Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kozinka napisał(a):
ja piję już drugie cappucino czekoladowe dzisiaj,widzę po sobie,że smaki wracają mi takie jakie miałam przy Klaudii. kurczę,a chciałabym synka teraz 🙂 no ale drugą kózkę też fajnie mieć 😁 bo to od nazwiska 😁

Ja nie mam pojęcia co bym chciała, wazne zeby zdrowe było, i co będzie to na dzień dzisiejszy dowiem się dopiero przy porodzie, bo naerazie nie chce wiedziec.... Ale zdanie pewnie jeszcze zmienie 😁

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
kozinka napisał(a):
ja piję już drugie cappucino czekoladowe dzisiaj,widzę po sobie,że smaki wracają mi takie jakie miałam przy Klaudii. kurczę,a chciałabym synka teraz 🙂 no ale drugą kózkę też fajnie mieć 😁 bo to od nazwiska 😁

Ja nie mam pojęcia co bym chciała, wazne zeby zdrowe było, i co będzie to na dzień dzisiejszy dowiem się dopiero przy porodzie, bo naerazie nie chce wiedziec.... Ale zdanie pewnie jeszcze zmienie 😁

ha ha ja taka cierpliwa nie jestem 🙃 🙃

kozinka napisał(a):
kurczę żal mi Patrycji,ale może lepiej że tak jest kiedy jeszcze leży lub zaczyna siadać niż jakby miała mieć gips kiedy by już chodziła,bo wtedy nie mogłaby wstawać a tego by nie rozumiała 😞 mam nadzieję,że za te 3 tyg już będzie bez gipsu 🙂

No ja też sie tym pocieszam, lepiej teraz jak później ale mimo wszystko jak widzisz jak inne dzieci śmigaja w tym wieku a Twoja pociecha nie moze to aż się serce kraje. Wmawiam sobie ciągle że to dla jej dobra, no i w sumie pocieszam tym ze nie bedzie tego pamiętała! I tak jak na osóbkę która jest skrępowana zachowuje się świetnie, śmieje się, bawi, gaworzy i nawet zaczęła ostatnio spiewac jak slyszy jakąs piosenkę 🙂 Komicznie to wygląda 😁 😁

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Ha! A ja wczoraj upieklam swoje pierwsze ciasto i wyszlo zajebiscie 🤪 🤪 🤪 🤪

Cappucino jest bez kofeiny? Juz mnei szlaken trafen czasem ze kawy pic nei moge a ja po prostu wuwielbiam, tzn. pije jedna dziennie wiec moze drugie zrobie sobie cappucino?

szczerze to nie wiem czy jest bez kofeiny ☺️ po prostu na sam zapach czy widok kawy mnie mdli a cappucino i to jeszcze czekoladowe to jest dużo delikatniejsze i smakuje jak słaba czekolada na gorąco 🙂 wiem,że jakoś szczególnie zdrowe to ono nie jest ale słabsze napewno od kawy

• Mamusia
mnie czasem kusi na ciasto ale się boję ☺️ nawet brytfanki nie mam bo mamy nowe mieszkanie,zaczynamy od zera i nie w głowie mi to było ☺️ale to nie problem,bo mogę pożyczyć sobie piętro niżej w razie czego 😉 napewno na święta będę musiała coś upichcić bo jak to święta bez ciasta,a mieszkamy sami więc w razie jakiś odwiedzin to co podam? kupne może dobre i ładne,ale sztuczne niektóre i tanie nie są,a domowe lepsze i taniej wychodzi a i więcej tego jest 🙂

• Mamusia
o wiola na wikipedii pisze,że prawdziwe cappucino jest robione z expresso więc kofeina jest! a takie kupowane z proszku..na moim pisze,że jest tak ekstrakt z kawy,ale o kofeinie nic nie pisze,więc może jej tam nie ma jeśli jest przerobione?bo czasem coś ma czegoś smak a tego w produkcie nie ma bo chemia potrafi dużo zdziałać 😮

• Mamusia
kozinka napisał(a):
o wiola na wikipedii pisze,że prawdziwe cappucino jest robione z expresso więc kofeina jest! a takie kupowane z proszku..na moim pisze,że jest tak ekstrakt z kawy,ale o kofeinie nic nie pisze,więc może jej tam nie ma jeśli jest przerobione?bo czasem coś ma czegoś smak a tego w produkcie nie ma bo chemia potrafi dużo zdziałać 😮

O kurna to ja juz wole czasem pozwolic sobie na druga cienka kawe z kofeina niz pchac w siebie tyle chemii 😲 😮

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
kozinka napisał(a):

O kurna to ja juz wole czasem pozwolic sobie na druga cienka kawe z kofeina niz pchac w siebie tyle chemii 😲 😮

no ja nie mam wyboru,bo kawy nie mogę wypić bo mnie mdli 😮

• Mamusia
kozinka napisał(a):
Wiolka napisał(a):
kozinka napisał(a):

Kozinka zaciskaj zeby i pij 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Wiolka napisał(a):
niunia99 napisał(a):
Wiolka napisał(a):
Ja od kawy jestem uzalezniona 🙃 😮

Niunia podeslij troche tego ciacha 🤪

Tylko nie wiem czy pocztą czy kurierem?? 😁

Najlepiej jakbys sama wpadla z tym ciachem a nie kuriera mi bedziesz wysylac 😁 😁 😁

No wiesz ja prawie wcale z domu nie wychodzę, a na dodatek córa ma katar więc myślę że Tobie będzie się lepiej wybrac jak mi 😉

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
kozinka napisał(a):
Wiolka napisał(a):
kozinka napisał(a):

Kozinka zaciskaj zeby i pij 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

taaaa ja wcześniej to nawet 3-4 kawy dziennie piłam teraz to jedna na tydzień może 😁
więc wcześniej wypiłam jej tyle,że zapas kofeiny starczy mi na całą ciążę 🤪 🤪

Przyszła siostra ze szkoły, otwiera lodówke a tam torcik!! I mówi do mnie - Dzięki sylwia, nie trzeba było!!! A ja do niej - to nie dla Ciebie, to dla twojego szwagra!!! 😁 😁 Myślała że to dla niej bo w andrzejki ma urodziny 🤪 Kurcze wiecie co nawet pysznie mi to wyszło, zjadłabym kawałek ☺️ ☺️ ☺️ Takiego smaka mam!! No ale poczekam na mojego, w końcu to dla niego 😜

kozinka napisał(a):
sandroos napisał(a):
heheh 🙂
Wy tu tak o tortach a ja siodme poty wylewam, zeby schudnac 😁 Zeszlo mi juz 3-4 kg 🙂 wiec musze miec sie na bacznosci !!! 🙂

po co schudnąć kochana przecież jak wszystko pójdzie dobrze to za niedługo zaczniesz przybierać 🙂

Dokładnie,nie opłaca się 😁