Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
widzę że znów naskrobałyście no ale jakoś poczytałam wszystko hihi.
Ja wczoraj u kumpeli się zasiedziałam i jak wróciłam to kolacja mycie, więc już nawet kompa nie włanaczałam 🙂
Dziś mam do pilnowania chrześnicę więc popołudnie z głowy 🙂, bo męża siostra jedzie juz ostatni raz do lekarza no i ciekawe czy jutro już ją weźmie do szpitala na rodzenie hehe 🙂
Na obiad dziś gołąbku u mnie wczoraj mama zrobiła i mi przyniosła 🙂
Pogoda u nas też brzydka pochmurno i wieje ale byłam już na spacerku 🙂
A ktg u nas robią dopiero pod koniec ciąży 🥴

Sandra: super że z dzidzią wszystko oki 🙂
Anetka: mamy tego samego dnia wizytę, też już się nie mogę doczekać.
Maju: Wózek Maxi Cosi super, jednak ja postanowiłam że w 2 tys. muszę się zmieścić z wózkiem, no i muszę mieć koła pompowane bo nie mam drogi do domu z asfaltu tylko polną dróżkę, utwardzoną dachówkami 😮 więc piankowe koła szybko by mi się zdarły

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anetka a nie masz żadnej piwnicy ani nic?
No ja na szczęście mam domek więc schody odpadają 🙂

A ja się ciągle nie mogę zdecydować czy lepszy taki wózek na dużych kołach 14 cali
http://www.smyk.bydgoszcz.pl/sklep-internetowy/produkt-2975-NAVINGTON_CARAVEL_SPACEROWKA_SPINAKER_GONDOLA_GENUA.html

czy taki http://www.roan.pl/index1.php?p=mar

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Kasia a patrzyłaś już na jakieś łózeczka? 😁

NIe bo nie szukam lozeczka dostaniemy razem z materacykiem odd szwagierki moj tata chcial dla malej zrobic kolyske ale nie chce kolyski bo ile takie dziecko w niej polezy? Powiedzialam ze jak chce cos malej zrobic niech zrobi komode na ciuszki 🙂 Zobaczymy czy zrobi.
Ide spac moja mala jakas dzis spokojna wiec i ja sie poloze troche.

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Kocik napisał(a):
Wiolka napisał(a):
Kocik a no przyjezdza moja rodzinka pod koniec czerwca ale nie beda leciec przeciez z wozkiem 😁 chociaz moze to nie glupi pomysl kurna, jzu sama nei wiem.... siedze, szukam i coraz bardziej sie wkurzam 😠

pewnie że może to nie byc głupi pomysł ile ludzi na wakacje z dziećmi lecąc biorą wózki i do bagażu trochę dopłacają ale skoro to aż taka różnica w cenie to warto pomyśleć 🙂

zmykam bo zaraz koleżanka przychodzi, a czekam na nią bo wtedy lody zjemy 🙂 🙂hihi no nie tylko dlatego na nią czekam 😁
do zobaczyska

No na pewno nie da rady bo ja chce 3w1 a nie parasolke 😜 😉

o taki na przyklad http://www.istra-webshop.com/proizvodi/kolica/djecja-kolica-ovo-brevi-3461441/

hehehe no domyślam się że nie ma to być parasolka 🙂 ale podpytać zawsze warto 😉 kto pyta nie błądzi a i za pytania się nie dopłaca 😁
kurcze ależ te wózki teraz wypasione są....czegóż to one nie mają....normalnie turbo doładowanie hihihi

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
O nieeee zaczął prószyć śnieg
Nie Lubie 😮

u nas też nieciekawa pogoda..szaro i lekko pruszy....nosa z domu nie chce się wytknąć. dobrze że wszystko na obiadek mam a na śledzika dziś mężusia wyśle po pracy żeby coś kupił w tesco bo sister z mężem przychodzą więc na ząb coś wypada mieć 🙂

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):
tysia cos dla ciebie 🙂 co sadzisz?

http://allegro.pl/17el-lozeczko-szuflada-materac-posciel-haft-i2106995697.html

mnie sie bardzo podoba komplet fioletowy 🙂

też podejżałam 🙂 hihi
śliczny zestaw aż sobie w obserwowane wstawiłam 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
no łozeczko piękne z tym ,że własnie mi się podoba z klupsia :P

ja niby od koleżanki mam dostać z klupsia szafe i przewijak ale i tak bym musiała dać do stolarza do odnowienia ale jak bedzie w ostateczności to czas pokaże.
póki co wpadłam na takie łóżeczko i całkiem nawet nawet mi się wydaje:
http://tablica.pl/oferta/nowe-lozeczko-radek-vii-szuflada-6-kolorow-materac-gryko-kokos-gwarancja-gdansk-IDs7Cz.html

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
oj to też oglądałam bardzo mi się podoba 🙂 tylko nie wiem jaki materac do tego? tu jest w zestawie a słyszalam ,że lepszy tylko kokos gryka... 😜

no tu niby taki właśnie w zestawie jest 🙂 zrobi się cieplej to podjadę tam obejżeć to dam wam znać czy w realu też tak ładnie wygląda 🙂

• Mamusia
Emi nie mam piwnicy mam za to strych na 4 pietrze he he 😁ale stelarz zawsze moge zostawic w aucie w bagazniku bo mam kombi 🙂a ja od dzis sie przenosze do sypialni wywietrzona piecyk przy takiej temperaturze ogrzewa oby dwa pokoje a wiec dzisiaj spie na wielkim lozku bo z corka noc mialam do dupy 😜

• Mamusia
Wróciłam już z pracy, szczęśliwie wywinęłam się z obecności na szkolnej dyskotece - jak miło 😁 posiedzimy sobie dziś na spokojnie w domu i pooglądamy we dwoje/troje Captain America - ciekawa alternatywa, lepsza niż ten hałas w szkole, spocone i śmierdzące dyskotekujące jednostki, przeciągi. Mam nadzieję, ze moje dzieciaki się nie pozabijają 😁
Bylam dzis u dyrektora na rozmowie, czy mogę dziś nie przyjsc. Niby pozwolił ale kręcił nosem jak nie wiem, a później mi powiedział, że nie podobają mu się krótkie tygodniowe zwolnienia i jemu najbardziej pasowałoby, zebym poszła na dłuższe zwolnienie już. Bezpośredni facet co...? Ale wkurzył mnie 😠 i posmutniałam bo tak naprawdę okazuje się, że mało tam jestem potrzebna. Tylko pytanie komu jestem niepotrzebna, bo dzieci będą przeżywały, codziennie z uśmiechem witają "ooo, pani Dorotka jest!" A i ja lubię do ludzi, zwłaszcza tych małych i chciałam jeszcze trochę pochodzic normalnie do pracy. Tak mi przeszła przez myśl odwdzięczenie się za te stresy i nieprzyjemności, które mi szef funduje (np ogłosił radzie rodziców że będzie zmiana wychowawcy w mojej klasie, powiedział kogo wybrał na zastepstwo, a mnie nie poinformował - najpierw cała szkoła, a potem na samym końcu ja - w sumie to dziś mi o tym powiedział dopiero, a szkoła wie od miesiąca) - może pociągnę jeszcze trochę tygodniowe zwolnienia.... 😉 złośliwiec się we mnie budzi w takich sytuacjach

• Mamusia
Mi w pracy powiedzili.. nikt mi pomnika nie postawi za to, że dłużej w pracy zostane..widzieli jak się męczę.. i tak właśnie jest. Idź Dorotka na zwolnienie, mówie Ci 🙂
O tym zwolnieniu to wiadomo, że tak lepiej, bo dzieci na stale beda miały lekcje, nie będą przepadały.. to nie znaczy, że jesteś niepotrzebna.. :*
chociaż o zmianie wychowawcy mógł Cię osobiście jako jedną z pierwszych poinformowac..

• Mamusia
Idę jutro do mojej pani doktor i zobaczę, może rzeczywiście sobie pójdę już... 😞 Zresztą jakoś nie najlepiej się czuję, od rana boli mnie brzuch na dole, nie wiem czy już się martwic, czy jeszcze się wstrzymac trochę. Coś ciężko mi się chodzi. A pomnika to rzeczywiście nie postawią 🙂
Musiałam się trochę wyżalic, dzięki za wsparcie 🙂