Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
chyba usune te kolumne z pierwszymi ruchami a co do wagi to narazie nam przeciez ona nie jest potrzebna wiec jej nie dodam jak przyjdzie czas to sie dorobi jeszcze jedna kolumne. Czyli usunac kolumne z cyklem staran? Macie jeszcze jakie pomysly? To piszcie Dopoki nie skonczona jest to mozna jeszcze wymyslic 🙂
Wiec na razie bysmy mialy
nick mamy
rok urodzenia (mamy)
Termin OM
plec
imie dziecka

katiaa85 napisał(a):
chyba usune te kolumne z pierwszymi ruchami a co do wagi to narazie nam przeciez ona nie jest potrzebna wiec jej nie dodam jak przyjdzie czas to sie dorobi jeszcze jedna kolumne. Czyli usunac kolumne z cyklem staran? Macie jeszcze jakie pomysly? To piszcie Dopoki nie skonczona jest to mozna jeszcze wymyslic 🙂
Wiec na razie bysmy mialy
nick mamy
rok urodzenia (mamy)
Termin OM
plec
imie dziecka

Jak najbardziej może byc a wzrost i wagę się później dopisze 😉

katiaa85 napisał(a):
niunia99 napisał(a):
A o co chodziło z tym cyklem starań?? ☺️ ☺️

No np ile cykli sie staralas o dziecko. Czyli za ktorym razem sie udalo?

Ha ha ha to ja nie wiem co bym miała napisac!! Bo się nie staraliśmy i tak szybko po porodzie poszło 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
niunia99 napisał(a):

Ha ha ha to ja nie wiem co bym miała napisac!! Bo się nie staraliśmy i tak szybko po porodzie poszło 🙃 🙃 🙃

To w takim razie co innego sie napisze w kolumnie na miejscu cykli staran. Bo troche ciezko bedzie poprzesuwac kolumny wiec kolejnosc bym musiala zostawic jak jest

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
niunia99 napisał(a):

my też się nie staraliśmy 🙂 chcieliśmy wiec mówiliśmy jak będzie to będzie nie minął tydzień i byłam w ciązy ;p

To może lepiej wpisac na to miejsce która to ciąża?? i się luka wypełni.... dla mnie to lepsza rybryka jak cylk staran, no ale niech się inne dziewczyny wypowiedzą 😉

Aha i dobrze by było jakbyś układała nas w kolejności daty porodu 🙂 fajnie bedzie poźniej patrzyc kto nam się szykuje w kolejce do rozpakowania i czy ktoś się nie \"wrył\" 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🙃

Tyssiiaa napisał(a):
niunia99 napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
niunia99 napisał(a):

my też się nie staraliśmy 🙂 chcieliśmy wiec mówiliśmy jak będzie to będzie nie minął tydzień i byłam w ciązy ;p

Toście się rzeczywiście szybko postarali 🤪 🤪

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
niunia99 napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
niunia99 napisał(a):

Leee zebym ja tak latwo zaszla a ja sie 36 cykli staralam 😞

• Mamusia
boże nad moimi fufelkami krąży chyba jakieś fatum poronień....

jak byłam w 13 tygodniu to kumpela akurat byla w 6 i do mnie "czy z nią nie pójdę na basen" a ja mówie ,że nie bo to za wczesna ciąża i się boje zeby nie zarazić się infekcją itp a ona mi wysłała link ,że w ciązy wskazane jest chodzenie w ciązy a ja do niej ,że to fakt ale dopiero jak ciąża jest w miare bezpieczna gdzie masz w ogole duży brzuch ,żeby się zrelaksowac przed porodem odciązyć kręgosłup itp a ona ,że nie mam być przewrażliwiona i mam iść a ja ,że nie i koniec no i przed chwilą pisze do niej cyt:

Justyna
I jak tam mamuska? jak sie czujesz ? 🙂
Angelika
zle sie czuje w ciazy nie jestem nic mi nie mow w ciagu 3 tygodni 4 razy dostalam okres 😞 mam caly czas antybiotyki czekaj zaraz Ci powiem nazwe gyhnofemidazol czy jakos tak wieczorem codziennie przed spaniem musze to brac.
Justyna
a przez co? bo z tego co wiem to lek jakiś przeciwgrzybiczny czy jak?
Angelika
dosłałam jakiejś infekcji... nie wiem od czego 😞 😞
Justyna
byłaś na basenie??
Angelika
no byłam
Justyna
aha.... o.O

katiaa85 napisał(a):
Ej wiecie tak patrze na tabelke i nie ma u nas jak na razie zadnej dziewczynki tylko sami chlopcy rzadza 🙂 😁 😁 😁 😮 😮 😮 😮

Jak to nie ma?????!!!!!!!

A JA I WIOLA?????? 😮 😮 😮 😮 my mamy kobitki 😉

Może jakośc nie najlepsza bo było robione na szybkiego....... [url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/577/1008712pw.jpg/][IMG]http://img577.imageshack.us/img577/9790/1008712pw.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]]oto mój brzuszek[/url] sprzed chwili 😉