Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja chcialam na jutro na wlasne urodziny upiec jablecznik... ale poniewaz nie mam wystarczajacej ilosci masla/margaryny, to kupie im gotowca. mi dawno nikt nic nie upiekl 😞
w ogole zrobilam pranie, prasowanie, odkurzylam, posegregowalam ciuchy, obiad robie, mam zamiar kupic nowego laptopa, napisac ksiazke o tym jak traktuja w pracy kobiete w ciazy i jak mozna sie rozczarowac ludzmi dookola.
a tak poza tym chce miec KOTA.KOTKOTKOTKOT.
od zawsze z kotami sie wychowywalam, a tu tylko jeden krolik, ktory jest SAM. buuu

• Mamusia
zuzowska napisał(a):
ja chcialam na jutro na wlasne urodziny upiec jablecznik... ale poniewaz nie mam wystarczajacej ilosci masla/margaryny, to kupie im gotowca. mi dawno nikt nic nie upiekl 😞
w ogole zrobilam pranie, prasowanie, odkurzylam, posegregowalam ciuchy, obiad robie, mam zamiar kupic nowego laptopa, napisac ksiazke o tym jak traktuja w pracy kobiete w ciazy i jak mozna sie rozczarowac ludzmi dookola.
a tak poza tym chce miec KOTA.KOTKOTKOTKOT.
od zawsze z kotami sie wychowywalam, a tu tylko jeden krolik, ktory jest SAM. buuu

widze w ogole się nie oszczędzasz w tej ciąży 🙃 jak chcesz to wyśle Ci troche masła ;p rozumiem ,że sklepy za daleko? a co do pracy to źle Cię w niej traktują??

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
zuzowska 🙂 wow podziwiam Cie 🙂 czekawmy na Twoja książkę 🙂
ja dzisiaj w kościele źle sie poczulam 😞
zrobilo mi sie słabo, musiałam wyjsc i isc do domu sie połozyc 😞

jak się czujesz? mam nadzieje ,że już lepiej :*

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Tysia bo tak sie zastanawialam, jak ci sie udalo tak dlugo to ukryc??
nie przytylas wogole??

poza brzuchem to wagę mam taką jak przed ciążą 😁 a brzuch zawsze idzie zakryć jutro powiem troche się boje ale chce to mieć za sobą ;p jak źle zareaguje to pójde na zwolnienie 😁

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Tysia, czuje sie lepiej 🙂 tylko czuje ze gardło mnie pobolewa.....
własnie Tysia, nikt w pracy nie zauwazyl ze w ciazy jestes????
jesli o mnie chodzi to nic nie przytylam, ale brzuszek widac 😜 😜 😆

mnie coś też wczoraj wieczorem w gardle drapało ale dzisiaj już lepiej ;p no u mnie jest to samo brzuch jest i podejrzewam ,że niektórzy się domyślają ale w takim stadium nikt Ci się o to nie zapyta u mnie w pracy są sami pracoholicy więc każdy ma głowe w komputerze i nic poza tym ich nie interere 😁

• Mamusia
Ja od dawna zapowiadalam, ze w ciaze chce zajsc w pracy... ale chcialam powiedziec dopiero jak bede miec pewnosc , ze wszystko dobrze, a wyszlo tak, ze dzwonilam ze szpitala, ze nie wiem czy wroce wogole do pracy...

Tysiaaa zawsze juz z glowy..

Ja mialam taka smieszna sytuacje. Ogolnie mam duzy, bardzo duzy biust... przez cala ciaze z Nadia przytylam 6kg.. no i poszlam do gina w 33 tc.. i mowie, ze znow stracilam na wadze ( nie poszlam do swojego gina, bo bagatelizowal) i ja patrze., a on mi USG dopochwowe szykuje.. no to mowie, ze po co jak w 33 tc ciazy jestem.. a on na to// o cholera nie zauwazylem 🙂))
Sie nasmialismy.. mialam luzny czarny Tshirt no a dwa brzuszek sie pod cyckami chowac 🙂 ale i tak mi bylo milo 😁

Ja teraz jakbym sie dowiedziala, ze w ciazy jestem to mowie, od razu, ze jestem i moze mnie do biura przesniesie, bo akurat kolezanka co potrafie jej prace wykonac idzie na miesiac zwolnienia ...
No i od poczatku ciazy, po zrobieniu testu mam uzywac luteiny dopochwowej.... 2 razy dziennie

• Mamusia
sandroos napisał(a):

No i od poczatku ciazy, po zrobieniu testu mam uzywac luteiny dopochwowej.... 2 razy dziennie

Hej Sandruś :* no ja też to brałam na samym początku 2 razy dziennie a pózniej przy kolejnej wizycie się pytam o ta luteinę a on mi mówi ,że wykończyć opakowanie i brać jedną dziennie na noc i tak też robiłam od 2 tygodni już tego nie biore :P