Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂

Mam pytanie jak można rozpoznać alergię pokarmową, skazę białkową ? Czy są jakieś badania potwierdzające to ? Bo ja się zastanawiam czy moje mleko małej nie szkodzi bo zwija się z "bólu" brzuszka zwłaszcza w nocy - w dzień nie ma takich rzeczy 😞
Chyba kolek już nie ma juz sama nie wiem bo nadal pierdzi ehhhh 😞((((

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej
Montusia ja nie wiem ale m,oże spróbuj pogadać z pediatrą, albo odstaw na dwa trzy dni od piersi i dawaj tylko butelke i wtedy będziesz widziałą różnice.. biedna mała.
Ale wiesz w nocy mleko jest tłuściejsze i może dlatego , bo przecież w dzień nic jej nie jest.

A byłam w Bebe i nic tak za bardzo tam nie ma z tych lżejszych to są na małych kółkach a i nie ma wogóle z przekładaną rączką.

• Mamusia
Hej 🙂

Ale numer Nadia zasneła mi w nocy na przewijaku. Obudziła się zapłakała po cycka no to jej dałam kupkę mi zrobiła, wiec ja ja na przewijak do przebrania kłade a ta myk i ułożyła sie w pozycji do spania a jak chcialam zmienic pieluszke to mnei jeszcze kopneła 🙂)))))
poczekałam chwilke i delikatnie przeniosłam ja do jej łozeczka i tak spala mi do 6 🙂 wtedy ja szybko przebrałam dałam cycka i do tej pory mi ladnie spi 🙂

• Mamusia
kupiłam spacerówke, w tato byly ale drogie 😞 i wrocilismy na sloneczne do bebe , kupiłam z easy go loop lekka latwo sie sklada 🙂
http://allegro.pl/item997590113_wozek_spacerowy_loop_easygo_laska_easy_go.html
o taki fajnie sie prowadzi i ma wstawke mieciutka 🙂

a cena taka sama jak na allegro bez sensu powinno byc taniej na allegro hehe

• Mamusia
Hej

ale śmieszny ten wozek do biegania 🙂 ja jeszcze inna wersje widzialam 🙂 moze jakies mamuski musza ciagle biegac to sobie kupuja takie wozki 🙂

Do dziewczyn ktore używały Sab Simplex - czy wasze dzieciaczki robily na nich zadkie kupki ? bo ja od pewnego czasu nie podawałam małej wczoraj na noc podałam a dzis w pieluszce woda była 😞(((