Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mikula napisał(a):
Kolejny synek, Anet gratuluje 🙂
Ja też byłam wczoraj u gin i wróciłam z niewiedzą kto tam siedzi ponieważ tak się dzieciątko ułożyło że między nogami było widać za każdym razem pepowinę. Następna wizyta dopiero za miesiąc 😲
Aha poleciła mi również brać witaminy "centrum materna"

biorę te witaminki 😁 i Ci powiem rewelacja jak dla mnie.

• Mamusia
własnie nadrobiłam to co naskobałyście 😁 no wiec ja wróciłam własnie z zakupów 😁 byłam z mamą w ciuszku 😁 bo było -30 % i kupiłam jeansy ciążowe za 16,50 😁 rurki i nowe w ogole nie noszone ani nie prane bo wisiały z metką firmy next wiec trafiłam 😁 brzuch mi wysadziło jak cholera. Powiedzcie mi po jakim czasie mniej więcej można odebrać wyniki krwi i moczu? 😁

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
własnie nadrobiłam to co naskobałyście 😁 no wiec ja wróciłam własnie z zakupów 😁 byłam z mamą w ciuszku 😁 bo było -30 % i kupiłam jeansy ciążowe za 16,50 😁 rurki i nowe w ogole nie noszone ani nie prane bo wisiały z metką firmy next wiec trafiłam 😁 brzuch mi wysadziło jak cholera. Powiedzcie mi po jakim czasie mniej więcej można odebrać wyniki krwi i moczu? 😁

u nas chyba na następny dzień jest ale nie jestem pewna bo nigdy nie odbieram od razu

• Mamusia
dziekuje bardzo 🙂mam cudowny prezent na urodziny,malo tego kopie mnie dzisiaj strasznie wreszcie moge powiedziec ze to kopniaki czuje je bardzo wyraznie 😁kurcze normalnie brak mi slow tak sie ciesze 🙂od dzis jestem na zwolnieniu i juz pani doktor umowila mnie na połówkowe mam 2 lutego..teraz tylko brakuje mi mojego Adama i jestem spelniona w 200proc...

• Mamusia
no super :* ja się też mega cieszyłam z tego ,że będzie synuś i wiecie co Wam powiem?? 😁 jutro idę na wizytę 😁 bo w przeciwnym razie dopiero 19 bym szła... ale musze iść z samego rano uwaga (o 6:00) do laboratorium 😁 na krew i mocz 😁 ollllla boga ale ja chce już go obejrzeć 😁 mam nadzieeje ze zdaze z wynikami do 12/13 :P

• Mamusia
Anett napisał(a):
dziekuje bardzo 🙂mam cudowny prezent na urodziny,malo tego kopie mnie dzisiaj strasznie wreszcie moge powiedziec ze to kopniaki czuje je bardzo wyraznie 😁kurcze normalnie brak mi slow tak sie ciesze 🙂od dzis jestem na zwolnieniu i juz pani doktor umowila mnie na połówkowe mam 2 lutego..teraz tylko brakuje mi mojego Adama i jestem spelniona w 200proc...

no to super,zleci i będziesz miała swojego mężczyznę przy sobie 🙂 imię dla synka wybrane?

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
no super :* ja się też mega cieszyłam z tego ,że będzie synuś i wiecie co Wam powiem?? 😁 jutro idę na wizytę 😁 bo w przeciwnym razie dopiero 19 bym szła... ale musze iść z samego rano uwaga (o 6:00) do laboratorium 😁 na krew i mocz 😁 ollllla boga ale ja chce już go obejrzeć 😁 mam nadzieeje ze zdaze z wynikami do 12/13 :P
powinnaś zdążyć,u nas jest na następny dzień bo nie robią na miejscu tylko wysyłają do szpitala i wyniki przywozi rano koło 9 kierowca który przyjeżdża po następne materiały do badań

• Mamusia
Anett gratuluję synka 🙂
Ale wam zazdroszczę, też bym chciała wiedzieć co między nóżkami kryje mój bobasek 🙂
Ja obecnie przyjmuje witamy PRENATAL CLASSIC i czuję się po nich rewelacyjnie. 13 stycznia zapytam się mojej pani doktor czy mam zmienić witaminy na takie które maja w składzie DHA czy pozostać przy tych które mam.

Jeśli chodzi o baldachim ja będę zmuszona by z niego korzystać ponieważ mam bardzo słoneczny pokój , a dziecko będzie razem z nami.

Widzę że nie tylko ja mam dziś problem z bólem głowy, wygląda na to że to przez tą cholerną pogodę, do tego mam niskie ciśnienie, a po kawie robi mi se niedobrze, podobnie mam z tabletkami przeciwbólowymi.

• Mamusia
wiecie co ale numer zli jestesmy na ksiedza. Od 16 do 19 czekalismy na ksiedza zeby przyszedl na kolede i czekamy, czekamy i doopa wiec poszlam do sasiadki a tam sie dowiedzialam ze juz chodzil i ominal nasze mieszkanie 😠 😠 😠 😠 😠 Jutro idziemy do kancelarii parafii zglosic. No jak tak mozna wczoraj jak ministranci chodzili i spisywali kto przyjmuje ksiedza mowilam wyraznie ze my przyjmiemy popoludniu a tu kicha nie przylazl 😠 😠 😠 🤢 🤢 🤢 🤨 🤨

• Mamusia
kozinka napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
powinnaś zdążyć,u nas jest na następny dzień bo nie robią na miejscu tylko wysyłają do szpitala i wyniki przywozi rano koło 9 kierowca który przyjeżdża po następne materiały do badań

no u nas laboratorium całą dobę czynną bo do szpitala chodze na wizyte ;D dzwoniłam i zaprasza mnie o 7:00 mam powiedzieć ,że mam wizytę to w ciagu 2 h będą gotowe ;D

• Mamusia
Anett napisał(a):
jestem mega zadowolona jak bym mogla to bym staneła na głowie 🙃

miałam to samo a jak mi powiedział to ryczałam ;D bo marzyłam o tym 😁

on do mnie co by pani chciała urodzić? ja mówie ze ważne ze zdrowe a on no to wiadomo ale co by pani chciała a ja mówie ze synka ;D a on ,że dlaczego mówie ze siostra urodziła córe, w rodzinie same dziewczynki się rodza a on no to popatrzmy co my tutaj mamy no wiec urodzi pani..... (cisza) no co pani urodzi? a ja mówie no pewnie córkę a on lamiemy stereotyp? a ja mówie ,że bym chciała a on no to prosze zobaczyc jaki ładny sisiolek 😁