Skocz do zawartości

Czerwcoweczki! | Forum o ciąży

Wiolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dzien dobry 🙂mnie obudzil mały rozrabiaka kopał i kopał a jak wstałam to przestał..juz po sniadanku ogladam 'dzien dobry tvn' i czekam na ten deszcz ktory zapowiadali 🙂
Midorada byc moze od auta ale dzis znow musze wsiasc i jechac , ehhh Adam by sie przydał... 🥴
Tysia trzymaj sie i informuj nas 🙂

• Odpowiedzi 19,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

1698

• kozinka

2123

• Anett

1877

• Tyssiiaa

2838

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Ja już od 4tej w sumie nie śpie 🥴 śniły mi się takie pierdoły ,że szok 🤔
Śniła mi się była od mojego Męża 😁 😁 ja to mam jakieś urojenia chyba 😁 😁 😁
Patrzę na DDTVN i marzy mi się ta plaża w chałupach - walnęłabym się do tej wody 😎
Dziewczynom z Pomorza - ZAZDROSZCZĘ !!!
Mieszkam koło szkoły podstawowej i właśnie wypuścili dzieci na przerwę 🤢
Chyba dostanę do głowy 🤨 🤨 🤔
Chcę wykąpać psa, ale ten cwaniak już wyczuł co się dzieje , bo się skrył za łóżko 😉

Tysia - daj znać co z Tobą kochana !!!
Wiolkka mam nadzieję ze to nie żadna choroba 😮
Aneta Adam niedługo wróci - bądźmy pozytywnej myśli 🙂

Kozinka byłąm w Międzybrodziu Bialskim - coś pięknego, no i oczywiście niedaleko 🙂
Mam nadzieję,że kiedyś się umówimy i się spotkamy, teraz mój Men zapieprza w robocie więc nie da rady a szczerze mówiąc to chętnie pooddychałabym świeżym, górskim powietrzem 🙂 a nie tym smrodem i spalinami 🤢 Piękne jest tam jezioro 🙂 nawet pływałam tam na rowerku 🙂

• Mamusia
Czarna_Mamba napisał(a):
Dzień dobry 🙂

Ja już od 4tej w sumie nie śpie 🥴 śniły mi się takie pierdoły ,że szok 🤔
Śniła mi się była od mojego Męża 😁 😁 ja to mam jakieś urojenia chyba 😁 😁 😁
Patrzę na DDTVN i marzy mi się ta plaża w chałupach - walnęłabym się do tej wody 😎
Dziewczynom z Pomorza - ZAZDROSZCZĘ !!!
Mieszkam koło szkoły podstawowej i właśnie wypuścili dzieci na przerwę 🤢
Chyba dostanę do głowy 🤨 🤨 🤔
Chcę wykąpać psa, ale ten cwaniak już wyczuł co się dzieje , bo się skrył za łóżko 😉

Tysia - daj znać co z Tobą kochana !!!
Wiolkka mam nadzieję ze to nie żadna choroba 😮
Aneta Adam niedługo wróci - bądźmy pozytywnej myśli 🙂

Kozinka byłąm w Międzybrodziu Bialskim - coś pięknego, no i oczywiście niedaleko 🙂
Mam nadzieję,że kiedyś się umówimy i się spotkamy, teraz mój Men zapieprza w robocie więc nie da rady a szczerze mówiąc to chętnie pooddychałabym świeżym, górskim powietrzem 🙂 a nie tym smrodem i spalinami 🤢 Piękne jest tam jezioro 🙂 nawet pływałam tam na rowerku 🙂

to zapewne pływałaś niedaleko mojego domu,bo mój dom rodzinny leży nad samym jeziorem 🙂 jeśli kojarzysz zaporę wodną porąbka-żar to od niej równy 1 km szlakiem pieszym na żar 🙂

• Mamusia
Czarna ale ta woda wcale nie jest taka ciepła...trzeba by się kopnąć do Wioli do Chorwacji tam to dopiero jest woda 😉 co prawda plaże mamy fajniejsze, tylko to słoneczko chorwackie by się przydało 🙂
w Chałupkach fajnie jest , jak na całym półwyspie 🙂 w tym roku moje chłopaki właśnie namierzają się na spróbowanie tego sportu, w końcu tak blisko mamy więc szkoda nie skorzystać 🙂 też oglądam DDTVN 😉 widzę że to nasz wspólny brzuszkowy program 🙂
Aneta, trzeba być dobrej myśli że Adam już niedługo będzie z Tobą/wami 🙂 ale wiem coś o tym że w ciąży facet jest potrzebny bo pierwszą też sama przechodziłam
Maja superaśny brzusio 🙂

• Mamusia
Anett napisał(a):
Kobietki gdzie moge kupic pojemniczek na smoczek bo jak narazie znalazłam tylko na alegro 🙂

myślę że w jakimś sklepie z akcesoriami dla bobasów 🙂 u nas jest Acpol, nie wiem czy znasz ten sklep(czy u was jest) i tam jest generalnie wszystko.
szczerze to większość tam kupuję i mam namierzonych bo na allegro to mam jednak stracha, parę rzeczy kupiłam i fakt, udało mi się, tak jak z tym leżaczkiem, całkowicie nowy 🙂

• Mamusia
giga737 napisał(a):
dziewczyny odp mi na pytanie czy też macie bóle piersi już ? mnie od 2 dni tak strasznie bolą ... juz nie wspomne o sutkach tak jakby mi igly wkladali.... + to że wystarczy ze lekko dotkne i mam wycieki... da sie coś zrobić z bólem ?

no ja takich bóli nie mam,ale jeśli nie masz innych możliwości bólu typu jakieś zapalenia czy inne choroby to chyba jest to naturalne,że piersi napełniają się pokarmem i przygotowują do karmienia 🙂 jeśli bardzo się martwisz to zadzwoń do lekarza czy położnej i zapytaj,ale pewnie powiedzą Ci to samo,no chyba,że wizytę masz na dniach to poproś lekarza by na to zerknął 😉

• Mamusia
giga737 napisał(a):
dziewczyny odp mi na pytanie czy też macie bóle piersi już ? mnie od 2 dni tak strasznie bolą ... juz nie wspomne o sutkach tak jakby mi igly wkladali.... + to że wystarczy ze lekko dotkne i mam wycieki... da sie coś zrobić z bólem ?

mnie piersi już nie bolą, miałam taki moment że czułam jakbym dwa głazy nosiła, ale teraz jest ok. wycieki mam sporadyczne, najczęściej w nocy. ale nie jest tak jak piszesz że wystarczy że dotknę 😉
ale każda z nas przechodzi to inaczej, tyle ile cycków tyle wypowiedzi pewnie by było 🙂

• Mamusia
Hello ślicznotki 😘

Mnie cycuchy nie bolą, mnie nic nie boli 😮
U nas upał masakryczny!!!

My dzis wycieczka do Piły, muszę nas spakowac. Jeszcze myśle poodkurzać i umyć podłogi, bo po gościach wieje sandałem.. syf taki, że ledwo się poruszam..

Emi jaki sen.. 😁 😁 😁 😁 w barze i jeszcze rozruba jakaś!!!
Mi się śniło, że karmiłam moją Polusię, jaka ona śliczna była!!! Słodziaczek 🙂 🙂

Tysia kontroluj sytuację i bądź na czujce 😘
Wiolka bidulu, co to za koszmarna wysypka, skąd takie gówna się biorą??
Midorada to widze Maluch Cię dzis wykańcza, mam nadzieje, że samopoczucie już lepsze :*
Czarna od jutro dzieciornia ma wolne do niedzieli to odpoczniesz.. wyobraż sobie jak ja na co dzień taki wrzask.. dobrze, że od stycznia nie pracuje..

Idę jeść 🙂

• Mamusia
giga737 napisał(a):
dzięki kozinka 😉 mam w nastepnym tygodniu wizytę . mowilam o tym mojej mamie i ona powiedziala podobnie i mowila tez ze pewnie przed terminem urodze bo juz jakis czas miewam pojedyncze skurcze...

🙂 też mam skurcze i nie pojedyńcze ale nie są regulerne,dzisiaj mam wizytę więc zobaczymy,czy coś się zmieniło od zeszłej środy 🥴 a wczoraj byłam u mamy i drugiej babci i jak mnie tylko zobaczyły to usłyszałam-ale Ci brzuch opadł 😉 no i obie dały mi koło 2-3 tygodni do porodu 🙂
ale nie wiem sama,dzisiaj boli mnie brzuch jak na biegunkę a mam zaparcia i ciągle mi nie dobrze,apetytu nie mam od kilku dni,a ból brzucha nie daje mi żyć 😞 zeby ten fenoterol tak działał jak nie działa 😮

• Mamusia
Anett napisał(a):
Kozinka napewno odrazu dam znac jak cos bede wiedziala 🙂dzieki 😘
ja mam wyciek z prawego cyca a lewy jakis niemrawy 😁
Maju moja corka idzie do szkoly 2go i 4go wiec wolnego nie ma....

Coś TY!!!
U nas w mieście gimnazja maja wolne od wtorku..
niesprawiedliwe to..

niemrawy lewy cyc 😁 😁 😁 😁 😁 😁 nie moge 🤪

• Mamusia
dla przyszłych mam dziewczynek przesyłam link do wyprawki, piękne rzeczy a wpadłam na niego bo kupiłam od nich leżaczek (mamas&papas) i na prawdę żadnej ściemy 🙂 ja gdybym miała córcię to bym to kupiła:
http://allegro.pl/wyprawka-dla-dziewczynki-0-3-6m-i2302030669.html

prześliczne te ciuszki.
widzę że mieli też dla chłopca ale się spóźniłam i ktoś kupił
ale warto ich obserwować

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Anett napisał(a):
Kozinka napewno odrazu dam znac jak cos bede wiedziala 🙂dzieki 😘
ja mam wyciek z prawego cyca a lewy jakis niemrawy 😁
Maju moja corka idzie do szkoly 2go i 4go wiec wolnego nie ma....

Coś TY!!!
U nas w mieście gimnazja maja wolne od wtorku..
niesprawiedliwe to..

niemrawy lewy cyc 😁 😁 😁 😁 😁 😁 nie moge 🤪

u nas tak samo. mój tylko dziś poszedł, ale 4-go to odrabiali 😉

co do drożności to u mnie też jeden jest bardziej chyba produktywny 😁 😁

• Mamusia
Kocik napisał(a):
dla przyszłych mam dziewczynek przesyłam link do wyprawki, piękne rzeczy a wpadłam na niego bo kupiłam od nich leżaczek (mamas&papas) i na prawdę żadnej ściemy 🙂 ja gdybym miała córcię to bym to kupiła:

prześliczne te ciuszki.
ale warto ich obserwować

Piękne te ciuszki, ale ja swoich tyle juz mam, że grzech kupować, bo nie zdąże załozyc..
ale sa takie piękne 🙂
masz nosa Aga 🙂

• Mamusia
Pszczelarka napisał(a):
Kocik napisał(a):

prześliczne te ciuszki.
ale warto ich obserwować

Piękne te ciuszki, ale ja swoich tyle juz mam, że grzech kupować, bo nie zdąże załozyc..
ale sa takie piękne 🙂
masz nosa Aga 🙂

no słodziaste 😉 ale skoro już macie to pewnie że człowiek nie nadąży tego wykorzystać bo maluszki tak rosną że ja niektóre ciuszki po pierwszym mam może z raz założone 😉 także też prawie jak nowe 🙂