Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam
mieszkam na Pogodnie II
Szczecina ogólnie nie lubiłam, wydawał mi się brudny i bardzo nieatrakcyjny prawie tak samo jak Poznań, po ślubie przeprowadziliśmy się tu ze względu na pracę i po mału zaczęliśmy odkrywać jego uroki 🙂 teraz mieszka się dobrze, szczególnie w mojej dzielnicy, jest dużo zieleni i miejsc do spacerowania 🙂

• Mamusia
a teraz zastanawiam się gdzie w Szczecinie składa się wniosek o becikowe ?
bo mój mąż mało padaczki dziś nie dostał jak pojechał do naszego miasta złożyć wniosek a oni mu powiedzieli że ma go złożyć nie tam gdzie jest zameldowany ale tam gdzie mieszka wrrrrr 😠

założę się że jak pójdziemy złożyć wniosek w Szczecinie to babki z urzędu powiedzą że skoro nie mamy tu meldunku to nie możemy wnioskować o kasę 🤢

• Mamusia
wiesz co, becikowe chyba się składa w urzędzie miejskim, na placu Armi Krajowej, kojarzy mi ise że tam mąż jeździł i składał, ale najlepiej jak wpiszesz w goglach flaze "gdzie się składa o becikowe" i powinno byc dokładnie napisane 🙂

Szczecin niestety, ma opinię brudnego miasta, ale tak jak piszesz ma wiele ciekawych i pełnych uroku miejsc. Ja mieszkam na Gol ecinie, mam widok z okna na wieze bismarca 🙂