Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anett napisał(a):
ja dzis mialam fasolke na obiad a jutro pomidorowa 🙂zaraz ide na zebranie poprostu to uwielbiam 😠Tysia a moze ten lekarz ma parcie na Ciebie 😁 😁 😁

mi jeszcze kurczak zostal z obiadu dzisiejszego wiec jutro nie bawie sie w gotowanie 🙂 Ahhh ja chce pomidorowa i na bank niedlugo ja ugotuje.

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
ja jem batoniki 😁

Hehe ja ze slodkosci uwielbiam tylko i wylacznie krowki ale musza one byc kruche nie te ciagutki 🙂

ja tylko te co się ciągną 😁 lubię ciągnąć krówki 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁

Inaczej klejmordki :P

• Mamusia
Hello Bejbes 😆 😆 😆

Jestem 🤪
jak znajde troszke czasu to nadrobie te strony bo jest ich chyba ze 30 😲 😲
mam za sobą bardzo pracowite dni... pomalowane mam cale mieszkanko jupiiii 🙂
Dzisiaj zamówilam kuchnie - wyszła mnie 2000zl , także nawet nawet 😎
ogolnie to jest przede mna baardzo duzo sprzatania 🤢 Dobrze ze pomoże mi mama bo w moim stanie nie dałabym rady.....
Męczy mnie jazda po sklepach , powiedzialam dzisiaj stop - trzeba odpocząć , musze dbać o siebie.... robota nie zając wkońcu 🙂
jutro idę na badania a w czwartek do lekarza - juz nie mogę sie doczekać poprostu !

Tysia brzuszek to Ty masz meeega piękny 😁 nie no naprawdę jest naprawdę duży 🙂 Będzie zdrowy chłop z tego Adasia 😉

Mikula ja tez nie czuję jeszcze ruchów 🙂 nie martw sie nie jestes sama 😘

• Mamusia
Anett napisał(a):
Wy tu o krowkach a ja potrzebuje pilnie korepetycje dla corki z fizyki 🙂ale sie wkurzylam na tym zebraniu 😠

1. Anetmój maż w przeciwieństwie do mnie dobry jest z matmy i fizyki, wiec dawaj do Legnicy córcie 😉
2. krówek mam cały zapas i kruche się znajda i ciągutki, chętnie się podzielę bo mój mąż na diecie a samej zjeść to grzech.
3. obżarłam się obiadem, miałam dziś panierowane kurze cycki, ziemniaczki z koperkiem i sałatkę z jogurtem greckim.
4. chce by minęła środa i żeby był piątek, wtedy zobaczę mojego maluszka może pokaże co ma między nóżkami.
mam parcie na kiwi, kupiłam dziś koszyczek i zjadłam połowę

• Mamusia
Nenia napisał(a):
Anett napisał(a):
Wy tu o krowkach a ja potrzebuje pilnie korepetycje dla corki z fizyki 🙂ale sie wkurzylam na tym zebraniu 😠

1. Anetmój maż w przeciwieństwie do mnie dobry jest z matmy i fizyki, wiec dawaj do Legnicy córcie 😉
2. krówek mam cały zapas i kruche się znajda i ciągutki, chętnie się podzielę bo mój mąż na diecie a samej zjeść to grzech.
3. obżarłam się obiadem, miałam dziś panierowane kurze cycki, ziemniaczki z koperkiem i sałatkę z jogurtem greckim.
4. chce by minęła środa i żeby był piątek, wtedy zobaczę mojego maluszka może pokaże co ma między nóżkami.
mam parcie na kiwi, kupiłam dziś koszyczek i zjadłam połowę

Nenia moj mi pomarancze kupil wiec zaraz zjem ale najpierw kolacja. zrobil mi kanapki i wcinam i pisze do was 🙂
byle do piatku wiec czekajmy 🙂

• Mamusia
Sandra no własnie u mnie tez w szafie leżą jeszcze Michaszki z paczki którą dostałam od firmy na wigiliee 😁 nawet winko miałam myśle ze kilka szklanek by wyszło ale w moim stanie alkohol 😠 S T O P 😠

Czarna Twój brzusio tez jest uroczy ja nie wiem od czego mi tak rośnie przecież nie po witaminach co do remontu to u nas najgorsze zacznie się w piątek przyjeżdza facet zakładać komandora już widzę ile syfu zostawi jak się będzie kurzyło więc nie zazdroszcze Ci tego ale zrobicie i będzie święty spokój, No myśle ,że jesli chodzi o kuchnie to dużo Was nie wyniosła zresztą teraz wszystko jest drogie ja własnie byłam dopłacić za sofę bo w sb odbieramy 😁

Anett aż tak źle z tą fizyką?? wiedziałaś wcześniej czy niespodzianka na zebraniu? 😁 fizyka nigdy nie była moja ulubiona profesorką była żona dyrektora więc było przejeb.... siedziałam w pierwszej ławce i co chwile było justyna nie gadaj justyna do odpowiedzi i tak kiedyś w ciągu tygodnia gdzie fizykę miałam 3 godziny zgarnęłam 2 jedynki ;/ ale było minęło 😁

Nenia ja już się nie mogę doczekać wizyty w poniedziałek 😁 idę na połowkowe i na 4D więc mam nadzieje ,że pokaże mi buźkę boże jakbym go wycałowała i wytuliła 😁 nie mogę się doczekac a Wy?

właśnie dzwoniła ciocia położna zawsze mnie zapisuje bo jest "asystentką mojego doktora" i mówi co udało mi się załatwić a ja ,że wkurzona trochę bo laska jakaś nam przerwała badanie cała zaryczana a ze u mnie wszystko w porzątku kazał się ubrac itp ze nie dał mi nawet zdjecia usg bo wydrukował tą z tymi wymiarami pózniej z Adasia sisiolem i 3 zdjecie w całości od glówki do tyłeczka z nózkami podwiniętymi i mówie ze wziął wpiął sobie w kartoteke a mi teraz nie dał a ciocia do mnie: jutro wyciągne Twoja kartotekę i te zdjecia mu wyczepimy po co jemu te zdjecia? 😁 😁 😁 😁 😁 wiec zdjecia będe miała a mówie ze zwolnienia nie załatwiłam ale mówie ze ide w poniedziałek na to 4D i ze go porposze a ona do mnie jak Ci nie da to dzwon do mnie rybka ja Ci wypisze je od poniedziałku hahahaha to się nazywa układ 😁 wiec zwolnienie mam nadzieje ze załatwione 🤪 🤪 🤪 ale się rozpisałam :O