Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja miałam tak,że przy wypisie ze szpitala dostawałam kartkę którą miałam oddać do przychodni do której chciałam i do tej do której oddałam tą kartkę to ta przychodnia wysyłała położną 🙂 a że mieszkałąm wtedy gdzie indziej,ale jeżdżę tam do ośrodka i do gina to tam oddałam przy Klaudii a teraz to nie wiem,bo stamtąd mi tu nie przyjedzie bo nie łaska,zresztą to tylko 7km od tamtej przychodni ale już województwo inne więc tym bardziej powie,że nie i koniec,że przyjedzie pod adres zameldowania więc nawet się nie proszę i poszukam sobie dobrej przychodni tu na miejscu i tu wypełnie deklaracje itd i tu oddam tą kartkę którą dostanę (o ile się nic nie zmieniło w ciągu tych 2 lat) i przyjdzie mi położna z ośrodka do którego się zapisze i problem z głowy 🙂

• Mamusia
no mój lekarz rodzinny i te wszystkie położne doradzały ,że mam sobie wziać jedną bo inne które chodzą to są na zasadzie "za jakie grzechy" i wszystko robią na odpierdal ja deklaracje pobrałam wypełniłam jutro mam przyjść do mojej położnej też przychodzi przed porodem i wszystko mówi coś w stylu szkoły rodzenia a ,że ja do takiej nie chodze to jakieś wskazówki mi się przydadzą a pózniej wiadomo sprawdzi to i owo 🙂

• Mamusia
wrrrr ale mi dziś ciśnienie podnosi moja druga połówka...
ehhh te hormony, każde gówno mnie wkurwia...
Dziś na zakupach Hania przez pępek próbowała chyba wyjść- nie miłe uczucie- aż gulę miałam 😁
spokojnej nocki 🙂

• Mamusia
Dobranoc, choc ja nie spie i pije herbate, a jest 2 w nocy. Nadrabiam Wasze pisanie...

Wiolka je tez ostatnio strasznie senna. I glowa nawala... takie te nasze ciazowe uroki... 🥴

Dostalam dzis emaila, ze idzie moj pakiet powitalny z pampersa - no ciekawa jestem co tam bedzie - pewnie dwie pieluszki dla malego, dwie husteczki i kalendarzyk 😁 😁 Tak to ladnie sie przyszle mamy wita? 😁 No ale zobaczymy... 😉
Misiaka fajowiego dostalyscie 🙂 U mnie misiakow nie rozdaja 🥴

Tysia ta bujaczka (krzeselko - nie wiem jak to sie nazywa), ktora dostalas od siostry jest super. Fajne ma kolory - neutralne - moj gust. 🙂 Jestem troche zaskoczona, ze jest to przydatne od poczatku. Myslalam, ze tak troche pozniej, po pol roku czy jakos tak. ☺️
Fajnie macie, ze tyle prezentow dostajecie. ja wszystko musze kupowac 🤢 🤢 🤢 Ile to kasy na to idzie, a konca nie widac... 🤢 🤢 😲 😲

Czarna daj znac po wizycie... 😘

Aneta jesli mozesz i wiesz gdzie to szukac, to przeslij jeszcze raz linka na te sliczna kolderke i podusie, bo nie moge sie tego dokopac w historii postow. Majka chyba tez zamawiala ten komplet. Dzieki z gory 😘 😘

Teraz juz na serio dobranoc. pa

• Mamusia
Eitam sie i zaraz zmykam spowrotem do lozka 🙂
Tysia co do 'samojebki" to mi sie juz nie chcialo robic.

Czarna daj znac po wizycie a wiesz ze nie masz zdjecia w profilu?

Jesli zas chodzi o polozna srodowiskowa to ja juz mam swoja i bedzie chodzila ta ze szkoly rodzenia a ze jestesmy kolezanki to przynajmniej bedzie milo 🙂 🙂 😆 😆
Zjadlam kawalek chleba i herbatka zaliczona wiec wlacze sobie cicho muzyke i spadam do lozka 🙂 🙃

• Mamusia
Hi 🙂

ostatnio jakoś ciężko mi się wstaje.. mam wrażenie, że mogłabym spac do 12 😮
trzeba sie ogarnąć do Gzeli po wędliny musze skoczyć 🙂
Dziś przyjadą moje meliski, wczoraj już jedne dotarły 🙂 szkoda, że chłodnawo, to jeszcze w nich nie wyskoczę 😠

Midorada http://allegro.pl/iga-antyalergiczna-kolderka-100x135-atest-mikrofaz-i2224041752.html
to ta kołderka, ja ją też zamówiłam 🙂 chociaż na początku Pola będzie w śpiworkach spać, awaryjnie wole mieć i kołdrę, a ta jest supcio 🙂

Idę jeść 😁 😁

• Mamusia
Dzien dobry mamuski!

Ta kolderka jest sliczna ale szczerze mowiac nie wiem po co ja teraz zamawiacie, nie przyda wam sie przynajmniej przez 6/8 miesiecy, najlepiej zaopatrzyc sie w jakis cieply kocyk i spiworki.

Mloda ma czkawke wlasnie 😁 Chyba bede musiala znowu rozmyslac nad imieniem bo mezowatemu jednak bardzo sie imie Viki nie podoba, myslalam ze sie przyzwyczai ale coraz bardziej go to drazni a szkoda bo ja sie juz przyzwyczaiam.Szkoda, ze madralinski sam nic nie wymysli 😠

• Mamusia
ja już też mam kołderki ale to w spadku po siostrzenicy 😜 Wiolka lepiej zakupić teraz u nas nie jest tak ciepło jak u Was nawet latem a poza tym pózniej już są inne wydatki 😜

to widzę z tym imieniem masz przeboje 😁 jak się przywyczaisz do jednego to męzowatemu się nie podoba niech sam wymyśli jak taki mądry 😜

ja właśnie kupiłam sobie płatki górskie i wkońcu zaraz idę zrobić swoją ukochaną gęstą owsianeczkę ahh! 😁

• Mamusia
emi-rose napisał(a):
Dzień Dobry 🙂
Ale się cieszę dziś kumpela urodziła dziś w nocy, tydzień po terminie, mały waży 3700 🙂 wszystko ok, na niczym nie moge sie skupic tylko o niej ciagle mysle

extra 🙂 super, duże gratki dla koleżanki 🙂

ale jaki Ty masz prześliczny avatarek 🙂 napatrzeć się nie mogę 😉
Justyna też właśnie tak samo 🙂 cudne te wasze brzucholki 🙂

• Mamusia
tak poza tym to witajcie 🙂
jak znajdę czas to was nadgonie / choć w to wątpię heheh nie jestem taka dobra jak Dorota która ostatnio tyle miała do nadganiania 🙂

przewiozłam w weekend ciuszki po moim synku i.....oszalałam jak to zobaczyłam na nowo po 10 latach 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
ściskałam chyba każdego bodziaka po kolei 😉 i każde śpioszki....dziki szał 🙂
już nie mogę się doczekać prania i prasowania i układania 😉
w jakim proszku pierzecie??

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
Tysia temperatura na zewnatrz nie ma nic do rzeczy, takiego malenstwa sie po prostu pod kolderka nie kladzie, lepsze sa cieplutkie spiworki.

Emi gratulacje dla kolerzanki!

Kocik ja piore w Persilu sensitiv bo u mnie nie ma proszkow typu Lovela itp.

no właśnie myślałam o Lovelli lub o Jelpie bo pamiętam że w takich prałam ale może coś nowego macie do polecenia 😉