Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale wieści! Justyna trzymaj się dzielnie!
Tysia a tak się martwiłaś o karmienie 🙂
Wczoraj na ktg młoda przez godz ani razu się nie poruszyła ale gin powiedział ze tętno ok wiec bez stresu tylko obserwować. Dziś też słabo z tymi ruchami. Miało być 12 na dobę (chyba) a od rana były raptem 4 🤢

• Mamusia
Dobry Wieczor 🙂
Info od Justyny 🙂
Rozwarcie nadal na 3cm od 10tej nie ma juz tez skurczy, skakala na pilce itd i nic sie nie ruszylo. Zostaje w szpitalu wiec zobaczymy co sie bedzie dzialo 🙂
Na obiad dostala baranine i polowke pomidora 😉 (w ramach diety) wiec biedulka glodna czeka na Meza az przywiezie jedzonko :P
Jak cos sie dowiem innego to napisze 🙂
Pozdrawiam i powodzenia dla reszty 🙂

• Mamusia
No to bidulka sie nam męczy 😞 oby jak najszybciej urodziła.

A ja spadłam ze schodów własciwie to zjechałam na tyłku z 3 schodów gdzies w brzuch sie nie uderzyłam, nic sie nie dzieje mały rusza sie normalnie ale nie wiem czy nie jechac na izbe?

• Mamusia
Dzien Dobry 🙂
Justyna czeka teraz na lekarza. W nocy miala skurcze ale nieregularne. jak nic sie nie bedzie dzialo to wyjdzie dzisiaj do domu, jutro i tak ma wizyte w szpitalu.
No tyle z wiadomosci 🙂
Dudasia dziekuje 🙂 Oby sie sprawdzilo 🙂

• Mamusia
Dzien dobry!
Napisałam posta i mi go wcieło;/ No nic tak po krótce, bo wiecie wszystko. Po wizycie lekarza, ktg i rozmowie stwierdzili ze moge isc do domu, bo rozwarcie nie postepuje, skurcze sa ale słabe i rzadko wiec po co siedzieć, zwłaszcza że sie steskniłam za dzieckiem. Mam jutro wizyte więc zobaczymy czy sie coś zmieniło czy nie. Narazie sobie grzecznie leże i czekam, bo ani skakanie na piłce, ani chodzenie po schodach, ani przysiady nic nie dały. Adaś jest leniwy i nie chce wyjść. Jak powiedziała położna: dzidzia jest happy i woli mamy brzuch 🙂
Uciekam sie położyć bo nocke miałam kiepską. Buziaczki i do pozniej

• Mamusia
Dasz radę Justynka 🙂 Na pewno czas Ci szybciej zleci w domku 🙂 U mnie też skurcze długo trwały - dla pocieszenia 😉 Mam nadzieję, że chociaż możesz sobie podrzemać w nocy bo ja rodziłam po dwóch nieprzespanych a po porodzie adrenalina nie pozwoliła mi trzeciej przespać 😉
Czekamy na Adasia :*

• Mamusia
dzień dobry u nas sloneczko, w sumie fajnie ale znów spuchnę, mężul ma dziś też wolne więc jemy śniadanko i on indzie ogarniać ogród a ja do gina, potem jedziemy na obiadek do babci, także miłego dnia 🙂
Justyna trzymaj sie tam mam nadzieję ze skurcze nie beda długo męczyć i w końcu sie ruszy, daj znać po wizycie

• Mamusia
ale tu cisza....
Jak tam Ela??? Jak tam Justyna???
Dzisiaj była u nas położna, trochę pogadała o diecie, zaleciła jakieś preparaty, których nie mam zamiaru kupować i z głowy 🙂 Przy drugim dziecku to się filtruje takie rzeczy 😉
Jak tam Tysia?? Napiszesz coś do nas?

• Mamusia
Rozmawialam dzis rano z Justyna i mowila ze jej czop odszedl. Zalatwiala jeszcze ostatnie sprawy i miala isc do szpitala na wizyte. Miala tez skurcze wiec kto wie 😁
Wyslalam jej sms i nie dostalam raportu wiec moze juz rodzi albo i jest po 🙂
Dam znac jak sie dowiem wiecej 🙂