Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej hej 🙂 Nie miałam dziś neta, jakieś problemy i nie mogłam wejsc na brzuszek. U lekarza byłam, nic nie załatwiłam, wypisał skierowanie na usg żeby ciąże potwierdzic 😠 A ja chciałam już skierowania na badania!!!! 😠 No i chyba i tak bede musiała zrobic wszystko prywatnie bo za niedługo wizyta u mojego lekarza. No a koles jakiś nie bardzo, w ogóle mi nie podszedł więc nie wiem czy bede tak kombinowac, trudno bede robiła wszystko prywatnie 😉

Eliza2707 napisał(a):
Sylwia co to za debil???????

Nie wiem, jakieś nowego dali bo tamten który przyjmował ma raka i poszedł na zwolnienie.... No i pewnie szukali jakiegoś na gwałt no i znaleźli!!!! Pajaca 😁 No ja się nastawiałam na kolejkę jak przyjde a tu przychodzę i ani jednej osoby nie było - to o czymś świadczy 😜

• Mamusia
Dobry wieczór 🙂
Śpicie już?
Ela też była na badaniach dzisiaj i się nie odezwała.... Daj znać, czekamy na wieści!

Wczorajszy wieczór upłynął pod hasłem szukania imienia dla chłopca - przecież już teraz, jak widziałąm go tak dokładnie, nie mogę go nazywać tak banalnie "dzidzia".. Problem z imieniem męskim od dawna mieliśmy ale wczoraj padło na Huberta i chyba tak zostanie 🙂

Eliza2707 napisał(a):
no.... 😞 😞 😞 mam nadzieje,ze sie ruszy jak Mamusie pojda na l4

Mam nadzieje że niedługo to nastąpi 🙂 Ja lece obiad gotowac poki Mała śpi 🙂 Eliza co dziś serwujesz?? Ja naleśniki 😜