Skocz do zawartości

Mamy ze Szczecina! | Forum o ciąży

amfisbena

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ej nooo 😞 Aniu, pobiłas mnie z rekordem szybkości porodu, myslałam, że moje 30 minut porodu jest nie do pobicia, a tu masz CCi los - 10 min.. musiałas się tak pośpieszyć prawda? heheh żartuję :P
HURAA< GRATULUJĘ TAK SZYBKIEGO PORODU 🙂 super, że do nas zajrzałas 🙂 wstaw fotkę małej 😉

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosiu, u kazdej inaczej się pojawia okres. Ja już bym chciała dostać, bo przynajmniej wiedziałabym kiedy jestem płodna. Wciąz karmię piersią i dlatego też chyba nieprędko go jeszcze dostanę.

Grzesiu przeszedł sam pół pokoju na dole u teściów 🤪 🤪. Chodził podparty kijem od zmiotki, Paweł trzymał kij, Grzesiu się trzymał kija i tak chodzili. Potem Grześ uniósł kija ponad podłogę i sam poszedł niosąc kija w górze - myślał, że go ktoś prowadzi, zapomniał się hehe. Ja zobaczył ze idzie sam, to od razu przestał iść

• Mamusia
ja juz po lekarzu z mała 🙂
wazy 4092g a urodziła sie 3360 🙂
zmienilmi lekarz mleczko na bebilon pepti bo mała kolkuje :/ i ulewa bardzo zobaczymy co bedzie dalej 🙂
mała sie obraca z brzucha na plecy i lekarka sie smiała ze gimnastyczka z niej a druga lekara powiedziała ze to moze byc obiaw chorego układu nerwowego 😞 bo za bardzo głowe odchyla niby i dlatego sie obraca 😞 ale nie biore tego zbytnio do siebie bo moj syn tez tak robiła jak mial 3tygodnie i jest zdrowy 🙂
ale bede to kontrolowac na kolejnych wizytach poki co mamy szczepienie 17.08.2010 i wtedy bede kontolowac 🙂
szczepie 2 dzieci 1 dnia wiec mam nadzieje ze oboje goraczki nie dostana naraz :/

• Mamusia
Aniu, a Ty nie karmisz już piersią?

Dziewczyny.. kupiłam parowar 🤪 🤪 🙃 🙃 dokładnie ten: http://www.euro.com.pl/parowary/tefal-vc4003-vitamin-.bhtml drogi 😞 tyle samo co w internecie.. no ale mam nadzieję, że się sprawdzi 🙂 jutro wypróbujemy
Zdecydowałam się kupić to urządzonko by odchudzić męża, i przy okazji siebie 🙂 zaczęliśmy dietę sródziemnomorską..coś nam z niej wychodzi, staramy sie pilnować z jedzeniem 😉

• Mamusia
DZIEWCZYNKI< PROSZĘ O WASZE GŁOSY 🙂
jakiś czas temu miałam okazję uczestniczyć w metamorfozie zorganizowanej przez lokalna gazetę szczecińską MojeMoasto. Aktualnie trwa głosowanie na najlepszą przemianę.
Bardzo proszę o Wasze głosy. Głosować można poprzez wysłanie smsa na nr 71051 ( 1,22 z Vat ) o treści: szczecin.M.Katarzyna Zamaro
poniżej znajdziecie link m.in do mojej przemiany.
http://www.mmszczecin.pl/34788/2010/7/3/wybieramy-najlepsza-metamorfoze-kto-zmienil-sie-najbardziej-zaglosuj?category=news

Bardzo liczę na Was! konkurs trwa od 1-11 lipca.

DZIĘKUJĘ 😘

ps. przekażcie proszę również Waszym znajomym tą wiadomość, bądź nr smsa, może będą chcieli pomóc- liczy się każdy głos!

• Mamusia
mamy w domu wieeelki basen 😆 😆 😆 😆 🤪 🤪 🤪 🤪 Paweł pojechał kupic taki 3,5 metra średnicy i 70 cm wysokości poprzedni przebiłam niestety, a taki zapasowy od teściowej był za mały dla naszej trójki. Jak Paweł pojechał po basen to ja się wykapałam z Grzesiem w tym mniejszym.. powiem tak: cieszyłam się jak dziecko, że moge się popluskać Grzesiu też miał radochę 😁
teraz Grześ śpi , jak wstanie to pójdziemy z nim do tego większego basenu.