Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Montusia nie martw się , różne kupki będzie ci robic mała.
Wiesz nie podawałas jakis czas to mała się odzwyczaiła, a jej brzuszek dopiero sie przystosowuje do wszystkiego.
to co może cię niepokoić to ciemnozielone kupki takie jaby śluzowate.
a próbowałaś małej do picia dawać rumianek zamiast SAB

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no i zmieniły mi się plany co do wózka. Kupujemy, ale inny. Otóż mój obecny wózek będzie pożyczony dla męża koleżanki, rodzi w październiku. Więc moja spacerówka będzie musiała być solidniejsza, tzn większe kołka by na śniegu mogła ujechać,a także śpiworek na nogi.
Dziś się o to pokłóciłam z mężem. Nawet sama zaproponowałam, żeby pozyczyć koleżance wózek, ale nie wiedziałam jej odpowiedzi, bo ona chciała koniecznie x-landera. No a dzisiaj mąż mówi, że ona chętnie wózek weźmie i się ucieszyła. Żeby mi powiedział wcześniej to bym od razu szukała innej spacerówki, a tak to ja się skupiłam na "letniej", eh 🤢

• Mamusia
A moja spacerówka spoko , inna bajka całkiem nawet wjechac na czwarte pietro po schodach to nie problem bo nie ciezka mocno, tylko mój mały troche płakał mi jak mnie nie widział za długo wiec co chwile stawałam i mu pokazywałąm zeby spojrzał w góre bo tam mam odsłoniete i mnie widac.
no cóz kasiu tacy są faceci.

• Mamusia
hej
ale słonko od rana super 🙂
ciekawe jak tam Adriana ???
a ja bylam ogladnac porodowke co prawda bylo tak ze sala do rodzenia tylko 1 do ogladniecia no ale polozna pozwolila zagladnac do tej z wanna 😉 ogólnie jestem zadowolona bo to juz nie to co ta komuna 5 lat temu heh maz tez zachwycony 🙂
dzis mam wizyte wiec pozniej cos napisze wiecje 🙂
moze sie okaze ze rodze hahahahahah
ahh tak bym chciała zeby moja tesciowa i maz mieli racje ze w polowie maja urodze ale to raczej nie realne .....

• Mamusia
hej dziewczyny, no gosia ta burza to mam nadzieję, że będzie wieczorem ,
kasia jeśli chodzi o te pieluchy bella to ja miałam to samo, co Kacperek zrobił kupkę to wszystko było brudne, a w pampersach tak nie jest, dlatego wolę kupywać te, z tego też względu, że są bardziej chłonne i dużej dziecko w nich pochodzi, dlatego trzeba przekalkulować co się bardziej opłaca, według mnie lepiej się wychodzi na tym, jak się używa pampersów 🙂

• Mamusia
Hej

Nadia wczoraj wykreciła nam numer i nie spała na wyjezdzie ani nawet jak do domu wrocilismy ale za to w nocy przespała ponad 8 h bez pobudki aż szok.

Wogole odkad Nadia juz widzi wszystko swiadomie i sie smieje to uwazam ze podmienili mi dziecko az nie moge czasami uwierzyc jak reaguje na mnie czy na meza - prawdziwy cudek 🙂

Dzis jade do urzedu skarbowego ehh trzeba sie rozliczyc 🙂

• Mamusia
Manka, wiesz, do tej pory Grześ nigdy z nienacka kupki w pampersa nie robił, zawsze sygnalizował, więc miałam czas na "kontrolę", a tu wczoraj niespodzianka, tylko poczułam że w pokoju coś śmierdzi, podeszłam.. i znalazł się winowajca.
NIby te bella sa ok, nie mam do nich zastrzeżeń bo są dość chłonne jeśli chodzi o siusiu, no ale kupka to je wczoraj przerosła :P

Gosia, myśleliśmy o basenie, ale ten na wds'ie to odpada, bo zaczęła się ostatnia grupa z niemowlaczkami a w trakcie nie można dochodzić do zajęć. Potem chyba od września będzie można chodzić

• Mamusia
a ja juz po wizycie :-D mała zdrowa i widziałam ja na usg a pozatym daje sobie o sobie znac co 5 sekund 😉
a wiec wazy 2630g 🙂 termin tez ten co zawsze 1.06 a pewno wurodze pozniej bo szyjka zwarta 🙂 waga jak to waga 15,5kg na + jeszcze pol kg do mojego zamierzonego celu 🙂
cisnienie i krew moja mocz ok nastepna wizyta 11.05 🙂
pani dr powiedziała ze dzidzia dobije max do 3200g 🙂

• Mamusia
Gosiu, powiem CI że spodobała mi się w necie taka: http://allegro.pl/item1007731686_spacerowka_espiro_magic_3_w_bardzo_dobrym_stanie.html ale widziałam ja na mieście na żywo, i od razu wybiłam sobie ją z głowy.
Chyba przestane szukac w internecie, pojade do Bebeclub albo Bobolandu, dotknę, rozłożę, wsadzę Grzesia do każdego wózka który mi się spodoba i wybiorę 🙂 Bo jednak sprawdzić na żywo wózek to zupełnie co innego niż tylko go widzieć 🙂
Ale wiem, że chyba 3-kołowiec odpada