Tysiu lekarz doslownie Ci powiedzial ze o zwolnieniu nie ma mowy 😮😮 ????
jak tak to nie ma serca 🤨🤔
Ja juz po zakupach 🙂 Kupilam sobie do pokoju farbe "Easter morning - kogel mogel" 😁😁😁😁🤪🤪🤪 Jutro wiem ,ze święto ale czas nas goni więc bedziemy malowac 🙂🙂 w sobote przywioza sprzet, w poniedzialek pojedziemy za kuchnią itd itp 🙂 Ale coraz bardziej się ciesze 😆😆 Tesciu mnie chyba zaraził, czuje się jakaś taka niewyraźna 🤨🤨🤨
Czarna jak czytam o Twoich zakupach farb i tych wszytkich rzeczach do wybrania to mnie glowa zaczyna bolec 🤢🤢 Juz raz urzadzalam chalupe i milo tego nie wspominam 🤢 Za duzo decyzji do podjecia. Najlepiej jakby ktos przyszedl i pokupowal te wszytkie rzeczy za mnie. Tymczasem siedze codzinnie na necie, a z mezem kazdego wieczoru analizuje katalogii i szukam mebli, akcesorii i pomyslow na urzadzenie naszych 4 katow. Dla mnie masakra!!!! 🤪🤪
Midorada masz racje ...... ja tylko marzę o tym ,żebym juz miala kuchnie urządzoną
a reszta jakoś sama poleci 🤔🤔🤔 a kuchnie muszę mieć na wymiar więc troche pieprzenia się z tym będzie .....
no i ten strach czy Nam starczy kasy...
też nie jesteśmy jacys bogaci, wszystko kupujemy z tańszej półki niestety...
My rowniez mamy zamkniety budzet na to wszytko i szczerze mowiac ciesze sie, ze pokoju dla naszego Dominiczka nie trzeba teraz juz pilnie urzadzac. Zrobimy to pozniej - uff. Ale te wszystkie inne rzeczy... 😮😮 Najbardziej mnie martwi ze wydamy kase na cos co sie okaze ze nam w ogole nie pasuje albo moglismy to zrobic inaczej. 😮 Ale w sumie to ciesze sie bardzo na nowy domek bo ten w ktorym teraz mieszkamy jest juz naprawde za maly.
oo to będzie Dominik ?? jak dobrze zrozumiałam 🙂 fajnr imię też o takim myślałam ale mój mąż jest nieugięty ..... ma być Olaf i koniec 🙂 a ja własnie chciałam albo Marcelka albo Dominisia 🤔🤔
Ja juz dawno zaproponowalam moje imiona i moj maz je zaakceptowal (tak przynajmniej mi sie wydawalo). Jak na USG wyszlo ze bedzie chlopczyk, to powiedzialam "to mamy Dominika" a on "jeszcze zobaczymy" i zdebialam 😠😠 Dalam mu czas tydzien by wymyslil lepsze i pasujace do dwoch krajow imie... i skonczylo sie na Dominiczku 😜😜
witam wrocilismy od znajomych i moj sie wzial za robienie pizzy. Znowu pizza! A ja tak sie wlasnie zastanawiam mamy zalozona jakas tabelke czerwcowek gdzie mozemy sie wpisac? A sampopczucie juz spoko 🙂
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
midorada
Czarna jak czytam o Twoich zakupach farb i tych wszytkich rzeczach do wybrania to mnie glowa zaczyna bolec 🤢 🤢 Juz raz urzadzalam chalupe i milo tego nie wspominam 🤢 Za duzo decyzji do podjecia. Najlepiej jakby ktos przyszedl i pokupowal te wszytkie rzeczy za mnie. Tymczasem siedze codzinnie na necie, a z mezem kazdego wieczoru analizuje katalogii i szukam mebli, akcesorii i pomyslow na urzadzenie naszych 4 katow. Dla mnie masakra!!!! 🤪 🤪
Czarna_Mamba
masz racje ...... ja tylko marzę o tym ,żebym juz miala kuchnie urządzoną
a reszta jakoś sama poleci 🤔 🤔 🤔
a kuchnie muszę mieć na wymiar więc troche pieprzenia się z tym będzie .....
no i ten strach czy Nam starczy kasy...
też nie jesteśmy jacys bogaci, wszystko kupujemy z tańszej półki niestety...
midorada
Czarna_Mamba
midorada
Czarna_Mamba
i tyle na ten temat 🤪
midorada
katiaa85
sandroos
A ja znowu mam infekcje .. matko boska... i sie boje ocokolwiek brac.. tak zapobiegawczo....