Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Kruszynka bedzie dobrze!!! nawet jesli bylaby potrzebna operacja, niekoniecznie efekt musi byc niekorzystny!!! wiec nie mysl zle na zapas!!!!
Ogolnie to dawno bylas u gina, ze tegi wczesniej nie widzial??

bylam 2 tyg wczesniej ale u innego, nie widzial tego guza a na dodatek powiedzial mi ze nie jestem w ciazy tylko jais pechezyk mi sie tam zrobil i ze za kilka dni bede znow miec okres 🙂 wiec poszlam do innego aby to potwierdzic noo i ten drugi stwierdzil ze takich lekarzy jak ten pierwszy to trzeba likwidowac i omijac z kilometra bo nawet dziecko by to zauwazylo ze jestem w ciazy 😉 😜

• Mamusia
hej czy moge sie przylaczyc do was?
pisalam juz wczesniej ale jakos wylecialam z toru .
Jestem na brzuszku od 4 lat 🙂
moj syn ma 3 lata i 2 miesiace 🙂 Rok temu mialam ciaze obumarla , i teraz znowu jestemw ciazy po wielkich trudach , przyjmowaniu lekow itp. No ale jestem .
We wtorek 25 tego mialam 1 usg slyszalam serduszko moja kruszynka ma 9 mm i termin mam na 8 czerwca 🙂 Ostatnia miesiaczke mialam 1 wrzesnia .

Dzień dobry mamuśki 🙂 ale tu cicho 🙂
No pewnie Kortez że możesz się przyłączyc, widzę że nas coraz więcej ale nie wiem czy Wy też to zauważyłyście ale prawie chyba wszystkie mamuśki tutaj są z terminem na pierwszą połowę czerwca?? 🙂 Nie wiem czy się mylę ale chyba taka zależnośc na razie 🙂 Pewnie te z końca czerwca jeszcze nie wiedzą że w ciąży są 😆
U mnie dziś samopoczucie w miarędobre. Domek już prawie ogarnęłam, zakupy zaliczone, mam jeszcze w planach jakiś placek upiec tylko nie wiem jaki. Jak to mój mężuś stwierdził - cokolwiek upieczesz jest pyszne więc rób na co masz ochotę i z czym najmniej roboty 😜 no i muszę jeszcze dwa referaty przygotowac na studia tylko nie wiem czy mi dziś chęci starczy 🤔
A Wasze samopoczucie jak dzisiaj?

• Mamusia
hej dziewczyny ja dzis powitałam 8 tydzień i zaczełamw piatek zakupy kupiłam jedna komode szafka z miejcem na przewijak pieluszke wielorazowego uzytku podgrzewacz i to juz mam w pokoiku który bedzie dla dzieci a na góre wyniosłam w pudełku czapeczke sweterek i body bo to juz na wikesze dzieciaczki ale były tanie wiec kupiłam

midorada napisał(a):
Hej dziewczeta,

Mam nadzieje, ze przyjmniecie mnie do swojego grona. ☺️ Mysle, ze jestem juz gotowa by w pelni do Was dolaczyc by pogadac o mdlosciach, zaparciach i bolach glowy 😉
Pozdrawiam serdecznie 🙂

Pewnie że przyjmiemy 🙂 na kiedy masz termin???

midorada napisał(a):
Patrze wlasnie co zmienic na moim profilu by byl taki ladny jak Wasze 🙂 Napiszcie skad wziac taka fajna skale ciazowa...

Kliknij na którejś z nas suwaczek i Ci się wyswietli krok po kroku 🙂 Później dostaniesz kod i wklejasz go na Twoim profilu w zakładce forum 🙂