic dla Grzesia trochę letnich rzeczy, bo mamy dość grube. No i kończą się nam ciuszki, wyrasta ze wszystkiego

• Mamusia
hej
no ja tez dzisiaj slyszalam wlasnie ze pogoda ma sie niby poprawic, ze ma byc cieplej 🙂 no fajnie by bylo. Kasiu ja tez juz kupuje powoli ciuszki na lato, niestety tez nam sie koncza 🙂 Nawet fajne ciuszki sa dla maluszkow w realu, wczoraj bylam.

• Mamusia
hej hej,
Fajnie jaby było juz ciepło 🙂 ja mam dla mojego takie fajne letnie koszule i mam nadzieje ze sie ociepli zebym mogła mu je zakładac 🙂 a poza tym to mój pomału wyrasta z body eh kupuje juz na 80 cm.
Ale ta rozmiarówka jest smieszna bo niektóre ciuszki ma na 68,74 i 80 i wszystkie dobre są.

Jak sie ociepli to szykujemy sie na wspolny spacer co dziewczyny?
Ciekawe co tam u Anetki nie zaglada do nas cos...

• Mamusia
wiecie co, z jednej strony fajnie, że w supermarketach sa te tanie rzeczy, ale z drugiej strony mam porównanie między body kupionymi w hurtowni, a body w markecie. Te drugie szybciej się rozciągają. Może to wina firmy, ale większość marketowych ciuszków jest słabszej jakości.
Ale cena do nich przyciaga i świadomość, że dziecko parę razy włoży dany ciuch i juz z niego wyrasta, więc szkoda $ na nie wiadomo jakie markowe ciuchy

• Mamusia
nie no dziewczyny napewno nie ma porownania. Ja ostatnio kupowalam body z krotkim rekawkiem w bobolandzie, no to jakosc super, te z reala tez nie sa najgorsze, ale jednak widac juz roznice. Ja tez uwazam ze takiemu malemu dziecku nie ma co kupowac drogich ciuszkow, poniewaz ile on tak naprawde w nich pochodzi. Wczoraj w realu kupilismy Kacperkowi dwie pary spodni, za obie dalismy 19 zl. Jedne to dzinsy, a drugie takie z materialu tez fajne, no i ile on w nich pochodzi, ale przynajmniej nie bedzie szkoda pieniazkow 🙂

• Mamusia
Trzeba kupowac ciuszki, buty z głową 🙂 jakiś zcas temu kupiłam małemu trampki w ccc za 14,90 i jestem z nich zadowolona. Planuję tam też kupić sandałki, widziałam takie za 39.90 i uważam, że za tyle to mozna jeszcze kupić, zważywszy że są profilowane i mają taką fajną wkładkę 🙂