Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja raz w ciazy wypilam lampke wina na weselu.. ☺️ 🤢
kazda ilosc alkoholu w ciazy jest niewskazana!!!!!! Kiedys nie wiem czy slyszalyscie, ale kobiety w ciazy zagrozonej mialy podawany alkohol etylowy, bo rozluznia 😉
Wyobrazacie sobie te smiechawy na salach szpitalnych ?? 😁DD hehe.....

Ale nie wolno i juz!! A co do lozyska to zawsze po nim widac, osadzaja sie na lozysku zlogi nikotyny... widok niezbyt przyjemny..!!! Ja nie palilam i jestem wrogiem totalnym..

• Mamusia
sandroos ja paliłam jak smok 🙂 😎 😎
ale mogę sie pochwalic ze juz 3 lata nie palę 🙂 i jestem z siebie bardzo dumna 😎
natomiast moi rodzice palą i jak przyjezdzam juz od nich do domu to tak smierdze papierochami ze szok 🤔 🤔 dopiero jak sie nie pali to czuć ten smród 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢,
przynajmniej jestem zdrowsza i aksy troche zaoszczedzone 🙂 a fajki coraz drozsze 🙂

• Mamusia
Nio Czarna to bardzo dobrze, ze ci poorbi te badania!!! i nie prywtanie, bo byc pewnie majatek wydala...

Ja dzis od rana walczylam u alergologa, spirometrie i testy mialam robione.. 🙂 2h tam spedzilam.

Brawo czarna za niepalenie!!! Moj maz nie palil i zaczal... 😞 Ehhh... ale w domu nie ma opcji.. Mieszkalam z tatusiem, co palil po 3 paczki dziennie i normalnie wsyztsko mi semirdzialo nawet wlosy 😞

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
no ja pierwszy mialam na 19tego, po ostatnim Usg wychodzi na 11tego, a wogole to ide wczesniej na cesarskie 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪

http://img20.imageshack.us/img20/4930/dsc05337a.jpg a to moj brzucholek

słodki brzusio 🙂 hhaha to ładnie czyli ogolnie początek czerwca 😁 ja mam jak narazie 18 maj ;p

• Mamusia
Czuc czuje sie dobrze ale co do plci jeszcze nie wiem. Wizyte mam 13 stycznia wiec mam nadzieje ze wtedy sie dowiem. A jak jest u was z ruchami? Czujecie juz bo ja ciagle czekam jedynie jak leze na plasko i jak przyloze reke to czuje jakby ruchy ale przewaznie jak zjem cos slodkiego 🙂 przynajmniej to mnie uspokaja bo jedna ciaze stracilam i w tej ciagle sie na poczatku schizowalam czy wszystko dobrze.

• Mamusia
a co do ruchów dzidzi jeśli ktoś jeszcze nie poczuł to polecam:

"Aby lepiej poczuć delikatne kopniaczki maleństwa, połóż się spokojnie na lewym boku i cierpliwie czekaj. Dobrze, jeśli 15-20 minut wcześniej zjesz coś słodkiego." 🙃

działa 😁 😁 😁

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
tysiaa ja czesto leze na lewym boku ale czuje delikatne jakby ruchy jak leze na plasko i jak reke przyloze do brzucha 🙂 Tak jeszcze ich nie odczuwam ale wiem ze jak przyloze reke to napewno sa ruchy takie jakby pukniecia 🙂

no jesteś w 16 tygodniu więc dopiero zaczynasz odczuwać tą przyjemność ;p z tygodnia na tydzien bedzie coraz bardziej czuć 😁