Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Zauważyłam że rozmawiałyście o wózkach, ja rozglądam sie za x landerem z kolekcji 2011 (bo ta nowa jest bardzo droga i kolorystyka też mi nie odpowiada) algo espiro vektor pro.
zastanawiam sie czy zwracać uwage na to czy spacerówka przekręca się w obie strony, czy się tego używa?

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mikula napisał(a):
Kozinka podejrzewam że mała bedzie długa bo na ostatniej wizycie gin powiedziała że ma wyjątkowo długie nogi, ja się śmieje że to po tacie bo on ma 2 metry wzrostu.

Mi tez powiedział, że mała ma długie nogi 🙂
no ale ja mam 1.75 a mąż 1.91 więc Pola na pewno się długa urodzi 🙂

• Mamusia
Obiad gotowy 😁
Moja mała tak się ułożyła że mnie po bebechach kopie-dziwne uczucie.
Ja mam kupowanie pościeli z głowy, moja kochana siostra da mi wszystko po swojej córci, ubranek tez nie kupuję tyle od niej ich dostanę 🙂

• Mamusia
Omijam Was troszki jak czytam, bo jeszcze na tym etapie nie jestem 🙂)
Jeszcze mam czasoo a czasoo na wybieranie 🙂 a poza tym jak bedzie córunia, to wszystko mam praktycznie...

Brakuje mi wozka i lozeczka, ale pewnie kupie uzywane, bo jakos tak wiecie, przy drugim dziecku inaczej sie jednak podchodzi... a moze akurat komus dziecko wyrosnie 🙂)

Matko boska, kaszel mam jak stary gruzlik 🙂 Tak mi wszytko schodzi....Jutro mam urlop wiec ide sobie badania porobic 😁

Hej brzuszki widzę że temat zakupów na tapecie 🙂 ja na szczęście za wiele kupowania nie bede miała więc też tak z grubsza patrzę o czym piszecie 🙂 z grubszych zakupów to chyba tylko łózeczko dla starszej córy a to które jest zostanie drugiej córci.... no i kosmetyki i coś dla mnie do szpitala i chyba wsio 😁

• Mamusia
My też już po obiadku, pizza się udała ale z M. się pokłóciłam i smutno teraz mi troszke 😞
Jeśli chodzi o ubranka to ja wszystkie kupiłam używane i jestem mega zadowolona.
Najwięcej mam na 62, ale parę na 56 też mam w razie co, zaopatrzyłam się też już w pare na 68 i nawet 74, maluszek szybko będzie rósł a mi po sklepach pewnie nie bedzie chcialo sie co rusz latac 🙂

Tyssiiaa napisał(a):
Dziewczyny u mnie w tesco osiedlowym jest Lovela 1,8 kg za 15 zł i płyn też za tyle 🙃

Ja piorę w Dzidziusiu i też zadowolona jestem a cena przez połowę 🙂

Tyssiiaa napisał(a):
no dzidziuś też dobry ale u nas jest róznica 3 zł 😠

pycha ta pizza pierwszy raz ją kupiłam i jest rewelacyjna to ciasto ☺️ ☺️

Mnie nosi na te muffiny o których Maja pisała ale znów zapomniałam foremek kupic 😠
A jaką kupiłaś? Ja ogólnie nie jadam kupionych, wolę sama zrobic 😉

A co do proszku to bym się nie zastanawiała skoro tylko 3 złote różnicy 😁

• Mamusia
a ja bylam z corcia w biedronce i kupilysmy mufinki..Maja to podobnie jest u mnie ze wzrostem ja mam178cm a moj Adam 190cm a wiec male dzieci nie beda chociaz corke urodzilam 55cm i 3300 wazyła...moze nie ma czym sie sugerowac czas pokaze 😁