Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
mniam kakaooooo chyba zaraz też zrobie 😁

ale mam ochotę dzisiaj na śledzie w śmietanie 🤔 hahaha mega ochota!! a do sklepu w 15 min się nie doczołgam 😁 no własnie jakiś zwiewny szlafroczek bym musiała mieć 😜 co by wieloryba zakryć 😁

e tam,wybierz zwykły 🙂 ja mam taki do kolan bez brzucha 🙂 bo pamiętaj-nie ma co wora kupować jak tylko na porodówce Ci go brzuszek podniesie troszkę a poza porodówką już bez brzuszka to jeszcze go włożysz,a jakiegoś wora kilka rozmiarów większego to już nie 🙂

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
no wlasnie dlatego szukam jakiegoś 😁 może przejde się do biedrony! wkoncu to tylko na raz bede mieć! 😁 po domu nie chodze w szlafroku 😲

ja też nie chodzę w szlafroku,ale widzisz,ja już drugi raz założę 😁 a była mowa że też na raz tylko 😁
to znaczy ja wiedziałam,że będzie drugi raz,ale mąz nie wiedział 😁
no i leży mi ten szlafrok w szafie i w razie czego mam 🙂 mama jak była na operacji we wrześniu to jej dałam bo mi leżał,ale przynajmniej jest,nie trzeba latać i kupować 🙂 a dałam na targu za frotkowy 25-30zł 🙂

• Mamusia
Dzień Dobry 🙂 ja wczoraj bardzo szybko zasnęłam byłam wykończona tym układaniem ciuchów a przecież to nic takiego, ja nie wiem co będzie ze mną za miesiąc hę hę. A teraz mnie głód obudził ale murze wytrzymać bo na te wyniki idę dziś w końcu, zawsze tak mam ze jak wyniki to ja nad ranem wielce głodna hę, a mały jeszcze puka mamo jeść no ale trudno 😞

• Mamusia
cześć brzucholki 🙂
Emi wiem o czym mówisz, ja wczoraj można powiedzieć że połowę zrobiłam/zrobiliśmy a myślałam że kręgosłup mi pęknie...nie mogłam się w łóżku nawet przekręcić....
Justyna jaki śliczny awatarek 😉

co do 3-go dziecka to gdybym miała parkę to tez czułabym się spełniona i nie myślałabym o kolejnym. na dzień dzisiejszy mam mieszane uczucia. szkoda że cała ciąża nie trwa połowy z tego 🙂 ale nie powiem - córcia nam się marzy więc kto wie.... 😜 😜 😜 czas pokaże. na razie nie mogę się doczekać tego kluseczka 🙂

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Ja 3 dziecka tez absolutinie nie chce, maz nie jest tak kategorycznie do tego nastawiony ale to nie on bedzie w ciazy, nie bedzie karmic ani rodzic wiec nie ma nic do gadania 😁

tak,nie on przebiera,karmi,bawi,usypia i nie siedzi udupiony w domu 😮 🙂 🙂
on tylko ma kilka sekund przyjemności i przeważnie na tym się kończy jego ojcowski obowiązek 😁 mi jak się trafi to się trafi,ale zaraz po porodzie planuję iść do lekarza po antykoncepcję 🙂 też zawsze marzyłam o trójce,ale jednak chyba zostaniemy we 4 😜

• Mamusia
siateczka żył jest Tysia,no i moje białe rozstępy nabierają coraz to bardziej niebieskiego koloru,więc bardziej widać je niż żyły 😁 a na piersiach tylko żyły bo rozstępy tam były może ze 2-4 na każdej piersi zaraz kolo sutka i to od strony pachy więc schowane 😁

• Mamusia
no u mnie też rzeka żył 😁 z właszcza dziwne te żyły na brzuchu ,że tak widać 😮

a co do rozstepów to zauwazyłam ,że z boku piersi własnie przy pachach prawie też mam na prawej 4 takie cieniutkie kreseczki ale to chyba raczej nie uniknione tam 😠 dobrze ze nie widać tylko jak naciągne ☺️

• Mamusia
Hello z rana mamusie :*

Pojechałam autobuskiem na pobranie krwi, wróciłam z butka, bo taka łądna pogoda 🙂
Ale ludzi... masakra tam była!
Ale wiem chyba czemu, w poniedzialek ludzie napieraja do lekarza, dostaja skierowanie i wtedy we wtorek jest szał!
Kiedyś jak bylam w poniedzialek normalnie pustki..
Nastepnym razem znowu ide w poniedzialek..
Jeszcze była babka co sie uczyla krew pobierac.. wiec zanim ta pobrała jednej, to ta druga trzy obsłużyła.. 🥴 🥴

Ja wżeram sniadanko 🙂
A jutro wizyta u gina, Ty Tysia tez nie?
Ktoś ma w czwartek z tego co pamietam 😎

• Mamusia
no na pewno wyjdzie większa piła na brzuchu niż z Klaudią 😁 haha a rozstępy na brzuchu dużo? ja na brzuchu narazie nie mam nic ale na mleczarni widzę ale nie widoczne wsumie takie cieniutkie w poziomie ale tu to chyba każdej wychodzą co?

tak Majka jutro Adaś z Polą znowu będą podglądani 😜 😜

ja mam być w szpitalu koło 11:00 ciocia chce mi zrobić ktg i pózniej idę do niego 😁 😘

• Mamusia
Wróciłam też już z wyników, ludzi też było że hej, a taka głodna byłam, zjadłam paróweczki z bółeczką z pomazanką 🙂, teraz mam jeszcze pączusia i kawkę 🙂 Potem idziemy na imieniny do teściowej więc myślę że jakieś ciacho będzie też 🙂

A co do dzieci to mi się parka marzy, o 3 raczej nie myślę 🙃

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
no na pewno wyjdzie większa piła na brzuchu niż z Klaudią 😁 haha a rozstępy na brzuchu dużo? ja na brzuchu narazie nie mam nic ale na mleczarni widzę ale nie widoczne wsumie takie cieniutkie w poziomie ale tu to chyba każdej wychodzą co?

tak Majka jutro Adaś z Polą znowu będą podglądani 😜 😜

ja mam być w szpitalu koło 11:00 ciocia chce mi zrobić ktg i pózniej idę do niego 😁 😘

Kurka, ja ide dopiero na 16:30.. juz nie mogę się doczekać mojej kochanej niuni 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
no u mnie też rzeka żył 😁 z właszcza dziwne te żyły na brzuchu ,że tak widać 😮

a co do rozstepów to zauwazyłam ,że z boku piersi własnie przy pachach prawie też mam na prawej 4 takie cieniutkie kreseczki ale to chyba raczej nie uniknione tam 😠 dobrze ze nie widać tylko jak naciągne ☺️

Oj Tysia ciesz sie ze tylko masz cieniutkie kreseczki, ja mam cale cycki w rowach marianskich 😞 😞 😞 😞 😞 i dekoltu juz w zyciu nie ubiore 😞