Kurcze, nawet sobie sprawy nie zdawalam ile to z dziecmi moze byc problemow. 😞 Duzo jeszcze do nauki przede mna. Mam nadzieje, ze corcia z tego wyjdzie. 6 tygodni to strasznie dlugo. Trzymam kciuki.
Znalazlam nasza kolezanke od trojaczkow na forum ROCZNIK 87. Weszlam tam bo az mi sie nie chcialo wierzyc, ze dziewczyny w wieku 23 czy 24 lat zostaja matkami. Dla mnie to bardzo wczesnie. Nie gniewajcie sie na mna za moja szczerosc, ale ja to chyba w zupelnie innym swiecie zyje. 🤪 Majac 24 lata daleko mi bylo myslec o malzenstwie czy dzieciach. Moim kolezankom tez jakos sie nie spieszylo, ale widac my jakies inne bylysmy 😁 Buziaczki kochane
no spoko..... czasem warto raz jeszcze przeczytac co sie pisze.. no ale skoro to nie bylo uderzenie w nasza strone to ok 😉) a teraz spadam do siebie.. a wy kontrolujcie numery IP i nie dajcie sie zrobic w konika tak jak my sie dałysmy:P mam nadzieje ze ten ktos kto takie jaja sbie robil na kilku miesiacach znudzil sie i pojdzie sobie na inna strone.... a nam da spokój.... pozdrawiam i powodzenia na kolejne okolo 30 tygodni....
Kurcze, nawet sobie sprawy nie zdawalam ile to z dziecmi moze byc problemow. 😞 Duzo jeszcze do nauki przede mna. Mam nadzieje, ze corcia z tego wyjdzie. 6 tygodni to strasznie dlugo. Trzymam kciuki.
Znalazlam nasza kolezanke od trojaczkow na forum ROCZNIK 87. Weszlam tam bo az mi sie nie chcialo wierzyc, ze dziewczyny w wieku 23 czy 24 lat zostaja matkami. Dla mnie to bardzo wczesnie. Nie gniewajcie sie na mna za moja szczerosc, ale ja to chyba w zupelnie innym swiecie zyje. 🤪 Majac 24 lata daleko mi bylo myslec o malzenstwie czy dzieciach. Moim kolezankom tez jakos sie nie spieszylo, ale widac my jakies inne bylysmy 😁 Buziaczki kochane
ja mam 21 i drugie dziecko w drodze,więc się nie przejmuj 😁
ja mam chyba dzisiaj najcięższy dzień z całej dotychczasowej ciąży,nie zjadłam nic,spię cały czas prawie i ciągle niedobrze 🥴w dodatku tak mnie głowa bolała cały dzień,że wzięłam panadol dla ulgi bo już nawet ustać nie mogłam 😮dlatego kończę ten okropny dzień skokiem do łóżka pod kołderkę a Wam życzę miłej nocki 😘
Midorada ja mam 23 i też drugie w drodze 😁 U mnie w okolicy strasznie dużo młodych matek 🙂 No a z dziecmi to już tak jest, zawsze się jakiś problem znajdzie! Moja Mała teraz zasnęła, marudna całe popołudnie była! Mam nadzieję że szybko zleci te 6 tygodni i już żadnych gipsów, poduszek ani pieluch nie będzie!!! Choc to się jeszcze okaże
Alez to trzeba byc chorym psychicznie i jebnietym, zeby pisac na forum dla ciezarnych nie bedac w ciazy. Ta laska na bank nie ma rowno pod sufitem. U nas na grudniowkach 2009 tez byla jedna taka, w 12tc jej niby dziecko mialo 6cm, pozniej pobil ja chlopak, splalila jej sie kuchnia czy cos nie pamietam dokladnie bo miala tyle wypadkow, lezala niby w szpitalu, potem poronila. Dobrze, ze ta laska nie ciagnela jeszcze kasy bo takie przypadki tez sie zdarzaja, ze dziecko niby chore, ze potrzebuja kasy, czlowiek naiwny bo jak sie z kims pisze przez 9miesiecy to jednak stwarza sie wiez a taka kurwa o wykorzysta. Ech, w glowie sie nie miesci jacy ludzie potrafia byc perfidni. Sorki za slownictwo 😜
Alez to trzeba byc chorym psychicznie i jebnietym, zeby pisac na forum dla ciezarnych nie bedac w ciazy. Ta laska na bank nie ma rowno pod sufitem. U nas na grudniowkach 2009 tez byla jedna taka, w 12tc jej niby dziecko mialo 6cm, pozniej pobil ja chlopak, splalila jej sie kuchnia czy cos nie pamietam dokladnie bo miala tyle wypadkow, lezala niby w szpitalu, potem poronila. Dobrze, ze ta laska nie ciagnela jeszcze kasy bo takie przypadki tez sie zdarzaja, ze dziecko niby chore, ze potrzebuja kasy, czlowiek naiwny bo jak sie z kims pisze przez 9miesiecy to jednak stwarza sie wiez a taka kurwa o wykorzysta. Ech, w glowie sie nie miesci jacy ludzie potrafia byc perfidni. Sorki za slownictwo 😜
Ide sie polozyc, moje towarzycho juz dawno spi.
Dobre nocki! 😘
no popatrz-laska nie jest w ciąży a na necie siedzi non stop,czyli non stop jest w domu,samo to jest dziwne,bo można być na L4 lub na urlopie ale przez kilka miesięcy siedzi w domu i udaje ciążę?? Albo ma tyle kasy że nie musi pracować,bo wszystkie jej "postacie" ciągle tylko coś kupowały. Laska ma kompleksy,tu fotomodelka,tu się uczy itd,może jakieś niespełnione plany na życie? Szkoda słów,brawo dla osoby która na to wpadła,dziewczyna jest mądra i bystra,coś jej nie pasowało i zaczęła szukać informacji trafiając przypadkowo na jej awatary na profilu i wstawiane zdjęcia. Szkoda mi,że dziewczyny są teraz zawiedzione ale przynajmniej dla desperata (bo w sumie nie wiadomo czy to kobieta czy nie) gra jest skończona.No i tylko dziękować,że my dałyśmy się wkręcić jej przez tak krótki czas i gratulować zainteresowanej inteligencji i pomysłowości na zabicie swojego czasu w sposób naprawdę godny podziwu 😮😮😮 Jakkolwiek masz na imię WSTYDŹ SIĘ!!! zapewne ta osoba jest dumna,że w każdej części Polski jest teraz wyśmiewana,ale chyba tego właśnie chciała 😮
Sluszna uwaga, skoncentrujmy sie wiec na nas samych.
Moj dzien zaczal sie niewesolo. Przywitalam slonce, a wlasciwie jesienny deszcz, sesja nad kibelkiem 😞 Co gorsze, wydaj mi sie, ze z dnia na dzien jest coraz gorzej... 🤢 a powinno byc lepiej. Zalamie sie chyba jak mdlosci mi nie przejda w drugim trymestrze... Bardzo chcialabym wrocic do pracy, chociaz na 3 miesiace, ale w takim stanie to nie wiem czy to dobry pomysl. Z drugiej strony nie moge tak siedziec w domu. Ehh... ciezarnej nie dogodzisz 😉
midorada ja też od rana złe samopoczucie,a na obiad rosołek,bo jedynie to mogę zjeść bez problemu i jakoś tak fajnie działa 🙂 no według książek i teorii już niedługo powinno wszystko ustąpić,ale jak będzie to się okaże 🥴
Kozninka, dobrze ze piszesz o rosolku, bo ja tez dzis mam rosol w planach (na zyczenie meza 😉 ). Moze jakos zalagodzi zoladkowe rewolucje. Z tych sprawdzonych to pije jeszcze herbate z cytryna i sok zurawinowy. Dzialaja prawie zawsze. (nie liczac na czczo rano 😁 ).
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
midorada
Znalazlam nasza kolezanke od trojaczkow na forum ROCZNIK 87. Weszlam tam bo az mi sie nie chcialo wierzyc, ze dziewczyny w wieku 23 czy 24 lat zostaja matkami. Dla mnie to bardzo wczesnie. Nie gniewajcie sie na mna za moja szczerosc, ale ja to chyba w zupelnie innym swiecie zyje. 🤪 Majac 24 lata daleko mi bylo myslec o malzenstwie czy dzieciach. Moim kolezankom tez jakos sie nie spieszylo, ale widac my jakies inne bylysmy 😁
Buziaczki kochane
kozinka
🙂 🙂 🙂
kozinka
ja mam 21 i drugie dziecko w drodze,więc się nie przejmuj 😁
kozinka
Gość
Wiolka
Ide sie polozyc, moje towarzycho juz dawno spi.
Dobre nocki! 😘
kozinka
no popatrz-laska nie jest w ciąży a na necie siedzi non stop,czyli non stop jest w domu,samo to jest dziwne,bo można być na L4 lub na urlopie ale przez kilka miesięcy siedzi w domu i udaje ciążę?? Albo ma tyle kasy że nie musi pracować,bo wszystkie jej "postacie" ciągle tylko coś kupowały. Laska ma kompleksy,tu fotomodelka,tu się uczy itd,może jakieś niespełnione plany na życie? Szkoda słów,brawo dla osoby która na to wpadła,dziewczyna jest mądra i bystra,coś jej nie pasowało i zaczęła szukać informacji trafiając przypadkowo na jej awatary na profilu i wstawiane zdjęcia. Szkoda mi,że dziewczyny są teraz zawiedzione ale przynajmniej dla desperata (bo w sumie nie wiadomo czy to kobieta czy nie) gra jest skończona.No i tylko dziękować,że my dałyśmy się wkręcić jej przez tak krótki czas i gratulować zainteresowanej inteligencji i pomysłowości na zabicie swojego czasu w sposób naprawdę godny podziwu 😮 😮 😮 Jakkolwiek masz na imię WSTYDŹ SIĘ!!! zapewne ta osoba jest dumna,że w każdej części Polski jest teraz wyśmiewana,ale chyba tego właśnie chciała 😮
kozinka
midorada
Moj dzien zaczal sie niewesolo. Przywitalam slonce, a wlasciwie jesienny deszcz, sesja nad kibelkiem 😞 Co gorsze, wydaj mi sie, ze z dnia na dzien jest coraz gorzej... 🤢 a powinno byc lepiej. Zalamie sie chyba jak mdlosci mi nie przejda w drugim trymestrze... Bardzo chcialabym wrocic do pracy, chociaz na 3 miesiace, ale w takim stanie to nie wiem czy to dobry pomysl. Z drugiej strony nie moge tak siedziec w domu. Ehh... ciezarnej nie dogodzisz 😉
kozinka
no według książek i teorii już niedługo powinno wszystko ustąpić,ale jak będzie to się okaże 🥴
midorada
mulant