Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Co do tych ubranek mnie sie zawsze takie ciuszki podobaly i podobaja 🙂 Ale czy ubralabym w to dziecko nie wiem moze jedynie na jakas okazje a tak to jednak wspolczesnie bede ubierac :P
Ja dzis jestem nie do zycia. Glowa pobolewa ciagle spac sie chce a zasnac nie moge. mysle co by zjesc a na nic ochoty nie ma. 🥴 🥴 🥴 Ide zobaczyc co jest dobrego i znowu troche poleze. Wogole dostalam jakis czas temu taka wysypke plamkowata na nogach i mam nadzieje ze mi to zejdzie. Nie swedzi ani nic tylko nogi sa w plamkach jak u dalmatynczyka 😠 😠

• Mamusia
marta89 napisał(a):
Czesc mamuski 🙂

mi poworcily poranne mdlosci i wymioty 😞 😞 😞 to normalne? czy moze cos jest nie tak jak byc powinno? jak myslicie mam zaczac panikowac?u mnie panika szybka jest

A jednak nie jestem nienormalna 😁 Dzis dzien przywitalam sesja nad kibelkiem... Kilka dni temu mialam to samo... To chyba jednak normalne... 🙂

• Mamusia
marta89 napisał(a):
midorada przypomnialy mi sie poczatki.... 😞 a juz mialam miesiac spokoju 😞

Ja tez mialam spokoj od swiat... W swieta jeszcze mi sie kilka razy zdarzylo rano albo wieczorem, a potem nic... Cieszylam sie, ze ten czas juz za mna, a dzis rano mialam powrot do przeszlosci... W zeszlym tygodniu tez mnie dorwalo. Sa to jednak takie "jednorazowki", ale co sie przy tym mecze to sie mecze i do tego caly dzien juz mam rozwalony, bo nie moge uwierzyc, ze to jeszcze nie koniec!!! 🤢 🤢

Oj widzę że tu same parszywe humory! U mnie też nie najlepiej, zła chodzę bo mi się mama miała zając dzieckiem żebym coś w książki spojrzała to musiała gdzieś jechac....
No i siedzimy teraz same bo mężulek w pracy....

Co do tych ubranek to mi się podobają, nawet byłabym skłonna założyc coś takiego mojej nienarodzonej księżniczce na chrzest ale na codzień bym jej czegoś takiego nie zakładała 🙂

Dziewczyny współczuję Wam tych wymiotów, mnie na szczęście większe przygody dośc omijały, i chwała bogu bo nie wiem jak bym się Patrycją zajmowała...

Tyssiiaa napisał(a):
Sylwia podrzuć mi Patrycję chętnie się nią zajmę 🤪 🤪 🤪

Ojjj nie wiem czy byś to małe ziółko pobawiła dłużej jak godzinkę hehe
Właśnie mi zasnęła więc mam chwilkę wytchnienia... i kurcze nosi mnie na frytki tylko mi się robic nie chce....

Ja mam wieeelki brzuch od frytek, chyba przesadziłam z ilością ☺️ ☺️
Aneta to co Ty w nocy bedziesz robiła jak całe popołudnie przespałaś??? 🤪 Ja mam zawsze problem w nocy jak się położę w ciągu dnia