Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wybrałam się dziś na zakupy, chciałam sobie kupić spodnie typu rurki jeansy- ceny odzieży ciążowej o mało nie przyprawiły mnie o zawał serca, byle jaki materiał a cena jak za zloto. Jutro wybieram się w rejs po ciucholandach, może tam coś dorwę w normalnej cenie. To chore żeby tyle kasy żądali za coś co się nosi nie całe 9 miesięcy 😠

• Mamusia
Nenia napisał(a):
Wybrałam się dziś na zakupy, chciałam sobie kupić spodnie typu rurki jeansy- ceny odzieży ciążowej o mało nie przyprawiły mnie o zawał serca, byle jaki materiał a cena jak za zloto. Jutro wybieram się w rejs po ciucholandach, może tam coś dorwę w normalnej cenie. To chore żeby tyle kasy żądali za coś co się nosi nie całe 9 miesięcy 😠

no ja też ostatnio chciałam kupić jakieś spodnie bo cały czas chodze w legginsach i cena za spodnie 159 zł ;/ zwykłe spodnie tylko pas dodany brak słów ;/ ale zamówiłam na allegro ocieplane legginsy ciążowe i są jak dla mnie idealne..

• Mamusia
Hej Mamusie 🙂
ja tez musze zaczac sie rozgladac za spodniami, chociaz kolezanka pozyczyla mi 2 pary 🙂
rybaczki i jedne długie 🙂
mam zamiar kupic sobie wlasnie legginsy 🙂 wydaje mi sie ze beda najwygodniejsze ..
dzisiaj mam ochotę na krokiety i chyba zrobie na obiadek z barszczykiem 🙂 🙂
nigdy nie robilam jeszcze w sumie krokietow 🤔 🤔 🤔 ale mysle ze z kapusta i grzybami nie beda az tak trudne do zrobienia 🙂

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Hej Mamusie 🙂
ja tez musze zaczac sie rozgladac za spodniami, chociaz kolezanka pozyczyla mi 2 pary 🙂
rybaczki i jedne długie 🙂
mam zamiar kupic sobie wlasnie legginsy 🙂 wydaje mi sie ze beda najwygodniejsze ..
dzisiaj mam ochotę na krokiety i chyba zrobie na obiadek z barszczykiem 🙂 🙂
nigdy nie robilam jeszcze w sumie krokietow 🤔 🤔 🤔 ale mysle ze z kapusta i grzybami nie beda az tak trudne do zrobienia 🙂

no hej kochana 😘
mniam mniam 😁 ale robisz ochoty 😁 co do legginsów to ja tylko je zakładam jakoś spodnie mi przeszkadzają mimo ,że w swoje jeansy jeszcze wchodze to wybieram legginsy bo bardziej wygodne 😁

• Mamusia
Witam
A mnie od wczoraj lekko brzuch pobolewa jakby takie ciagniecia. Dzis mam totalnego lenia na wszystko a tescie zapowiedzieli sie popoludniu na kawe wiec chociaz odrobine by trzeba bylo ogarnac mieszkanie.
Co do spodni to ja chodze albo w dresie po domu albo w leginsach ktorych mam kilka sztuk 🙂
Na obiad mam grzybowa i uszka jeszcze zupa zostala ze swiat.

• Mamusia
Leginsy są bardzo wygodne sama mam kilka par, ale do nich nie wszystko pasuje. Mam bardzo fajne bluzeczki które są za krótkie i głupio wyglądam jak mi pół tyłka wystaje.

Ja dziś mam obiad z głowy, dziś stołujemy się u teściowej 🙂

• Mamusia
Nenia napisał(a):
Leginsy są bardzo wygodne sama mam kilka par, ale do nich nie wszystko pasuje. Mam bardzo fajne bluzeczki które są za krótkie i głupio wyglądam jak mi pół tyłka wystaje.

Ja dziś mam obiad z głowy, dziś stołujemy się u teściowej 🙂

mi już wszystkie bluzki sięgają do połowy pępka wiec musze w tunikach chodzić wtedy mam je do tyłka...

Hej hej ja jestem 😜 tyle co otworzyłam laptopa i widzę że ktoś tęskni zamną 😁 😁 😜 😜 Ja cały dzień w rozjazdach, byłam u promotorki bo moją pracę poprawiała i mam tyle rzeczy do zmiany że szok! Po drodze zahaczyłam o galerię i spodnie dresowe, legginsy na gumce i bluzkę sobie sprawiłam! 🤪 a miałam nic nie kupowac 😉 Wróciłam zadowolona ale w portfelu pusto i padam na pyszczek 🤢

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
Hej hej ja jestem 😜 tyle co otworzyłam laptopa i widzę że ktoś tęskni zamną 😁 😁 😜 😜 Ja cały dzień w rozjazdach, byłam u promotorki bo moją pracę poprawiała i mam tyle rzeczy do zmiany że szok! Po drodze zahaczyłam o galerię i spodnie dresowe, legginsy na gumce i bluzkę sobie sprawiłam! 🤪 a miałam nic nie kupowac 😉 Wróciłam zadowolona ale w portfelu pusto i padam na pyszczek 🤢

najważniejsze ,że zakupy się udaly ;D no baaa pewnie ,że tęsknimy tutaj 😁 moje studia skonczyłam na licencjacie broniłam się w lipcu a w sierpniu pach i ciąża więc magisterke zostawie na przyszły rok ;D jakoś trzeba dać rade 😁