Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No w koncu poczulam malego jak sie zaczal dzis ruszac jak zjadlam pizze i lezac ogladalismy film na kompie 🙂 Wiadomo jeszcze nie czuje takich ruchow przez brzuch tylko jak reke poloze ale juz sie krecil i obracal wiec jest ok. Bo od wczoraj nie czulam ruchow i zaczelam sobie myslec co za spiocha nosze :P i ze sie we mnie wdalo bo ja z tych leniwcow :P 😁 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃 🙃 😁 😁

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
a u mnie księdza nawet nie widać ;/ nawet ministranci nie chodza ale obok w bloku jest kartka więc pewnie i u nas niedługo wywieszą :P już widzę co będzie gadał ,że ciąża i bez ślubu? jak to możliwe 😁 😁

ja własnie wróciłam z castoramy ;p jutro nam szafę przyjdzie montować pózniej sofę przywiozą więc chyba juz się jutro zaklimatyzuję w nowym pokoju 😁 zaraz idę spac mam nadzieje ,że żadne koszmary mi się śnić nie będą ;/

Zeby ksiadz nie gadal ze slubu nie ma zamknij sie w nowym pokoju a twoj niech sam ksiedza przyjmuje a ciebie ze w domu nie ma 🙂 🙃 🙃 😁 😁

Rany ja chce czegos gazowanego!!! A wiem ze jest Cola w domu a moj mi zabrania 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
już go widze jak księdza przyjmuje 😁 mama przyjmie a ja wyjadę do siostry hahahahaha 😁 😁 😁

Hehe tez dobry pomysl. Ja w tamtym roku sama przyjmowalam ksiedza bo moj w pracy byl. Ale 2 lata temu pamietam mnie nie bylo (praca) i moj sam przyjmowal 🙂 Dal rade.

W ogole dzis moja babcia miala kolede i umawiala sie z ksiedze na nalewke domowej roboty ( babcinej) Czego ja sie przez tel dowiaduje szok 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
jak romantycznie ☺️ ☺️

mój niestety w pracy więc jedynie sama z Adasiem mogę iść 😁

Romantycznie romantycznie tylko ja dzis zero romantyzmu(chodzi o kapiel w wannie) :P a wczesniej to i tak ... ☺️ ☺️ ☺️ 😁 😁 😁 🙃 🤪 wiec ile mozna tego "romantyzmu"

• Mamusia
my przez pierwszy trymestr mieliśmy zakaz od lekarza-ciąża zagrożona, teraz już możemy ale z zachowaniem ostrożności-jak to lekarz powiedział.
Jutro ksiądz od 14 chodzi- ciekawe o której do mnie zawita- sama będę bo mój mąż w pracy jutro cały dzień :/
Dobranoc brzucholki kolorowych snów.

• Mamusia
Witam z rana
I zostalam sama w domu moj do tesciow na caly dzien pojechal ja mam niby dojechac tak 13/14 zobacze czy bedzie mi sie chcialo. W nocy spadl snieg i jakos jak patrze przez okno nie mam ochoty wychodzic na zewnatrz.

Wogole mialam jakies koszmary nad ranem jak sie obudzilam to mialam tak tetno przyspieszone i bylam zdenerwowana ze i udzielilo sie to maluchowi bo zaczal sie krecic. Ja zasnac nie moglam taka spieta bylam. Snilo mi sie cos z praca gdzie pracowalam i potem cos o nawiedzonym domu. Same glupoty.
Nie wyspalam sie szyja mnie boli jakbym ja skrecila, glowa ciezka i do tego pobolewa lewa str ciala.jakby zaczynaly nerki dawac znac (mysle ze to przez te leukocyty w moczu bo podobno bardzo duzo ich bylo) Od wczoraj lykam Zurawit. No nic ide cos przekasic, wypic cos na rozgrzewke i czas sie ubrac.

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Mi tez sie pierdoly same snily... 😞((

A co do tego ksiedz, ro wiecie, chodzi mi o sam fakt..bo mnie wkurzyl 😉)

Test chce zrobic, zeby schowac na pamiatke 🙂 no i zeby miec pewnosc ze nadal w ciazy jestem ☺️

Sandra na pewno jestes i bedzie teraz dzidzia sie dobrze roziwjac 🙂 Zobacz masz juz coreczke i donosilas ja wiec i tego maluszka donosisz i bedzie wszystko dobrze.

Hej mamuśki 😉 a ja dziś wyspana jak nigdy, pospaliśmy do 9 😉 choc w nocy Mała znów płakała ale mąż się nią zajął żebym się mogła coś przespac bo tamtej nocy zasnęłam dopiero o 5 nad ranem 😮 Aż się zdziwiłam bo wstawał dziś o 4 nad ranem do pracy!

Sandra ja też mam wizytę 27 🙃 A skoro masz już wysprzątane to zapraszam do mnie, właśnie się wzięłam za tą niewdzięczną robotę 😁

Oochoty na igraszki też w ogóle nie mam 😲 😲 Niby mój M. rozumie ale czasem ma chcicę nie do opanowania hehe, no raz na jakiś czas się muszę poświęcic 😁 😁

• Mamusia
Witam was mamuśki 🙂
Ja już po obiadku, mieszkanie z grubsza wysprzątane-szczerze gdy nie odwiedza mnie moja chrześnica to wystarczy samo odkurzanie i przetarcie kurzy.
Gdy Lusia przychodzi to mam do czyszczenia wszystkie powierzchnie szklane i błyszczące-żałuję że mam ich tyle, gdy pomyśle o swoim bobasku, mam meble w kuchni na których każdy odcisk widać, a Lusia upodobała sobie zostawiać "ślady" lustra tez nie omija. O rozdeptanych chrupkach nie wspominam 😁

Księdza jeszcze nie ma i tak zastanawiam się o której do mnie dotrze.

• Mamusia
Heheh, Pan Ksiadz Proboszcz mi odpisal 🤪,że mial pragnienie poblogoslawic wszystkie mieszkania, i to pewnie z winy ministrantow do nas nie wpadl.. 🙂) sie usprawiedliwia 😜P
I teraz przylezie tylko do nas i suma sumarum pomysli, ze jakas "moherowa" jestem, a ja nie wiem kiedy w kosciele ostatni raz bylam 🙂 ale co mnie ominal, to nie moglam sie opanowac, zeby go o tym nie poinfiormowac..

Nenia śliczny brzusio!! Rośnie jak na drożdżach 🤪 a niedawno pisałaś że jeszcze brzucha nie masz 😉

Ja nie wiem kiedy bedziemy miec księdza po kolędzie, może jutro się dowiem! Ale szczerze to wolałabym żeby w ogóle nie przychodził, nie znoszę takich odwiedzin, a najgorsze że mu jeszcze trzeba do koperty dac 😠 😠 ciekawe za co!! 😠

Ja już posprzątałam, mam zamiar jeszcze ciasto piec ale czekam na męża jak wróci z pracy i mi zakupy zrobi bo nawet nie mam z czego pichcić 😉

Nenia napisał(a):
niunia99 napisał(a):
Nenia i jak Ty młodo wyglądasz 🤪 🤪 🤪 normalnie 17stka 🤪 🤪

każdy mi to mówi, a tu 31 po karku skacze 😉

Nie ważne ile się ma w metryce ale na ile się czujemy 🙃 😉

• Mamusia
niunia99 napisał(a):
Nenia napisał(a):
niunia99 napisał(a):
Nenia i jak Ty młodo wyglądasz 🤪 🤪 🤪 normalnie 17stka 🤪 🤪

każdy mi to mówi, a tu 31 po karku skacze 😉

Nie ważne ile się ma w metryce ale na ile się czujemy 🙃 😉