Skocz do zawartości

Ile przytylyscie i rozmiar brzuszka | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
anitek85 i Dodi_W nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę... niedługo poczujecie pierwsze ruchy albo to co napisałyście były juz ruchy 🙂
Powiem Wam Kochane, ze ja bardzo nie mogłam doczekac sie ruchów dziecka. Teraz czuje je ciągle: w nocy i w ciąglu dnia, cały brzuch mi faluje 🙂 to jest najpiękniejsze uczucie jakie może nas-kobiety spotkać, nie ma nic lepszego!!!
I zazdroszcze Wam, bo ja bede je czuła tylko dwa miesiące... to może głupie ale nie wiem jak ja sie odzwyczaje od ruchów, bedzie mi tego bardzo brakowało 😞

pozdrawiam Was 😆

• Odpowiedzi 239
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tak mysle ze dzidzius jest jeszcze malutki, i moze akurat sie tak ułożył wczoraj ze mnie zawadził nóżka albo raczka,ale nie wiem..czekam,
Beata-to jaki problem ,robic drugie zaraz hihi :P
Anita-jak tak opowiadasz o tych fast foodach to o ja bym cos zjadla na ostro, teraz w mc donaldzie sa nowe kanapki na ostro, ale dzis bede robila pierwszy raz kluski ze sliwkami,zobaczymy o z tego wyjdzie 🙂

Beatko zawsze mozna o nastepne sie postarac 🤪 a ja znowu zazdroszcze Tobie ze jestes juz przy koncu i nie musisz sie juz martwic o to o co my sie martwimy kazdego dnia... No wiesz ze sie cos stanie itd... brrrr na sama mysl mi slabo ;> ale jestem dobrej mysli i wiem ze bedzie wszystko dobrze 🙂 🙂 🙂

Kluski ze sliwkami hmmm no coz ja jakos nie lubie takich dan na slodko... wole jakis sosik i cos takiego 🙂 ale brzmi ciekawie 🙂 w sumie teraz mamy czas wiec mozemy sobie wymyslac rozne dania. Tutaj to tylko problem z tym ze czasem nie moge dostac wszystkich produktow;> ale zawsze cos tam pysznego na obiadek wymysle jak jestesmy w domciu 🙂

Pewnie ze mlode jeszcze jestesmy 🤪 ja tez tak mysle ze za 3-4latka. poza tym chcemy slub koscielny w 2011 albo 2012 wiec z druga Dzidzia trzeba bedzie poczekac 🙂 Narazie cywilny i juz sie doczekac nie mozemy 🙂 ja dzisiaj moze jakiegos chinczyka sama nie wiem. na ostre jakos mnie nie bierze zreszta nigdy nie jadlam ostrego wiec mnie to nie dziwi 🙂 ale kwasne oj taaaaak 🤪

Mowisz ze teraz obowiazki przejelas 🙂 no ja sie obijam bo nie jestem w domku wiec i tak nie mam co tutaj robic tylko komp mi pozostaje i tv :P a nie chce mi sie nic lenia mam jak zawsze 🙂 ja ide do lekarza w niedziele 🙂 mialam isc dzisiaj ale musialam przesunac na niedziele. zobaczymy co mi powie 🙂 🙂 🙂

beatasz napisał:
Na pewno bedzie wszystko dobrze u Was i u Waszych maluchów 🙂 juz można powiedziec połowa za Wami 🙂
a ja to dla tych ruchów, mogłabym zajsc od razu drugi raz w ciaze hehehe:laugh: ale młoda jestem wiec poczekam tak minimum 3 lata, nie spieszy mi sie tak bardzo 🤪

Sama sie juz doczekac nie moge tego wszystkiego. Jak narazie nie kupuje zadnych ubranek poczekam jeszcze te kilka tygodni 🙂 ale jak patrze na takie malusie Dzidzie wszedzie dookola mnie to juz tak bardzo nie moge doczekac sie mojego Malenstwa 🙂 zawsze zastanawialam sie jak to jest kochac taka matczyna miloscia i wiecej co juz wiem od samego poczatku jak tylko dowiedzialam sie ze jestem w ciazy pokochalam to Dziecuszko 🙂