Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kruszynka gratulacje!!!!!!!!!!!
Super, ze guz sie zmniejsza!!!

A ja sie czuje mega okresowo.. cycki mi pekaja, wszystko mnie wkurza..wiec sadze, ze niedlugo powinnam dostac @. Liczylam ze tak okolo 12 listopada...

wczoraj kolezanka z pracy powiedziala ze jest w ciazy.. mimo, ze ciesze sie z nia najmocniej jak potrafie, to przeryczalam pol dnia.. 😞(

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczeta,

Wszystkie nowe przyszle mamusie sa jak najbardziej mile widziane. Witaj gosciu w naszym gronie. 🙂

Sandroos, jest mi strasznie przykro z powodu Twojej straty. Serce mi sie kraja czytajac takie historie. Wierze, ze nadejdzie Twoj czas i dane Ci bedzie cieszyc sie z drugiej, zdrowej ciazy. Nie poddawaj sie. Jestem dobrej mysli.

Wczoraj mialam ekstremalnie fatalny dzien. Bol glowy, wizyty do toalety, bol zoladka - nic nie moglam zrobic, niczym konkretnym sie zajac. Dzis juz o niebo lepiej. NIeziela mija spokojnie i oby tak do konca dnia.

Trzymajcie sie mamuski. pa

• Mamusia
kozinka napisał(a):
kruszynka1821 napisał(a):
witamy serdecznie nowa mamusie! 😘 😘 😘
co tam u was slychac??:P

kruszynka na profilu masz 9 tydzień a który masz w karcie bo ja mam ten sam termin chyba i według karty mam teram 10 tydzień a według profilu tutaj 9

witam 😘 😘 😘
noo własnie to bedzie mały problem bo ja chyba cos pomieszalam 🤨 ☺️ dzis jestem rowno 8 tyg i 5 dni w ciazy 🙂 i tak do konca nie wiem jak to na tym moim profilu zmienic 😜 tak wiec nie mamy raczej tego samego terminu niestety 😘

PS. A tak wogole jakby to kogos interesowalo to zwiem sie od urodzenia Monika 😁

• Mamusia
kozinka napisał(a):
witamy serdecznie nowa mamusie! 😘 😘 😘
co tam u was slychac??:P

kruszynka na profilu masz 9 tydzień a który masz w karcie bo ja mam ten sam termin chyba i według karty mam teram 10 tydzień a według profilu tutaj 9

witam 😘 😘 😘
noo własnie to bedzie mały problem bo ja chyba cos pomieszalam 🤨 ☺️ dzis jestem rowno 8 tyg i 5 dni w ciazy 🙂 i tak do konca nie wiem jak to na tym moim profilu zmienic 😜 tak wiec nie mamy raczej tego samego terminu niestety 😘

PS. A tak wogole jakby to kogos interesowalo to zwiem sie od urodzenia Monika 😁

a z usg masz jakiś termin? a jak masz w karcie wpisane? bo ja w zeszłym tyg miałam 9 tydzień. i zastanawia mnie dlaczego jest taka różnica między kartą a kalendarzem tutaj skoro i tu i tu jest wpisany ten sam termin 😮 bo 1-2 dni to jeszcze bym się nie dziwiła ale tydzień różnicy to już dziwne. no chyba,że tutaj jakoś inaczej tygodnie liczy bo to komputer i internet a nie lekarz i kalendarz ale nie wiem czy to ma jakiś wpływ 🥴

• Mamusia
tutaj masz 9 tydzień i 1 dzień a mówisz,że masz 8 tydzień i 5 dzień,to nie jest wielka różnica a terminy według lekarza i ten na brzuszku masz te same? Jak nie i chcesz zmienić to edytuj swój profil i tam masz chyba zakładkę "moje dziecko" z tego co pamiętam i tam możesz sobie zmienić termin jeśli się różni 🙂

• Mamusia
aaa to juz nie mam pjecia czemu tak jest.. 😞
a tak wogole to jak sie zis czujesz?? 😘

lepiej niż zawsze czyli nie ma co narzekać 😁 słońce świeci,obiad z głowy tylko naczynia pozmywać a mi się tak nie chce ☺️ 🤢mąż właśnie wybył do pracy i zostałam sama z moim żywym sreverkiem w domu 😜
A Ty jak się czujesz? 🙂

• Mamusia
aaa dzisiaj odpukac bardzo dobrze 🙂 🙂 nie czuje sie jakbym byla w ciazy 😜 😜 za to wczoraj myslalam ze umre 🤢 nie dosyc ze szkola do 18 to jeszcze te mdlosci i zgaga mnie kiedys dobija 🥴 ehh 🙂
uroki ciazy 😁 heh;p
a dzis taka piekna pogoda ze az chce sie wyjsc z domu 🙂

Witam Kochane 🙂 my też juz po obiadku, teraz czekam jak mężuś wróci z pracy.
Kozinka ale masz słodkie dziecko!!!! 🤪 A Ty tak narzekasz na ten wulkan energi 🙂 tez bym chciała żeby moja tak podeszła i całowała brzuszek - no ale chyba się nie doczekam 😁

A ja ostatnio na samopoczucie nie mam co narzekać, prawie nie czuje jakbym w ciąży była 😉 no może ten brzuszek przypomina 😜
Ja wczoraj też szkołę miałam ale tylko 3 godzinki i w sumie stałam już na przystanku ale bus nie jechał więc odpuściłam 🙂 w sumie nic ciekawego nie było więc dobrze że nie pojechałam. No a moja córcia męczy się od wczoraj ze strasznym katarem, już nie mam sił ściągac, leje jej się z nosa jak u dorosłego!!! 🤢 Całe szczęście że jakaś inteligentna osoba wymyśliła Katarek!!! polecam wszystkim matkom 😜

• Mamusia
kozinka napisał(a):
no i muszę się pochwalić,moja mała podeszła dzisiaj do mnie,wsadziła mi do oka palec i powiedziała "OKO" a teraz podeszła i dała mi buzi. czasem też daje mi buzi w brzuszek i głaska i mówi "aaa" bo jej powiedziałam,że tam śpi dzidziuś 🤪

hehe 😁 madrala mala 😁 😁 ale to slodkie jest 😜 fajnie jest miec takiego uroczego babla w domu 😁 😁

ja sie dzis postaralam zrobic ogorkowa i golabki smazone na patelni 🙂 to sa te takie co sie ich nie zawija lisciem tylko wygladaja jak mielone 😜

Uwielbiam te gołąbki 🙂 Patrycja się obudziła 😠 znów się zacznie ściąganie 🤔

• Mamusia
niunia o tak wulkan energii to z niej niezły,w miejscu nie siądzie nawet na minutkę i tak cały dzień,śpi raz rano koło 9 jakieś pół godzinki i czasem po obiedzie też,ale to czasem,więc nie mam tego czasu kiedy sobie śpi żeby zrobić coś dla siebie albo się przespać bo jesteśmy ciągle same 🙂 zanim urodzisz to Twoja córeczka pewnie też już będzie całować Ci brzuszek bo też będzie mieć chyba tyle co moja więc się doczekasz 🙂