Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aguska21 napisał(a):
Hej 🙂 Ja też jestem ze Szczecina i planuje rodzic na Pomorzanach 🙂 mam bardzo fajnego dr prowadzącego i super opiekę 🙂

hej 🙂

też będę rodziła na pomorzanach 🙂 nie będziesz załowała, dobry szpital, fachowa opieka. kto prowadzi Ci ciążę? Mnie Gutowska-Czajka - żona ordynatora z pomorzan 🙂

Gosia, la Was również buziaki 🙂

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
hej dziewczyny 🙂 ja obecnie miszkam w szczecinie,ale nie mam pojecie w jakim szpitalu rodzic bede oze pomozecie 🙂

Kochana, rodź ze mną na pomorzanach 🙂 mamy nawet podobne terminy 🙂

swój pobyt w szitalu wpsominam dobrze - pojechałam na ktg, od razu mnie przyjęto, potem dokłane badania, decyzja o zostawieniu na patologii, a na 2 dzien rozpoczęcie samoistne porodu. Opieka w porządku, jedzenie jak to w szpitalu, "chude" ale podawane przez uśmiechnięte kucharki 🙂
po porodzie opieka też ok, dzidziuś dokładnie zbadany 🙂

Hejka dziewczyny 🙂
Napiszcie mi jak znacie jakiś kontakt na usg 4D w Szczecinie ... PROSZĘ 🙂
Jak do tej pory chodziłam do Czajkowskiego na Wielkopolską ale on ma tylko 3D 😞

• Mamusia
Marzenakamil napisał(a):
Hejka dziewczyny 🙂
Napiszcie mi jak znacie jakiś kontakt na usg 4D w Szczecinie ... PROSZĘ 🙂
Jak do tej pory chodziłam do Czajkowskiego na Wielkopolską ale on ma tylko 3D 😞

wiesz co, b.dobrym lekarzem od usg jest dr Rzepka, ma gabinet na królowej jadwigi, ale głowy nie dam sobie uciąć, że ma 4 D, muiałabyś znaleźć w goglach do niego numer i przedzwonic.
usg 4D tak wcześnie chcesz zrobic? to jakoś po 15 tc najlepiej wykonać 🙂

Aguśka 🙂 dobrze wiedzieć, że pracuje tam Twoja teściowa 🙂 moja teściowa jest pediatrą, także też dobrze, nie muszę po lekarzach łazić z małym, tyle ze nie pracuje w szpitalu a w przychodni 🙂
a ten lekarz to z nazwiska jakiś arab..? 🤪 😎 pewnie przystojniacha z niego 😉 ☺️

@ kasia1986 -> dzięki 🙂 a co do terminu usg to wiem, że później bo teraz nie ma znaczenia jakie to usg 😉 ale z drugiej strony to fajnie jak już się do jednego chodzi od początku 🙂

Pozdrawiam 🙂

• Mamusia
Marzenakamil napisał(a):
@ kasia1986 -> dzięki 🙂 a co do terminu usg to wiem, że później bo teraz nie ma znaczenia jakie to usg 😉 ale z drugiej strony to fajnie jak już się do jednego chodzi od początku 🙂

Pozdrawiam 🙂

Rzepka dobrze prowadzi ciaże i ma jeen z najnowoczesniejszych sprzętów 🙂 załuje ze nie chodze do niego, ale juz głupio mi zmieniać lekarza.
Poprzednią ciąże tez do niej chodziłam i tu pozostane, ale ciesze sie ze na usg chodze własnie do niego

• Mamusia
Tak jest to Arab i jest naprawde bardzo dobrym lekarzem a co najważniejsze bardzo dokladnym. jak robił mi pierwsze USG to chyba ze 20 minut dokladnie wszystko badał. Teraz ide do niego po świetach i może juz dowiem się co bedę miala 🙂

A co do dr Rzepki tak to również jest bardzo dobry lekarz 🙂 wiem bo moja szwagierka do niego już z 2 ciążą chodzi 🙂 jest bardzo zadowolona 🙂

• Mamusia
u mnie semesrt kosztuje 1900 zł na licencjackich, i 1950 na mgr. Nie wiem jak jest na innych wydziałach.
Można postarać się o stypendium za średnią, wtedy możesz nawet stuiowac za darmo 🙂
ja niestety nie mam wysokiej średniej i nie starczyło mi.

A planujesz się wybrac na studia jaki kierunek?