a ja miałam moją 2,5-roczną siostrę dzisiaj też i wycisk z dwójką jest 😁 u nas jest tak,że dzidzia się pod taty ręką uspokaja ale zdarzają się i harce i nie ma problemu,żeby tata nie czuł 🙂
to fajnie ma Twoj MEN, moj tylko marzy o tym zeby juz zobaczyc juz poczuc, i najchetniej to już by z dzieckiem grał w piłke... eh... a to nie takie proste 🤨 najpierw trzeba urodzic, a przede wszystkim doczekac chwili kiedy bedzie juz widac ze dzidzia sie rusza 🙂
dobra Kochane Mamcie,
ja uciekam do czytania poleconej przez Anetke książki, a potem (wyjątkowo dziś szybko) pojde nynac.
Dobranoc i do napisania jutro 🤪
ja się dzisiaj obudziłam jak mój maluch wystawiał mi albo rączke albo nózkę taki kikutek z prawej strony pępka niesamowity widok 😁 obudziłam Roberta a on mówi "ale z buta mały wjechał" i pózniej cały brzuch mi falował ,że aż się oboje nie mogliśmy nadziwić ile ten maluszek musi mieć w sobie energiii 😁
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
kozinka
u nas jest tak,że dzidzia się pod taty ręką uspokaja ale zdarzają się i harce i nie ma problemu,żeby tata nie czuł 🙂
Gość
Gość
ja uciekam do czytania poleconej przez Anetke książki, a potem (wyjątkowo dziś szybko) pojde nynac.
Dobranoc i do napisania jutro 🤪
sandroos
Tyssiiaa
Gość
Moja ma jeszcze oczy jak 5 złotych 🤪 toż to dla mnie szok nie jest 😁
sandroos
Hahaha 😁 ja koncze ogladac na wspolnej i tez spac ide..