Skocz do zawartości

huraaa, będzie byk :) | Forum o ciąży

dudasia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

niunia99 napisał(a):
bartulex napisał(a):
no to samo 🙂 a czemu to takie ważne? 🙂

Ja kiedyś zaglądałam na marcówki 2011 i jakoś przypadkiem na forum mi się to zdjęcie gdzieś obiło, dlatego pytam 🙂

ja na marcówkach 2011???? nie ja jestem marcówka ale 2009 🙂 🙂

Nie nie siedziałam kiedyś na marcówkach, ale zawsze z nudów czytałam jeszcze jakieś inne wątki! I teraz już wiem to chyba musiałam to zdjęcie widzieć na wątku krakowa!!!! Już wszystko wiadomo 😁 Dobra koniec tematu już 🙂

Jeszcze 4 tygodnie a później znów na 6 tygodni mają jej założyc jakiś inny tak że siadac w nim będzie mogła. Daje to w sumie 3 miesiące w gipsie 😞 a później też się nasza przygoda z bioderkami nie skończy bo pewnie będzie miała założoną jakąś szynę..... ehhhh szkoda gadac ile się razem nacierpimy, nawet najgorszemu wrogowi bym tego nie życzyła..... 😞

Kochana serdecznie Wam współczuje!!! mój Bartek jak miał 15 miesiecy złamał ręke i wtedy w instytucie w prokocimiu napatrzyłam sie własnie na takie maleństwa zagipsowane..... rany straszne 😞 😞 😞
jej a to chyba cos bardzo poważnego ze aż tyle czasu bedzie w jakichś gipsach i szynach???

To jest standard, przeważnie tyle dzieci to noszą. Z tą szyną to jeszcze nie na pewno bo lekarz powiedział że jeśli gipsy pomogą to nie będzie już to konieczne ale z reguły jeszcze to dają żeby się te biodra lepiej wykształciły. 😞 jak sobie przypomnę te wszystkie spojrzenia ludzi na korytarzu w prokocimiu to mi się odniechcewa wszystkiego. Mimo wszystko i tak myślałam że będzie o wiele gorzej, Mała się szybko przyzwyczaiła ale i tak jesteśmy praktycznie uwięzione w domu bo jak z nią gdziekolwiek wyjśc.... Nawet w wózku musieliśmy specjalną deseczkę podłożyć bo jej nogi wystawały 🤢 Najgorsze jest to jak sobie przypomni bo tak to nawet się już uśmiecha i jest radosna.... Nawet śpiewac zaczęła do muzyki i tak macha strasznie rączkami i stópkami.... Zawsze mi jej szkoda wtedy, dobrze że tego nie będzie pamiętała..... Najgorsze w tym jest to że już ze wszystkim będzie opóźniona, ona nawet nie spróbowała jeszcze siadać!! A gdzie raczkowanie, chodzenie. I tak myślę że do maja na bank nie będzie chodzić, nie wiem jak dam radę jeszcze z drugim dzieckiem......... No ale cóż jakoś będę musiała 🙂

• Mamusia
Hejka Mamusie 🙂
Jutro od rana śmigam na badania. Wzięłam sobie dzień urlopu w pracy by to ze spokojem załatwić.
Mam nadzieję Eliza, że Ci przechodzi. Pogoda sprzyjała i sprzyja przeziębieniom. Ja już profilaktycznie codziennie piję herbatkę z miodem i cytryną. Mam nadzieję, że zapobiegnie chorobom.
Co do wyprawki to jeszcze o tym nie myślimy. Fakt, że już powoli kombinujemy co z robić z komputerem stacjonarnym ( sprzeda się go) musimy kupić latopa no i Teściowej wydamy 2 telewizor bo w sypialni gdzie będzie stało łóżeczko i nie potrzebny tam będzie TV.