Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Maja ale narobiłaś mi apetytu 🙂 uwielbiam takie domowe zapiekanki 😉

Sandra a co to za pływanie w strojach?

a ja padam, część szafy spakowana, hehehe a śmiałam się ze nie pozwolę nikomu spać puki całej nie poukładamy ale kręgosłup daje się we znaki więc muszę odpuścić....no nic jutro powolutku będę sobie dokańczała.

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny ile w PL sie lezy w szpitalu po cc? Wie ktoras? Tutaj jest az 7 dni i pamietam ze kurwicy dostawalam bo 5 dnia smigalam juz normalnie i sie wsciekalam ze jeszcze 2 dni musze przesiedziec jak w wiezieniu.

Teraz postaram sie wypisac na wlasne zadanie oczyuwiscie jezeli bede sie czula na silach 🙂

• Mamusia
sandroos napisał(a):
A od dwoch lat morsidla organizuja w taki sposob dzien wiosny.. 🙂
Kapiel w przebraniach, smiechu co nie miara 🙂

należysz do klubu morsów??o kurcze 😉 ale chyba w ciąży to niezbyt zdrowo się 'moczyć' w takim zimnie?czy nie?

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Dziewczyny ile w PL sie lezy w szpitalu po cc? Wie ktoras? Tutaj jest az 7 dni i pamietam ze kurwicy dostawalam bo 5 dnia smigalam juz normalnie i sie wsciekalam ze jeszcze 2 dni musze przesiedziec jak w wiezieniu.

Teraz postaram sie wypisac na wlasne zadanie oczyuwiscie jezeli bede sie czula na silach 🙂

chodzi ci o cesarkę? moja szwagierka leżała aż 2 dni...i aż byli zdziwieni że tak szybko

• Mamusia
W ciazy sie nie kapie, choc w czw ide do gina i zapytam czy mozna czy nie mozna. ale u nas to nie zabdany temat i nie ma nigdzie informacji bo szukalam... 😞
W Karpaczu sie troche pod wodospadem pomoczylam....

Ogolnie w Rosji ciezarne wchodza sobie do przerebla na kapiel, razem z malymi dzieciakami... 🙂 ale ruskie inny klimat 🙂

A co do ciecia to roznie 3 dni zazwyczaj, ale jesli nic sie nie dzieje, a kobiety tlumnie chca akurat rodzic to i po dwoch dobach sie zdarza ze wypuszcza

• Mamusia
ja po sn wyszłam po 3 dobach,a znajoma rodzila niedawno i wyszła po 2 dobach 🙂 więc albo zależy jak chcą puścić,albo były tłoki na porodówce 😁 wiem,że jak ja rodziłam to sale były puste i ogólnie nie było jednego wielkiego płaczu dzieci 😁 tylko ta kobieta miała nerwowe dziecko,która leżała ze mną na sali,ale ona potem wyszła i miałam sale dla siebie 🙂 a moja tylko spała i jadła 😁 nie to co teraz,teraz nie chce ani grzecznie spać w dzień ani grzecznie jeść 😁

• Mamusia
sandroos napisał(a):
niom, zdecydowanie... a pozniej dostaniesz jakiegos zakazenia, albo rozejdzie sie rana.. i wez sie pros o pomoc lekarzy...

no dokładnie...ja to bym się przywiązała do łóżka żeby mnie tak szybko nie wypisywali hihihi 🙂 🙂 no ale cóż można zrobić? niema jakiegoś zabezpieczenia że np do 3 dób muszą przetrzymać?

• Mamusia
kozinka napisał(a):
ja po sn wyszłam po 3 dobach,a znajoma rodzila niedawno i wyszła po 2 dobach 🙂 więc albo zależy jak chcą puścić,albo były tłoki na porodówce 😁 wiem,że jak ja rodziłam to sale były puste i ogólnie nie było jednego wielkiego płaczu dzieci 😁 tylko ta kobieta miała nerwowe dziecko,która leżała ze mną na sali,ale ona potem wyszła i miałam sale dla siebie 🙂 a moja tylko spała i jadła 😁 nie to co teraz,teraz nie chce ani grzecznie spać w dzień ani grzecznie jeść 😁

hehehe za dobrze byś chciała żeby ciągle tak cacy było 🙂 hihihi no ale tak to już jest 🙂 mój też łobuziak był i w sumie nadal jest 🙂

• Mamusia
sandroos napisał(a):
niby 48 h musi uplynac, ale wiecie jak jest. jak tlok na porodowie to wszystko sie nagnie 🙂)

hm...no właśnie....
zmykam brzuszki bo tak mnie kręgosłup nawala że muszę się położyć.
spokojnej nocki 😘 😘 😘

• Mamusia
ja własnie wróciłam z miasta byłam odebrać zamówienie które składałam po południu a ,że chyba wszystko mieli w aptece to po 2 godzinach miałam do odbioru i tak oto zakonczyłam zakupy z wyprawką dla Adasia! dla siebie musze jeszcze tylko jakiś szlafrok do szpitala i gitarka gra 😁 😁

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
ja własnie wróciłam z miasta byłam odebrać zamówienie które składałam po południu a ,że chyba wszystko mieli w aptece to po 2 godzinach miałam do odbioru i tak oto zakonczyłam zakupy z wyprawką dla Adasia! dla siebie musze jeszcze tylko jakiś szlafrok do szpitala i gitarka gra 😁 😁

w biedronce widzialam ladne kolorowe szlafroki 🙂 ale za ile to Ci nie powiem,bo ja mam nowiutki raz założony w szpitalu przy pierwszym porodzie więc nie szukam i nawet nie oglądam,ale wiem,że mi mignęły ładne frotkowe 😉

• Mamusia
mniam kakaooooo chyba zaraz też zrobie 😁

ale mam ochotę dzisiaj na śledzie w śmietanie 🤔 hahaha mega ochota!! a do sklepu w 15 min się nie doczołgam 😁 no własnie jakiś zwiewny szlafroczek bym musiała mieć 😜 co by wieloryba zakryć 😁