Skocz do zawarto艣ci

Ssanie kciuka | Forum dla mam

Madzior

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej mamu艣ki mam pytanko - czy Wasze dzieciaczki te偶 ssaja kcik?! Bo moja ma艂a widz臋, 偶e co raz to cz臋艣ciej robi a cmoka przy tym niemo偶liwie!!! nawet przez sen gdy 艣pi na brzuszku ci膮gnie :laugh: czy to normalne czy jak?! Pozdrawiam Serdecznie 馃槝
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusia
Rzeczywi艣cie smoczek lepszy ni偶 kciuk :-) Ale jak b臋dzie dzieci膮tko bra艂o do buzi r膮czki ca艂e lub kilka paluszk贸w to znaczy 偶e w ten spos贸b poznaje swoje r膮czki. Dzieci膮tka malutkie przez buzi臋 poznaj膮 r贸偶ne rzeczy dlatego wi臋kszo艣膰 z tego co b臋d膮 trzyma膰 w r膮czkach wyl膮duje w艂a艣nie w buzi :-)
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
asiula-c masz racj臋 co do wk艂adania wszystkiego do buzi tylko wida膰 ewidentnie c贸ra madziuli ssie uspakajaj膮co, nawet przez sen,偶e a偶 s艂ycha膰 ... oj a ci臋偶ko to potem "wyplewi膰"... pami臋tam koleg臋 w podstaw贸wce kt贸ry tak ssa艂 palca 馃槷 lepiej przejd藕 od razu na smoczka, bo jego po prostu kiedy艣 nie kupisz i koniec pop艂acze pop艂acze i tyle, z palcem b臋dzie straszne trudno - bo go nie skonfiskujesz 馃え i pod koniec mojeo pisania przeczyta艂am tekst anulki7 hehe ... dobrze to napisa艂a 馃檪
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...