Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Postanowiłam zmienić Grzesiowi pieluchy - pampersy powoli rujnują moją kieszeń 😞 Dostałam na spróbowanie bella happy, zobaczymy jak będzie 🙂 Jeśli pupa małego będzie po nich sucha jak w pampersach, to na dzień będę używała bella, jedynie na noc zakładała oryginalne pampersy 🙂

Gosia, orientujesz ile kosztują bella happy rozmiar 4? taka duża paczka

• Mamusia
Kasiu ja płaciłam ostatnio w stokrotce 29,99 za 54 szt., a w tesco jak była pronmovja to za paczke 72 szt cos kolo 36 zł. a Happy wchłania siku bo mojego pupa jest sucha 🙂
Kasiu czy jak |GRześ jadał słoiczki to robił kupki pomarańczowe po marchewce? hbo mój zrobił taka a ja sie na początku wystraszyłam ze to krew.

A na Błoniach tłumy chyba trzy czwarte szczecina tam dzis było.

• Mamusia
a dzięki za cenę 🙂
no ja się przerzucę jednak na bella. Jesteśmy po zmianie pieluszki, pupa sucha, wszystko ok, więc za dnia będę go w nich trzymała, ale musze kupić rozmiar 4+, bo 4 są takie akuracik i na brzuszek mu się ściągają. Na noc zostanę przy pampersach.

Gosiu, pewnie, że Filipek może robić pomarańczowe kupki, u Grzesia to jest bardzo często. Ostatnio zjadł słoiczek jagód z jabłkami.. i na następny dzień było czarno w pampersie 😉

• Mamusia
czesc kochane 🙂 a dzieki pogratuluje jej 🙂 Antek czuje sie ok wiec wszystko idzie ku dobremu 🙂

ja mam wizyte w poniedziałek i powiem wam ze juz niechce mi sie nosic brzucha ja juz chce moje dziecko !!!! do wózka i na spacer a nie sie meczyc :/
Montusiu jak tam chrzciny ?

• Mamusia
ahh dziewczyny czas szybko mi leci a dłuzył sie w 1 ciazy od 5 mc mialam wrazenie ze stoi w miejscu a teraz jest git ale juz niemoge sie doczekac dziecka
a powiedzcie mi jaka antykoncepcje mozna stosowac po pologu oprucz prezerwatyw , sa jakies tabletki anty co dziłaja od 1 tabletki ????

• Mamusia
Hej 🙂

Chrzest sie udal mała jako jedyna spała podczas mszy 🙂
była naprawde grzeczna nawet w restauracji tez sie spisała 🙂

postaram sie dzis wkleic zdjecia, ale musze troche nadrobic porzadki w domu bo dzis caly dzien byłam u lekarzy - mam zapalenie stawu kolonowego i musialam miec załozona domiesniowo blokade - teraz bol jest jeszcze gorszy 😞

• Mamusia
No mówiłaś na spacerze, że mas problem z kolanem - współczuję 😞
Super, że Nadusia była grzeczna, widzisz, a tak się martwiłaś, że da czadu 🤪

Aniu, dla mam karmiących sa tabletki azalia i cerazette. Ja najpierw stosowałam cerazette, ale odstawiłam z powodu złego samopoczucia, teraz mam azalię i nic mi nie dolega po nich 🙂

• Mamusia
no nawet nie wiecie jak mnie wkurzają moje obecne włosy 😠 przy dziecku muszę mieć je ciągle związane bo inaczej to ciąga mnie i tak niewygodnie.
Tak myślałam, że może krótsze z tyłu, a ciut dłuższe przy twarzy.. zresztą - to tylko włosy, ODROSNĄ 🙂
zetnę je w maju, teraz krucho z $ stoimy. Taka przyjemność będzie mnie kosztowała 45 zł, chodzę do LOR'a w Starej Cegielni. A Wy macie swoich ulubione zakłady?

• Mamusia
no widzę koleżanki, że mamy ten sam problem. Ja też bym chciała zrobić sobie jakąś fajną fryzurkę, tylko problem w tym, że nie wiem jaką. Widzę u innych dziewczyn takie fajne, ale sama na żadną nie mogę się zdecydować 😞( i to jest problem 🙂)

• Mamusia
ja mam taki problem, że mam dziwne włosy, nie są ani proste, ani kręcone, takie po środku. Lekko mi się falują i nie za ciekawie wyglądają przez to. Fajnie wyglądają jak wychodzę od fryzjera, ale jak już sama je układam, to za nic nie mogę ich ujarzmić :P więc chyba najlepiej będzie znów ściąć i powoli je zapuszczać. Na krótszych zawsze można zrobić "artystyczny nieład" 😆