Skocz do zawartości

Tabelka Stycznióweczek 2012 :) | Forum o ciąży

magditta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Stworzyłam tabelkę uwzględniając płeć Maleństwa Vespery 🙂 sprawcie dziewczęta czy to w ogóle działa bo u mnie hula 🙂 Jak nie działa po kliknięciu na link to kliknijcie prawym przyciskiem myszy i skopujcie odnośnik 🙂 Czekam na uwagi i propozycje i liczę na mega wyrozumiałość 🙂

• Mamusia
Dziewczęta jak macie jakiekolwiek uwagi albo chcecie coś zmienić, dopisać itd to piszcie na pewno wszystko uwzględnię, zmienię, dopiszę. Żeby nic nie zginęło proszę też o przypomnienia albo wiadomości prywatne wtedy nasza tabelka będzie zawsze aktualna i świeża 🙂 🙃

Ps. A kolor tabelki zainspirowany jest kolorami jakie wybieracie do pokoików Maluszków 🙂

• Mamusia
Spoko zaraz tabeleczkę powiększymy 🙂 Fajnie że nas ciągle przybywa 🙂
Dziewczęta jak macie ochotę podajcie swoje imiona, wydaje mi się ,że wtedy będziemy trochę mniej nick'owe-anonimowe 🙂 Możecie zostawiać dane jako wiadomości prywatne wtedy na pewno nic nie zginie 🙂 i wszystko umieścimy w tabelce 🙂

Super tabelka!!! 🤪

Ja mam 29 lat i to będzie moje pierwsze dziecko 🙂 Ruchów jeszcze nie czuję tj. nie czuję nic pewnego co może być ruchami dziecka więc czekam na jasniejszy znak 😁

• 3 tygodnie później...