Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anett napisał(a):
no nie schizuj sie ja tylko napisalam co to moze byc tym bardziej jak piszesz ze sie pukasz w nerke i boli 🙂

Juz sama nie wiem teraz sie popukalam i nie boli 🤢 🤢 wczesniej troche jakby pobolewalo. Jak nadal bedzie dawalo znac to wybiore sie do lekarza i tyle. Poki co jutro planuje lezec caly dzien wiec moze wyleze chorobsko czy co to tam jest.

• Mamusia
Dominika373 napisał(a):
katiaa85 napisał(a):
Dominika373 napisał(a):
No zobaczymy 🙂 Ja też obstawiam, że urodzę później. 😁

Masz jakies przeczucia co do plci? Imie wybrane ?:P 😜 😜

Ani przeczuć, ani imienia... 😞

W sumie jeszcze masz czas ;D 😎 😎 🙃 🙃

• Mamusia
no odpoczywaj sobie 🙂a ja dzisiaj doznalam dziwnego przypadku..wczoraj bardzo bolaly mnie nogi ale to tak ze nie mialam sily wlozyc ich na lozko i dzisiaj od 7 rano bylam na nogach ale musialam dobrze wygladac bo jechalam cos zalatwic i zalozylam wysokie buty naprawde wysokie i po powrocie jak juz je zdjelam nogi nie bola...normalnie ja nie wiem czemu tak sie stalo moze krazenie bylo inne i troche mi sie poprawilo 😮

• Mamusia
Anett napisał(a):
no odpoczywaj sobie 🙂a ja dzisiaj doznalam dziwnego przypadku..wczoraj bardzo bolaly mnie nogi ale to tak ze nie mialam sily wlozyc ich na lozko i dzisiaj od 7 rano bylam na nogach ale musialam dobrze wygladac bo jechalam cos zalatwic i zalozylam wysokie buty naprawde wysokie i po powrocie bol jak juz je zdjelam nogi nie bola...normalnie ja nie wiem czemu tak sie stalo moze krazenie bylo inne i troche mi sie poprawilo 😮

Byc moze to przez krazenie. A czesto nosisz wysokie szpilki? Bo ja slyszalam jak kobiety czesto nosza szpilki to w ciazy tez powinny nosic bo wlasnie wtedy maja problemy z nogami.

Dominika373 napisał(a):
niunia99 napisał(a):
Witaj Dominika, w końcu się ktoś pojawił z moich stron 😉 😉

Też Kraków? 😉

Okolice 😉 a Ty młodziutka jesteś, mój brat jest w Twoim wieku 😉 tzn ja też do starych się nie zaliczam 😁 😁

• Mamusia
Hej mamusie,

Witam nowa mame 🙂

Ja dzis znow bylam w drodze i wreszcie mialam okazje nadrobic zaleglosci w waszej korespondencji. 🙃 🙃

Nenia super brzusio i bardzo ladne zdjecie. 🙂

Ja w obcasach juz nie biegam, chociaz czasem nachodzi mnie ochota by je zalozyc. Zazwyczaj jednak mam zbyt dlugie trasy i bardziej bym sie w nich umeczyla... 🤢 🤢

U mnie spokoj. Synek czasem sie kreci, ale bardzo grzeczny dzis jest 😉 😉

Nic to dziewczyny, zycze Wam milego weekendu... Trzymajcie sie. 😘 😘

• Mamusia
Hey... a ja sama nerwowka....
Faceci to palanci!!! Nie obrazajac ogolu.

Wczoraj do mojego meza przyszedl kuzyn... no i wypili sobie poloweczke i stwierdzili, ze ida po druga , a ja w tym czasie kladlam mlodaspac.. A ze nie przyszli przez 15 minut to sie polozylam i usnelam...
Budze sie o 24 chlopow nie ma, sprawdzam w kuchni, u babci w pokoju no i dupa...Dzwonie na meza tel. zostal w domu. Dzwonie na kuzyna chyba z 14 razy, wypisuje smsy.. No to z nerwow juz ryczec zaczelam, zoladek mnie zaczal bolec...Stoje jak kretynka w oknie, poszlam go poszukac czy go na klatce nie a...

Po jakihs 30 min w koncu kuzyn oddzwonil a oni co?? Poszli sobie na impreze, ktora mamy 5 minut od domu... i sru... Uwierzcie, ze jakby nie ta godzina no i nie mialam mloej z ki zostawic to bym sie ubrala i tam wpadla i porzadek z nim zrobila... 😞 Normalnie wszystko mnie z nerwow boli..a on sie bawi w najlepsze!!!!

a najlepsze, ze dzwonilam juz troche czasoo temu i jakos nie ma ochoty wrocic... tak wiec nie wiem gdzie bedzie spal. bo dziwnym trafem pokoj sie zamknal na klucz...

• Mamusia
Witam nową mamusię na forum 🙂
Wstałam na siku i teraz zasnąć nie mogę :/
Może zjem bułę z masłem i miodem, zapiję ciepłym mlekiem to mnie sen znuży jak nakarmię głodomora który mieszka w moim brzusiu.

Sandroos faceci tak maja. Ostatnio mój mąż pojechał do z przyjacielem do jeszcze jednego przyjaciela-takie trio- pocieszać go bo spotkało ich to co nas zeszłego roku. Miał tam być góra 4 godziny. Budzę się na siku a to 0:20 to dzwonię do niego gdzie jest bo rano na badania miał jechać ze mną. Po 20 minutach był już w domu. Czasem jednak bywa grzeczna ta moja chłopina 🙂

Dzięki za opinie co do mojego zdjęcia-milo usłyszeć komplementy 😁

• Mamusia
Dobry z rana brzusie
My dzis taka noc mielismy ze szok. Po 4 rano obudzilismy sie z moim M i do 6 zasnac juz nie moglismy i zastanawiamy sie co robic wiec Kasia stwierdzila ze jest glodna i poszla zjesc jablko a moj probowal spac wiec i ja sie zmusilam i lezalam. Nawet maluch sie przylaczyl do niespania skoro rodzice nie spia to co tam on tez nie bedzie i kopal dosc wyraznie ze teraz to juz go normalnie czuje a nie tylko jak reke przylozylam. Ale fajne uczucie takie inne 🙂 🙂 nawet moj czul te kopniaki.
W koncu zasnelismy jakos po przewracaniu sie z boku na bok.
a rano wstalismy po 8.30 na sniadanko pizza byla wiec spoko luz i zostalam sama w domu bo moj musial jechac gdzies z tesciem. Troche nieskladnie napisalam ale to tyle narazie.

Aha dzis juz mnie nic nie boli w okolicach nerek, wogole nic nie boli wiec nie bede lezakowac. Nie wyleze w lozku wiec wstaje 😁 buziaki i pobudka spiochy 😁 😁 😎 😎 🙃 🙃 😮