Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kozinka sprawdzam bilety na czerwiec dla mojej mamy bo jak maz pojdzie na statek to bedzie mi ciezko z 2 maluchow samej i chcialam zeby mama z tata przylecieli. To jest cena w 2 strony dla jednej osoby. To bedzie lato wiec powinny byc polaczenia czerterowe ale ja ich sprawdzic nie moge bo nie mam dostepu do takich danych 🤢

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
SANDROS GRATULACJE!!!!!STRASZNIE SIE CIESZE! 😘 😘 😘:kiss

Ja od rana chodze wsciekla jak osa bo nie ma zanych polaczen lotniczych z polska, kurwa! Najtaszy bilet 1500zl a ja latalam za 400zl jak byly tanie linie, no tylko sie wkurwiac mozna. Macie moze kogos kto pracuje w jakiejs agencji turystycznej zeby posprawdzac polaczenia czarterowe bo moze wyjdzie taniej? HELP!

Moja Maja tez wygladala jak alien w brzuchu ale ta laska to dopiero czula ruchy 😮

Wiolka, z jakiego lotniskachcesz leciec, dokad i kiedy? Co prawda nie mam juz znajomych w biurach, ale mam male rozeznanie na necie, moze jak pogrzebie to znajde. I nie denerwuj sie bo zaszkodzi to dziecku 🤢

• Mamusia
midorada napisał(a):
Wiolka napisał(a):

Ja od rana chodze wsciekla jak osa bo nie ma zanych polaczen lotniczych z polska, kurwa! Najtaszy bilet 1500zl a ja latalam za 400zl jak byly tanie linie, no tylko sie wkurwiac mozna. Macie moze kogos kto pracuje w jakiejs agencji turystycznej zeby posprawdzac polaczenia czarterowe bo moze wyjdzie taniej? HELP!

Moja Maja tez wygladala jak alien w brzuchu ale ta laska to dopiero czula ruchy 😮

Wiolka, z jakiego lotniskachcesz leciec, dokad i kiedy? Co prawda nie mam juz znajomych w biurach, ale mam male rozeznanie na necie, moze jak pogrzebie to znajde. I nie denerwuj sie bo zaszkodzi to dziecku 🤢

Midorada trasa Gdansk-Dubrownik pod koniec czerwca kolo 20/26 w sumie obojetnie a powrot gdzies na poczatku siepnia dla mamy.Siora i tata lecieliby z mama ale musza wrocic po 2 tygodniach takze kombinowania co niemiara. Jak sie nie uda znalezc nic taniej to pewnie tylko mama przyleci 😞 a no chyba ze z jakiegos innego lotniska w pl bezposrednio do dubriownika bo przeciez moga podjechac pociagiem. 😘

• Mamusia
midorada napisał(a):
Wiolka napisał(a):
Wiesz moze jak sprawdzi te czartery? Jak z 1 przesiadka to spoko ale cena i tak jest kosmiczna 🤢

Jestem w szoku!!! Nawet jak jest przesiadka to na czarterach jest to ponad 1500zl!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

No pojebawszy ich normalnie... zalamka 🤢 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
kozinka napisał(a):
często to słyszę,że respekt przed tatą 😁 czasem i u mnie tak było bo nie wiem czy dzidzia poznaje,że to nie mamy dotyk czy jeszcze nie poznaje ale właśnie często się uspokaja przy dotyku kogoś innego niż mamy 😉 do czasu 😁 u mnie wczoraj najczęściej zdążył poczuć 🙂 już ostatnio czuł ale wczoraj to było mistrzostwo 🤪 🤪 patrzcie na swoje brzuchy czy widać 🙂

u mnie widać jakby pukał 😁 brzuch mi się odkształca lekko 😁

• Mamusia
U mnie jeszcze nie widac kopniakow, ale wczoraj jak mialam polowkowe robione to tak fikal w brzuchu ze lekarz nie mogl go zmierzyc, niemowiac juz o pepowinie bo sie nia bawil i nie mogl sprawdzic przeplywu przez nia 🙂 no i podczas usg czulam takie mocne kopniaki, super doswiadczenie czuc i widziec jednoczesnie jak kopie 🙂

• Mamusia
Wiolka napisał(a):

polecam stronkę http://www.skyscanner.pl/ wyszuka ona najtańsze połączenia. Ja często z niej korzystałam gdy jeszcze w Irlandii mieszkałam.

• Mamusia
http://9gag.com/gag/1686366 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Ja ide 20.01 na polowkowe 4D, przed chwilka dzwonilam i sie umowilam 🙂 jeszcze moj maz bedzie w domu wiec sobie popatrzy na kwiatuszka 🙂 🙂 🙂 a teraz w piatek wizyta u mojej gin 🤪 🤪 🤪

Ja mloda czuje jak sie poloze i uspokoje i tez czasem czuje w reke a w brzuchu nic.

Midoraa daj spokoj, tylko sie wkurwic mozna doslownie 🤢