Skocz do zawartości

Wozki 3 w 1 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosiu tak włąsnie chciałam napsiać że te z małymi kołami które są ruchome jest wywrotny aler to też zależy penwie niekótre mamy się z tym nie zgodzą które maja te wózki ja tlyko powiedziałm opinie mojej koleżanki, ale ten co agnieskza wstawiłą faktycznie jest bardzo łądny i wyglada na stabilny bo ma chyba z tego co widze piompowane koła i ten duży kosz na zakupy tez jest super praktyczny, a do tego gondola jest zgrabna

• Mamusia
Ja sama nie wiem co jaki chce. 😞 Co do wywrotności to jeszcze odpukać z rzadnym jaki pchałam sie nie wywróciłam:P .I dzidzia mi też z wózka nie wypadła.Chociaż prowadziłam kiedyś taki w którym koła sprzodu latały dookoła.I strasznie ciężko mi było go prowadzić.Ale koła się blokowało więc można było normalnie jechać.

• Mamusia
Dokładnie Haniu,to jest tylko nasza opinia 🙂 mi osobiście się wydaje że te z pompowanymi kołami są stabilniejsze,także wyrażam tylko swoją opinię.Nie powiem bo tez mi się te wózeczki podobały,ale stwierdziła że na te angielskie chodniki i górki,raczej się nie nadają :P

• Mamusia
Słyszałam właśnie ze pompowane koła są super zwłaszcza zima.
Pamiętam swój pierwszy wózek. Masakra! Kolumbryna wielka ! A zimą prowadziło się strasznie. W sumie to dobrze się pchając go traciło kilogramy. 😉 Ale wtedy mogłam wózek w garażu zostawiać a teraz będę musiała wciagać na 2 piętro więc muszę mieć lekki wózek.

• Mamusia
🙂
Witam wszystkie kobietki noszące pod sercem nowe życie!
Co do wózków to polecam wszystkim mamom x-lander xa wersja ze skrętnymi kołami przednimi z możliwością blokady do tego wszystkie koła pompowane! A to na zimę bardzo ważne. Ja właśnie taki kupuję ale używany bo nowe w wersji 3w1(gondola+spacerówka+fotelik montowany na stelażu wózka) jest dość drogi kosztuje około 1700zł a Ja kupuję taki za 950zł używany z 2008 roku.
Wystarczy że przeczytacie na którymkolwiek forum o tym wózku a przekonacie się jak go inne mamuśki chwalą. 🙂
Pozdrawiam serdecznie!

http://allegro.pl/search.php?string=x-lander+xa&from_showcat=1&category=11847&description=1&country=1

Te quest travel sa super 🙂 🙂 🙂 i cena tez jest extra 🙂 no to juz mam problem z glowy na to wychodzi 🙂
co do xlandera hmmm odpada. w zadnym wypadku nie chce obrotowych kól w przedniej czesci wozka znajoma ma i tylko przeklina non stop. normalny tradycyjny wozeczek bedzie dobry 🙂

• Mamusia
Anitek ja pierwszą ciążę poroniłam,i wiesz u mnie to tak chodzili nerwowi,że nie kazali mi nic kupować itd,tylko kazali przeczekać jeszcze parę tygodni.No ale doczekałam się 🙂 i to najważniejsze,mogłam wpaść w ten szał kupowania tych malutkich ciuszków 🙃

Na początku mi się podobały wózki typu x-lander z tymi kółkami obrotowymi,noa le stwierdziłam że taki typowy prosty wózeczek będzie lepszy,no i są to sprawdzone wózki 🙂

Cieszę się że wpadł Ci w oczko ten wózek który wstawiłam,wiesz ja się tyle nad tym nasiedziałam a do dzisiaj nie kupiłam heh,i tak swoją drogą to pewnie będziesz zmieniać jeszcze zdanie co do wózka,ja tak miałam heh,nie szło wyrobić 🙃

Oj przykro mi 😞 ale najwazniejsze ze teraz jestes juz prawie na mecie 🙂 ja to nawet na sama mysl o poronieniu dostaje gesiej skorki!!!Pokazywalam mojemu przyszlemu Mezowi i tez mu sie bardzo podobaja 🙂 raczej zostaniemy juz przy tym wyborze. ale w sumie wozek kupimy ok swiat tak mysle. a na slub i tak sobie zazyczylam wszystko do dziecka. mamy 1grudnia wiec akurat 🙂 jeden kupi lozeczko drugi przebierak trzeci mate edukacyjna i tak sie uzbiera 🙂 i tak bedziemy miec koscielny wiec nie chce zadnych mega prezentow tylko jakies drobne rzeczy 🙂

No a jak 🤪 ale w sumie jak maja mi cos kupowac co mi sie nie przyda to dzieki. Poza tym my wszystko juz mamy procz domu :P a to i tak przyjdzie z czasem wiec prezenty dla dziecka jak najbardziej 🙂

• Mamusia
Ja jak wychodziłam za mąż w ubiegłym roku to nie byłam jeszcze w ciąży :P ale planowaliśmy maluskza więc prosiłam gości żeby zamiast kwiatków kupowali nam maskotki i teraz na moją córeczkę czeka całe mnóstwo ślicznym maskotek , wszystkie sa przeurocze 🙂 kwiatki by danwo juz były wyrzucone a tak to już mam milusie przytulanki a i jescze nocnik się znalazł wśród prezentów 🙂

Tutaj becikowego nie ma wcale zniesli juz:P co do maskotek zamiast kwiatkow ja tak sobie mysle ze jak bede miec koscielny to poprosze o maskotki lub zabawki jakies zamiast kwiatkow a po slubie zawioze je do domu dziecka 🙂 Na pewno dzieciaczki sie uciesza 🙂